Tyverisikret hjem - sådan gør du

Et besøg fra en indbrudstyv hører om noget under kategorien ’trælse oplevelser’. Heldigvis kan du gøre meget for at undgå, at dit hjem bliver udsat for indbrud.

Danmark har gennem mange år været indehaver af en kedelig rekord blandt vores nordiske naboer - der bliver begået suverænt flest indbrud i danske hjem sammenlignet med de øvrige skandinaviske lande. Med en lille indsats kan du dog selv minimere risikoen for at få besøg af tyven.

6 gode råd til tyverisikring

  1. Se på dit hjem med tyvens øjne, og find løsninger, der gør det svært for tyven at komme ind.
  2. Øg sikkerheden med sikkerhedsbeslag på vinduerne, så det er svært at hive vinduet op udefra.
  3. Tilmeld dig Nabohjælp og aftal nabohjælp med dine naboer, så de holder øje med din bolig, når du er væk i længere tid - for eksempel hen over en weekend eller i ferier.
  4. Snyd tyven til at tro, at der er nogen hjemme - lad for eksempel lidt opvask stå fremme.
  5. Lås dit redskabsskur, så tyven ikke har adgang til værktøj, stiger og lignende.
  6. Opsæt bevægelsessensorer, der tænder lys udenfor, og trim hækken, så den ikke giver tyven arbejdsro til indbruddet.

Vi har gjort det nemt for dig

Du finder et stort udvalg af forskellige sikringsprodukter i BAUHAUS og på bauhaus.dk. Det gælder alt fra elektroniske dørlåse og vindueshasper til sikringsskabe og overvågningsudstyr. For at gøre det nemmere for dig at få overblikket, har vi samlet hele sikringssortimentet i varehusene, så brandalarmer, brandtæpper og pulverslukkere har plads på hylderne ved siden af hængelåse, elektroniske låse og sikringsskabe.