Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Søm

(187)
Søm er søm. Alligevel findes der et utal af forskellige varianter, så det kan være ligesom at begå sig i en jungle, når du skal finde lige præcis den udgave, som du skal bruge til dit projekt. Det vil vi gerne hjælpe dig med.  Hos BAUHAUS fin..

1-32 af 187 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Fra: 49,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Fra: 186,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 187 produkter

Køb alle størrelser af søm hos BAUHAUS 

Søm er søm. Alligevel findes der et utal af forskellige varianter, så det kan være ligesom at begå sig i en jungle, når du skal finde lige præcis den udgave, som du skal bruge til dit projekt. Det vil vi gerne hjælpe dig med. 

Hos BAUHAUS finder du alt, hvad du skal bruge af søm til dine gør det selv-projekter. Vi har et bredt udvalg af forskellige varianter, og hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge, skal du bare læse videre.

Stort udvalg af forskellige søm til lave priser 

Søm er et must have i værktøjskassen, da det bruges til rigtig mange forskellige ting. De kan bruges, når du skal hænge et billede op, når du skal bygge møbler eller reparere dit skur. 

Når du skal vælge søm, er det vigtigt, at du undersøger, hvilke du skal bruge, så du får de rigtige med hjem. Du skal tænke over, hvilke materialer du skal sømme sam og ud fra det vælge længde og sømtype. På den måde er du sikker på at få det bedste resultat, som vil holde i lang tid. 

Når du benytter søm, kan du nemt få et flot resultat. Hvis du ikke ønsker, at sømmet skal kunne ses, kan du vælge søm, som er næsten usynlige ved det færdige resultat.

Hos BAUHAUS har vi søm af god kvalitet til lave priser. Vi har både søm som passer til dine inden- og udendørs projekter, så du kan med fordel købe stort ind her. 

Hvilke typer søm forhandler BAUHAUS? 

Det kan, som sagt, være svært at finde rundt i junglen med søm, fordi der findes så mange forskellige varianter, der har hver sit formål. Hos BAUHAUS finder du blandt andet disse udgaver:

  • Betonsøm
  • Dykkere
  • Firkantede søm
  • Kamsøm
  • Kramper
  • Papsøm

Betonsøm bruges, ligesom navnet antyder, til at sømme i beton. De er lavet af hærdet stål, som gør, at de kan trænge et lille stykke gennem betonen. Du kan primært bruge dem til små opgaver som at hænge billeder op på væggen. 

Dykkere er forholdsvis små søm, og dermed bruges de også til mindre projekter som for eksempel at sømme lister fast. Dykkeren er et oplagt valg, hvis du ønsker en finish, hvor sømmet er næsten usynligt. Det skyldes at dykkeres hoved er så lille, at det kun laver et lille hul i træet, som nemt kan skjules. 

Firkantede søm er de mest almene søm, som de fleste kender. De fås i et utal af forskellige længder, og kan både fås til inden- og udendørs brug. Det er et oplagt valg til dig, som har gang i gør-det-selv projekter med eksempelvis terrassebrædder eller plankeværk. 

Kamsøm bruges, når du skal benytte sømbeslag i hjørner. De kan næsten forveksles med en skrue grundet deres kraftige riller, som sikrer at de sidder rigtig godt fast. 

Når du ser en krampe, vil du måske slet ikke gætte på, at det er et søm. De ser nemlig lidt specielle ud. Krampen er formet i en bue med spidser i begge ender, og varianten bruges ofte til at sømme tråd fast. 

Papsøm er nemme at kende, da de har et stort hoved. De bruges til at sømme tagpap fast med, og du får derfor primært brug for dem, hvis du er i gang med et tagprojekt. 

Skal jeg bruge søm eller skruer? 

Søm er gode at bruge til rigtig mange ting, og der er naturligvis opgaver, hvor søm er mere oplagt end skruer. Dette gælder dog også omvendt. 

Søm er gode til mindre opgaver, da det er nemmere og hurtigere at benytte søm frem for skruer. Søm er primært gode til de fleste beklædningsopgaver, det kan for eksempel være til bygning af plankeværker eller opsætning af loft, hvor det især kan gøres hurtigt, hvis du benytter en sømpistol til arbejdet. 

Det giver dog sig selv, at søm ikke sidder lige så godt fast som skruer. Derfor er der også mange opgaver, hvor det anbefales, at du bruger skruer, så du får det bedste og mest holdbare resultat. Hvis du for eksempel har brugt søm til din træterrasse, kan du risikere at sømmene med tiden får arbejdet sig ud af træet. Det problem vil kunne undgås ved brug af skruer, hvor modhagerne sørger for, at de bliver, hvor de skal. 

Er du kommet frem til, at skruer egner sig bedst til dit projekt, kan du finde et stort udvalg af skruer hos BAUHAUS. 

Opbevaring af dine søm

Hvis du er en rigtig gør-det-selv type, kan du nemt ende op med at have et stort lager af forskellige søm. Det kan være svært at holde styr på, især hvis du opbevarer sømmene i deres originale pakke. Søm kommer nemlig oftest i papæsker, som nemt kan blive beskadiget, hvis de ligger i et skur.  

Derfor kan det anbefales, at du opdeler dine søm i gennemsigtige beholdere i enten plastik eller glas. På den måde undgår du, at beholderne går i stykker, og du kan nemt se, hvilket søm du har fat i. 

Køb alle dine søm hos BAUHAUS 

Når du har fundet alle de søm, som du har brug for, kan du hurtigt få dem hjem til dig. Du skal blot bestille dine ønskede varer her hos BAUHAUS, og derefter vælge om du ønsker levering, eller om du selv vil afhente dine varer i butikken. 

Hvis du vælger at afhente dine søm i butikken, har du muligheden for at få fat i varerne samme dag, så du kan komme hurtigt i gang med dit projekt. Du er selvfølgelig også altid velkommen i dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus, hvor vi står klar til at vejlede dig, så du får de helt rigtige varianter med hjem. 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.