Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Bajonetsave (39)

En bajonetsav er praktisk til en lang række forskellige opgaver. For eksempel til nedrivning, afkortning og beskæring, samt til nedtagning af f.eks. vinduer. Vælg mellem forskellige klinger til det materiale, du vil skære i. Rul op på sid..

1-32 af 39 produkter

Levering
Click & Collect
5 års garanti
1.089,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
1.249,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Special Price 1.299,00 kr. Regular Price 1.559,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Kun webshop
5 års garanti
3.269,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 39 produkter

Bajonetsav

En bajonetsav er praktisk til en lang række forskellige opgaver. For eksempel til nedrivning, afkortning og beskæring, samt til nedtagning af f.eks. vinduer. Vælg mellem forskellige klinger til det materiale, du vil skære i. Rul op på siden, og gå på jagt blandt vores store udvalg af bajonetsave.

En bajonetsav har en effektiv, skarp klinge, der kan komme til på steder, hvor mange andre save ikke kan. Den er dog ikke egnet til at skære pænt, men er i stedet perfekt til grove opgaver som nedrivning og beskæring.

Du har mulighed for at skifte klingen på din bajonetsav ud, så den kan skære igennem forskellige materialer, for eksempel træ, gips, metal og rør.

Tre fordele ved en bajonetsav:

  • Uundværlig til nedrivning
  • Kan bruges til mange materialer
  • Kan komme til på svært tilgængelige steder

Hvilke opgaver kan jeg bruge en bajonetsav til?

Vil du skære noget mere præcist og fint, er det ikke en bajonetsav, du skal vælge. I stedet skal du vælge den, hvis du har nogle grovere opgaver, der skal udføres, eller hvor du har brug for at komme til på svært tilgængelige steder. Det kan for eksempel være ved udskiftning af vinduer, nedrivning af en væg eller andet grovere savearbejde.

Skærer i træ og metal

En bajonetsav kan skære igennem mange former for materialer. Derfor er den først og fremmest en god allround sav at have ved hånden til større og mindre opgaver. Lige meget om det er træ, metal eller gips, kan den skære igennem det.

Har du brug for at få skåret et stykke metal groft til, eller skal du have skåret gennem nogle gamle lægter eller stolper i træ, kan du bruge din bajonetsav til alle tre opgaver.

God til nedrivning

Skal du rive en væg ned eller have udskiftet et vindue, er en bajonetsav også det helt perfekte værktøj for dig at bruge. Den glider nemt gennem både gips, rør og diverse vinduesmaterialer som træ og komposit. Det skyldes, at saven har en meget kraftig motor, og at den skarpe klinge gør det nemt for den at komme til overalt.

Når du bruger en bajonetsav til at rive en væg ned, er det en god ide, at du tager en del ad gangen. Det gør dit arbejde nemmere og mere sikkert for dig.

Inden du går i gang med at skære dine gamle vinduer ned med en bajonetsav, bør du undersøge, hvor skruer og hængsler sidder i vinduerne. Selvom saven kan klare forskellige materialer, kræver det, at der sidder den rette klinge på.

Sørg for at vælge den rette klinge

Så for at bajonetsaven kan save igennem de forskellige materialer, er det vigtigt, at du har et bredt udvalg af klinger. Derved kan du hurtigt skifte til en klinge, der passer til lige præcis det materiale, som du skal til at arbejde med.

Når du køber en bajonetsav her hos BAUHAUS, får du typisk savklinger med til træ og metal. Hvilke klinger der følger med, fremgå af beskrivelsen af den enkelte model.

Du kan dog få brug for at save igennem mange andre materialer. Derfor kan du også finde et stort udvalg af løse klinger her på siden.

Hos BAUHAUS finder du blandt andet løse klinger til:

  • Plast
  • Beton
  • Mursten
  • Glasfiber
  • Teglsten
  • Støbejernsrør
  • Brænde og fugtigt træ

Vær opmærksom på, at nogle klinger kan bruges til flere materialer. Der findes for eksempel klinger, der kan bruges til både træ og metal. Det gør det muligt at save gennem træ, hvor der stadig sidder søm eller skruer i.

Med batteri eller ledning?

Når du vælger en bajonetsav, bør du overveje, om du vil have en med batteri eller ledning. Der er selvfølgelig fordele ved begge dele. Bajonetsaven med batteri er nem for dig at bruge overalt. Samtidig behøver der heller ikke være adgang til strøm, hvilket jo oftest er tilfældet, hvis du f.eks. skal rive en gipspladevæg ned.

Skal du arbejde med saven i længere tid ad gangen, kan der opstå ventetid, hvis du kun har et enkelt batteri til saven. Det undgår du, hvis du vælger en bajonetsav med ledning. Samtidig vil den oftere have en kraftigere motor, der ikke så let giver op overfor hårdere materialer.

Sørg for at have sikkerhedsudstyret i orden

Når du arbejder med en bajonetsav, er det vigtigt, at du sørger for at have ordentligt sikkerhedsudstyr på. Du bør derfor beskytte dig dels mod selve saven, da du kan komme til at skære dig grimt på den, og dels mod alle de fragmenter, der bliver hvirvlet op ad den. Både træ- og metalsplinter kan gøre meget ondt at blive ramt af.

Samtidig bør du som minimum gå med beskyttelsesbriller, når du bruger en bajonetsav, så du kan beskytte dine øjne. Det er også en god ide at have en beskyttelsesdragt på, særligt hvis du skal rive en væg ned. I det tilfælde bør du også overveje, hvorvidt du har brug for at have sikkerhedssko på. Du kan finde alle former for sikkerhedsudstyr her hos BAUHAUS.

Find nemt din nye bajonetsav hos BAUHAUS

Har du fundet en bajonetsav på tilbud eller bare fundet den bajonetsav, der er den rette for dig, kan du nemt og hurtigt bestille den her hos BAUHAUS. Bestiller du med levering, får du den leveret til din adresse i løbet af en til fire dage.

Du kan også vælge at bestille den som Click & Collect. Her bestiller du bajonetsaven direkte på siden, men henter den derefter i et af vores byggevarehuse efter dit valg. Du kan hente den allerede tre timer efter, at du har bestilt den og dermed komme i gang med at bruge den samme dag.

Rul op på siden, og find nemt den rette bajonetsav til dit behov.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.