Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Søjleboremaskiner (8)

En søjleboremaskine er et utrolig nyttigt stykke værktøj, som du kan bruge til en lang række forskellige opgaver. Med en søjleboremaskine kan du ubesværet og hurtigt udføre forskellige opgaver i hjemmet, som vil gøre det langt nemmere ..

Viser 8 produkter

1.149,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5 års garanti
1.049,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5 års garanti
1.629,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Special Price 1.899,00 kr. Regular Price 1.909,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Special Price 1.199,00 kr. Regular Price 2.149,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
1.000,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect

Viser 8 produkter

Søjleboremaskiner 

En søjleboremaskine er et utrolig nyttigt stykke værktøj, som du kan bruge til en lang række forskellige opgaver. Med en søjleboremaskine kan du ubesværet og hurtigt udføre forskellige opgaver i hjemmet, som vil gøre det langt nemmere for dig samt spare på dine kræfter. 

Hos BAUHAUS finder du et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsfyldte søjleboremaskiner og borestandere fra populære mærker som Bosch og Ryobi. Med en variant fra vores udvalg er du sikret et godt og praktisk stykke værktøj med en lang levetid.

 

Hvilke opgaver kan jeg bruge min søjleboremaskine til?

Som sagt er en søjleboremaskine et alsidigt stykke værktøj, som du kan bruge til en lang række forskellige opgaver. Maskinen bliver benyttet primært til at bore huller i diverse emner. Dette kan for eksempel være:

  • Huller i træ
  • Huller i metal
  • Huller i sten
  • Huller i for eksempel bord- eller stoleben

Søjleboremaskinen mestrer altid at bore flotte og præcise huller i disse emner, så du får et fejlfrit resultat. Du skal selvfølgelig altid tilpasse dit bor, alt efter hvilket materiale du skal bore i. Men generelt vil din søjleboremaskine være i stand til at bore i stort set alle emner. 

 

Elementer i en søjleboremaskine

Inden du begynder på dit arbejde med en søjleboremaskine, er det selvfølgelig vigtigt, at du lærer maskinen og dens funktioner at kende. 

Den mest centrale del af en søjleboremaskine er platformen, hvor du placerer det emne, du skal have boret i. Platformen kan enten være fast eller flytbar, hvilket afgør, om maskinen føres ned mod emnet, eller om emnet føres op mod maskinen. De fleste søjleboremaskiner har en fast platform, men enkelte i vores sortiment er også udstyret med et drejehjul, så platformen kan blive hævet eller sænket. 

En søjleboremaskine tændes, i de fleste tilfælde, ved hjælp af en knap. Knappen er oftest let tilgængelig, så du også hurtigt kan slukke for maskinen igen, hvis det bliver nødvendigt. Derudover består søjleboremaskinen af en drejeknap, hvor du kan justere hastigheden på borets omdrejninger. De forskellige maskiner har hver sin maksimale hastighed, så husk at være opmærksom på dette, så du får det rette værktøj. 

Det er en fordel for dit arbejdes præcision, hvis du vælger en søjleboremaskine med indbygget LED-lys. På den måde kan du klart og tydeligt se udførelsen af dit arbejde uden nogle forstyrrende skygger. Enkelte af vores modeller har også integreret laser, så du kan visualisere præcise linjer, der sikrer en nøjagtighed, når du borer. 

 

Borestander eller bænkmodel?

I BAUHAUS sortiment af søjleboremaskiner finder du overordnet to forskellige modeller, nemlig bænkmodellen eller borestanderen. 

Både søjleboremaskinen som bænkmodel og borestanderen kan blive placeret på dit arbejdsbord eller på en høvlebænk, hvis du har sådan en til rådighed. Den store forskel er, at maskinkraften er indbygget i søjleboremaskinen, hvorimod borestanderen er et stativ, hvor du placerer en anden boremaskine, som så leverer maskinkraften. 

Hvis du ikke har behov for at benytte dette stykke værktøj særlig ofte, vil en borestander være et fint valg. Dog er bænkmodellen det bedste valg, hvis du vil investere lidt ekstra i et kvalitetsfyldt stykke værktøj, hvor alle komponenter er indbygget, og du undgår at tilføje noget selv. 

I vores sortiment finder du, som sagt, kun borestander eller bænkmodel. Disse modeller er især gode til privat brug, da de sagtens kan være i et mindre værksted. Men en søjleboremaskine findes, som bekendt, også i en gulvmodel. Det er en noget større investering, både prismæssigt og pladsmæssigt, da en gulvmodel faktisk skal bruge minimum en kvadratmeter plads på gulvet. Dermed er det også primært en variant, der bliver benyttet i professionelle sammenhænge på større, industrielle værksteder.

 

Priser på søjleboremaskiner

Hos BAUHAUS forhandler vi et udvalg af søjleboremaskiner i forskellige prisklasser. Vi stræber efter at kunne efterkomme alle kunders ønsker. Derfor er det vigtigt, at alle kunder kan være med, uanset hvilket budget du har. 

Der er selvfølgelig prisforskel, alt efter om du vælger en søjleboremaskine eller en borestander. En borestander er klart det billigste valg, men her kræver det selvfølgelig, at du har en borehammer til formålet. 

Vores søjleboremaskiner ligger i en lidt højere prisklasse end borestanderne, men her har du alle funktionerne indbygget. Der er dog stadig forskel på, hvad maskinerne koster. Dette kommer også an på, hvad de indeholder af ekstraudstyr og funktioner, men alt dette fremgår under hvert enkelt produkt.

 

Tilbehør til din søjleboremaskine

Når du har fundet den rette søjleboremaskine, er der selvfølgelig noget tilbehør, som er nødvendigt til afbenyttelse. Hos BAUHAUS finder du alt det tilbehør, du har brug for til dine maskiner. 

Tag for eksempel et kig på vores bor og bits, hvor du kan finde de rette til din maskine. Du kan eventuelt finde et borsæt, så du erhverver dig et stort udvalg af forskellige bor til din søjleboremaskine.

Derudover er en maskinskruestik et stykke tilbehør, der er et musthave i værkstedet. Det hjælper dig med at holde elementer på plads, så du får et præcist resultat. Samtidig øger en maskinskruestik din sikkerhed betydeligt, så du undgår små og store arbejdsskader.

 

Køb din søjleboremaskine hos BAUHAUS

Når du har undersøgt og vurderet vores forskellige søjleboremaskiner og måske fundet den helt rette variant til dit behov, kan du nemt og ubesværet bestille den hjem fra vores webshop til den ønskede adresse. Hvis du fortsat er usikker på dit valg af søjleboremaskine, eller har brug for at vide mere om boremaskiner generelt, så kan du altid komme forbi dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvor du kan få hjælp og rådgivning af en af vores dygtige medarbejdere.

Er du til gengæld helt sikker på dit valg af søjleboremaskine, har du to leveringsmuligheder. Du kan enten bestille den hjem til din adresse eller benytte dig af vores Click & Collect service. Denne service giver dig muligheden for at bestille din vare og derefter afhente den i din nærmeste BAUHAUS helt omkostningsfrit.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.