Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kombisæt akku (7)

Et kombisæt er til dig, der ikke bare mangler et enkelt stykke værktøj – du mangler stort set det hele. Bare rolig, hos BAUHAUS har vi lige præcis det, du skal bruge.Et kombisæt består af flere forskellige stykker el-værktøj. I de fles..

Viser 7 produkter

7.049,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5.500,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
7.699,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect

Viser 7 produkter

Kombisæt akku

Et kombisæt er til dig, der ikke bare mangler et enkelt stykke værktøj – du mangler stort set det hele. Bare rolig, hos BAUHAUS har vi lige præcis det, du skal bruge.

Et kombisæt består af flere forskellige stykker el-værktøj. I de fleste tilfælde medfølger der også de akkuer, maskinerne skal bruge, samt en oplader. Dermed er et kombisæt et smart og praktisk valg til dig, som gerne vil have en let og enkel løsning, hvor du får det hele på én gang. Overvej, hvilke maskiner, du har brug for, og vælg så det rigtige kombisæt, der dækker dine behov.

Invester i et kombisæt til brug derhjemme eller på arbejdspladsen og få den ideelle løsning til en rigtig god pris. Hos BAUHAUS fører vi et bredt udvalg af kombisæt fra de bedste kvalitetsvaremærker, så klik dig rundt på BAUHAUS.dk og find det helt rigtige kombisæt til lige præcis dine behov.

 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.