Indlæser

Polermaskiner

(1)
En polermaskine fra BAUHAUS er helt uundværlig, hvis du ønsker at kunne skabe en ren og blank overflade på en eller flere typer af materiale. Her på siden kan du læse nærmere om, hvad du eksempelvis kan bruge din polermaskine til, og du kan fin..

1 stk.

5 års garanti
Levering
Click & Collect

1 stk.

Polermaskiner, der skaber en blank overflade på dit materiale

En polermaskine fra BAUHAUS er helt uundværlig, hvis du ønsker at kunne skabe en ren og blank overflade på en eller flere typer af materiale. Her på siden kan du læse nærmere om, hvad du eksempelvis kan bruge din polermaskine til, og du kan finde en billig polermaskine af høj kvalitet og bestille den hjem med det samme. Online hos BAUHAUS har vi lige den polermaskine, du står og mangler!

En polermaskine er et spændende stykke af værktøj med utroligt mange forskellige muligheder for anvendelse i forskellige situationer i hverdagen. Blandt mulighederne for at bruge en polermaskine kan blandt andet nævnes:

-          Brug af polermaskine til gulv, så dit gulv kan få en spejlblank overflade

-          Brug af polermaskine til bil, båd eller campingvogn, så dit transportmiddel får et blankt og mere eksklusivt look

-          Brug af polermaskine til polering af diverse træprodukter

Overordnet kan en polermaskine bruges til overfladebehandling af rigtig mange forskellige materialer, og den er derfor en særdeles alsidig maskine at have lige ved hånden og et must-have i enhver værktøjssamling. Alt efter, hvad du typisk vil komme til at polere, findes der flere forskellige typer af polermaskiner, så tænk dig godt om, og sæt dig grundigt ind i de forskellige modeller, inden du træffer dit endelige valg og bestiller din nye polermaskine hjem. På den måde sikrer du dig, at du kan få mest muligt ud af din polermaskine, når du får den hjem.

 

Polermaskiner hos BAUHAUS fra mange kendte mærker

En polermaskine skaber en pæn og ensartet overflade, og den kan eksempelvis hjælpe til at rette op på ridser i lakken på dit materiale, så materialet bliver som nyt igen. Polermaskiner kan indstilles til mange forskellige styrker afhængigt af, hvad du ønsker at polere, og det er derfor vigtigt, at du altid er opmærksom på at starte blidt ud med polering på lav styrke, så du løbende kan justere op, frem for at du kommer til at polere dit materiale for hårdt fra start og ikke kan rette op på resultatet senere. Hav respekt for maskinens kræfter, når du laver overfladebehandling med polermaskine på gulv, bil eller bordplade – så undgår du lakskader og unødige mærker fra polermaskinen.

Online hos BAUHAUS forhandler vi billige polermaskiner af høj kvalitet fra et bredt udvalg af de allermest kendte mærker på markedet, og du kan således blandt andet få glæde af polermaskiner fra mærker som AEG, Ryobi og Zoodos. Vores mærkevarer er din garanti for, at du altid får en polermaskine hjem af absolut højeste kvalitet, når du bestiller en polermaskine hos BAUHAUS. Gå på opdagelse i sortimentet, og find din favorit blandt vores forskellige polermaskiner!

 

Hvilken type af polermaskine skal jeg vælge? 

De forskellige typer af polermaskiner på markedet defineres ud fra den bevægelse, som maskinerne laver på overfladen, når de foretager poleringen. Hvilken type af polermaskine, du bør vælge, er i høj grad en smagssag, men måske du kan blive lidt klogere ved at læse om de enkelte maskiners bevægelsesmønster. Der findes aktuelt tre forskellige typer af polermaskiner:

-          En orbital polermaskine

-          En roterende polermaskine

-          En dual action polermaskine

Den orbitale polermaskine er den mest simple type af polermaskine og den type med mindst bevægelsesfrihed. Maskinen bevæger sig kun i én retning, når den polerer, og den bruger den samme rytme igennem hele poleringen.

Den roterende polermaskine bevæger sig i stort set samme bevægelsesmønster som den førnævnte orbitale polermaskine, men er udstyret med en roterende polerskive.

Den sidstnævnte type af maskine, dual action polermaskinen, er den mest anvendelige type af polermaskine, idet den er nem at bruge, og den bevæger sig i excentriske bevægelser, imens den roterer om sin egen akse. Herved minimeres risikoen for, at der opstår lakskader, eller at lakken bliver overophedet. Der sker ligeledes færre poleringsfejl i overfladen.

 

Få mere effektiv polering med en polermaskine

En af de absolutte fordele ved at bruge en polermaskine til polering af dit materiale, frem for at polere det ved håndkraft, er, at det er langt hurtigere at polere maskinelt, og at du opnår et mere ensartet og glat resultat. Samtidig kan mange af de polermaskiner, du blandt andet finder hos BAUHAUS, også fungere som slibemaskiner. Du skal blot udskifte polerskiven på polermaskinen med slibepapir. Så har du pludselig en slibemaskine, hvorved din polermaskine får endnu flere anvendelsesmuligheder. Det sparer dig for både tid, penge og ikke mindst plads, når du ikke skal ud og investere i flere forskellige pudse- og slibemaskiner, men du i stedet blot kan nøjes med at investere i en polermaskine her fra sortimentet.   

 

Køb en billig polermaskine online hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS kan du nemt finde en billig polermaskine, der opfylder alle dine krav og behov i forhold til, hvad en god polermaskine skal kunne. Vi har mange forskellige modeller, og du kan frit vælge imellem forskellige typer af maskiner fra diverse kendte mærker på markedet. Hold dig endelig ikke tilbage, men find den polermaskine, du går og drømmer om. Når du har fundet den, kan du bestille den hjem hurtigt og enkelt her på siden og få den leveret lige til døren eller til et afhentningssted nær dig.

Står du og skal bruge en polermaskine nu og her, kan du være heldig, at vi har din foretrukne model på lager i et af vores varehuse, så du kan reservere den online med Click & Collect og derefter hente din polermaskine i varehuset inden for få timer. Så kan du komme hjem og i gang med arbejdet med det samme. Find din nye polermaskine her, og bestil den hjem i dag!

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.