Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Slibemaskiner

(9)
Uanset om du skal i gang med det helt store projekt, eller om du blot har en mindre pudseopgave foran dig, så er en vægsliber et uundværligt stykke redskab at have i værktøjskassen. Vægslibere hører under kategorien slibemaskiner, som du kan f..

Viser 9 produkter

5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect

Viser 9 produkter

Vægslibere

Uanset om du skal i gang med det helt store projekt, eller om du blot har en mindre pudseopgave foran dig, så er en vægsliber et uundværligt stykke redskab at have i værktøjskassen. Vægslibere hører under kategorien slibemaskiner, som du kan finde en masse forskellige modeller af til forskellige projekter og formål her hos BAUHAUS. Naturligvis kan vi også tilbyde et stort udvalg af vægslibere til konkurrencedygtige priser her på siden.

Det er således en god idé at vurdere, hvad du skal bruge din nye slibemaskine til, inden du udvælger dig en model. Du kan læse mere om hver enkelt slibemaskine her på siden, og du er også velkommen til at kigge forbi en af vores mange byggevarehuse og se nærmere på vores udvalg, inden du tager en beslutning. Her finder du vores samlede udvalg af pudse- og slibemaskiner.

Gør din væg glat og jævn med en vægsliber

Hvis du gerne vil have en flot væg derhjemme, så er det ikke altid, at du kan nøjes med at finde malerpenslerne og malingen frem. Det kan også være, at du skal i gang med at slibe og spartle, så alle ujævnheder bliver elimineret.

Du kan gribe din slibning af din væg an på flere forskellige måder. Ofte kan du sagtens bruge en vægsliber og en slibeklods - det kan nemlig klare de fleste typer opgaver. Du kan med fordel bruge vægsliberen til de store flader, mens du kan bruge slibeklodsen til områder omkring stikkontakter og langs paneler.

Bruger du kun en slibeklods, så må du forberede dig på et stort tidsforbrug. Ved at bruge en vægsliber kan du udover at spare tid også få et mere jævnt og pænt resultat.

Se udvalget af vægslibere med forskellige egenskaber

Skal du kunne holde ud at slibe vægge og lofter i længere tid ad gangen, så har du brug for en god og ergonomisk vægsliber. Det vil dermed være en fordel, hvis maskinen ikke vejer for meget, så du på den måde ikke belaster dine skuldre mere end højst nødvendigt. Dertil kan et ergonomisk greb tilmed være et fornuftigt valg.

Du kan se efter vægslibere med disse egenskaber:

 • Indbygget arbejdslys
 • Støvsugerslange med mulighed for at tilkoble en støvsuger
 • Teleskopstang med mulighed for justering
 • Sammenklappelig - praktisk i forhold til både opbevaring og transport

Det er både let og ligetil at slibe lofter og vægge. Du kan dog ikke undgå, at det støver og sviner temmelig meget. For at holde rengøringsarbejdet på et minimum kan du tilslutte en støvsuger, hvis det er muligt med den pågældende model.

Mange af de mest populære vægslibere er udstyret med en lang støvsugerslange, som du kan koble på din støvsuger. Ved at bruge en støvsuger sparer du således dig selv for en masse rengøring bagefter, og du beskytter også vægsliberen, hvilket forlænger dens levetid.

Du kan anvende vægslibere til mange formål

Med en pudse- eller slibemaskine kan du give dine møbler, gulve og andet træværk nyt liv på en let og meget effektiv måde. Med den rette maskine kan du behandle store overflader på kort tid, og du kan også udføre mange forskellige projekter, hvor det handler om de små detaljer.

Der findes mange forskellige slags pudse- og slibemaskiner. Nogle egner sig især til større, mere krævende opgaver, mens andre er velegnede til mindre og detaljeorienterede opgaver. Med det rette tilbehør kan mange af modellerne også bruges til polering og påføring af eksempelvis voks.

Uanset hvilken type opgave, du står overfor, så finder du det, du skal bruge, hos BAUHAUS. Her finder du også alt det tilbehør, din opgave kræver. Se udvalget af tilbehør til pudse- og slibemaskiner her. Hvis du pudser eller sliber træværk, kan det være en god idé at efterbehandle med en god træbeskyttelse. På den måde beskytter du træværket og sikrer, at det holder sig flot i længere tid.

Køb din vægsliber online hos BAUHAUS

Efter du har fundet en vægsliber, der passer til dine ønsker og behov, så kan du hurtigt bestille det direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig komme i gang med dit projekt derhjemme. Vi leverer direkte til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect service.

Du kan naturligvis også altid komme og besøge dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af vægslibere. Her kan vores kompetente medarbejdere hjælpe dig med yderligere information og svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at komme hjem med den helt rette vægsliber.

 

FAQ:

 1. Hvad er en vægsliber?
  Vægslibere hører under kategorien slibemaskiner, som du kan finde en masse forskellige modeller af til forskellige projekter og formål. Med den rette maskine kan du behandle store overflader på kort tid. En vægsliber er det ideelle redskab til slibning af vægge, hvor du kan få et flot og jævnt resultat.
 2. Hvorfor skal man bruge en vægsliber?
  Med en vægsliber kan du give dine møbler, gulve og andet træværk helt nyt liv på en let og yderst effektiv måde. Med den rette maskine kan du nemlig behandle store overflader på kort tid, og du kan også udføre mange forskellige projekter, hvor det handler om de små detaljer.
 3. Kan støvposer til vægsliber genbruges?
  Ja, du kan godt genanvende de støvposer, som hører sig til den rette vægsliber. Det er dog vigtigt, at du bruger de støvposer, der er egnet til vægsliberen - og ikke bare almindelige støvsugerposer.
 4. Hvilken sandpapir/slibepapir skal jeg bruge?
  Det er kornstørrelserne, der indikerer, hvor groft sandpapiret er. Det betyder, at jo lavere tallet er, jo grovere vil sandpapirets effekt også være. På den måde giver sandpapir med høje kornstørrelser et meget fint resultat, når du skal slibe, mens de lave kornstørrelser er bedre egnet til de lidt grovere slibeopgaver.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.