Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Tænger

(169)
Når værktøjskassen skal fyldes op med nye, gode sager, er tænger et godt sted at kigge som noget af det første. Tænger findes i et utal af forskellige varianter, og hver enkelt har sit formål og sin egenskab. Uanset hvilken variant du har brug..

1-32 af 169 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 169 produkter

Stort udvalg af tænger

Når værktøjskassen skal fyldes op med nye, gode sager, er tænger et godt sted at kigge som noget af det første. Tænger findes i et utal af forskellige varianter, og hver enkelt har sit formål og sin egenskab. Uanset hvilken variant du har brug for, er du med garanti kommet til det helt rette sted. 

Hos BAUHAUS har vi samlet et stort og varieret udvalg af tænger til ethvert behov. Hvad end du mangler tænger til professionelt eller privat brug, kan du helt sikker finde den rette her. 

De forskellige varianter

I vores sortiment finder du forskellige tænger i vores brede udvalg fra kvalitetsmærker som Knipex, Wissent og Bahco. Er du i tvivl om, hvor mange varianter du kan finde, har vi her samlet et udvalg af dem:

  • Boltsakse til større projekter, hvor massive objekter skal klippes over
  • Knibtænger til at klemme eller trække en genstand ud 
  • Låseringstænger som ofte bruges til at samle to ender 
  • Skævbidere som kan afskære emner som tråd og ledninger
  • Spidstænger som bruges til finere arbejde - for eksempel arbejde med smykker
  • Vandpumpetænger - eller papegøjetænger - har næsten samme funktion som en rørtang, men bruges dog primært til lettere opgaver

Som du kan se, er de ovennævnte blot et lille udvalg af de forskellige varianter. Hvis du skal arbejde med tænger, er det vigtigt, at du sørger for at benytte den rette tang - på den måde opnår du den bedst mulige arbejdsgang. 

Hvad kan tænger bruges til?

En tang er et alsidigt stykke værktøj, som kan have mange forskellige funktioner og være god i et utal af arbejdssituationer. Tænger bliver ofte brugt, når der skal repareres eller afmonteres noget, og da det ikke altid kan planlægges, vil det være en fordel, at du kan finde den rette tang frem fra værktøjskassen. 

Er du en rigtig gør-det-selv entusiast, som ofte bruger tænger til arbejdet, kan det sagtens betale sig at investere i flere af de forskellige varianter - så du har det bedste værktøj til hvert formål. Ellers bør du overveje, om et af vores tangsæt måske kan være løsningen for dig. Her kan du finde tænger både til bukke- og holdeopgaver eller fastholdelse og fastspænding af emner. 

Fordele ved en papegøjetang

Papegøjetænger ligger under kategorien rørtang. Den har fået sit sjove navn, fordi det afrundede hoved på værktøjet ligner næbbet på en papegøje.  Fordelen ved papegøjetangen er, at hovedet kan indstilles ved at rykke underkæben ind i de forskellige hak. På den måde kan du få et solidt greb om dit arbejdsemne, lige meget om det er stort eller småt. Det er også den funktion, som gør papegøjetangen god til opgaver, hvor et emne skal fastholdes. 

Papegøjetangen kan især være nyttig i forbindelse med VVS-opgaver, hvor vandhanen for eksempel begynder at dryppe. Her vil din papegøjetang med garanti være i stand til at blive indstillet, så den kan få et stabilt greb om armaturet. I den forbindelse vil du højst sandsynligt selv være i stand til at reparere og løse problemet, så din vandregning ikke bliver for høj næste gang. 

Boltsaks til større opgaver

En boltsaks er ikke ligesom den saks du har i køkkenet eller på kontoret - den skal bruges til de helt store opgaver. Boltsaksen er lavet i nogle massive materialer, som kan klare nogle gedigne emner. Boltsakse findes - ligesom andre tænger - også i mange forskellige varianter, som kan være behjælpelig til hver sin opgave. 

Du har nok hørt om eller set i film, hvordan boltsakse bliver brugt i forbindelse med tyverier og opbrudning af låse, men en boltsaks kan sagtens være til gavn til en masse andet. En boltsaks kan især være god til havearbejde, hvor du skal afklippe en busk eller et træ med nogle robuste grene. Derudover kan den - helt problemfrit - klippe de fleste store objekter over, som en normal saks ikke kan klare. 

Hvis din boltsaks skal gøre sit arbejde bedst muligt, er det vigtigt, at du vælger den boltsaks, som passer til den opgave, der skal laves. En boltsaks kommer i flere forskellige størrelser, og du er altså ikke dækket ind til alle projekter, hvis du blot vælger en mellemstor boltsaks - tværtimod kan du risikere at få en variant, som slet ikke kan være brugbar til nogle af dine opgaver. Lige netop derfor er det vigtigt, at du ved, hvad boltsaksen skal bruges til - så kan du samtidig udelukke flere varianter. 

Tag et kig på andet brugbart værktøj

Som sagt er tænger et vigtigt redskab i din værktøjskasse - og det er sjældent, at du kan nøjes med blot en af de mange varianter. Skal du have en komplet værktøjskasse, er der dog mange andre stykker værktøj, som er et musthave til forskellige opgaver. 

Supplér for eksempel din værktøjskasse med hammer og sav, som ofte kan blive nyttigt i forbindelse med opgaver, hvor der i forvejen skal bruges en tang. Lige så mange forskellige tænger der findes, lige så mange forskellige skruetrækkere findes der - og derfor kan du med fordel også finde de varianter, som du mangler i dit sortiment. 

Hos BAUHAUS kan du finde alt, hvad du skal bruge i værkstedet. Vi forhandler mærker af topkvalitet, så du kan få en samling af holdbart værktøj, der kan gavne i mange år. 

Køb dine tænger hos BAUHAUS i dag!

Har du fundet lige præcis den tang, som du mangler til dit projekt - så mangler du bare at bestille den hjem til din adresse. Hos BAUHAUS kan du klare dette nemt og hurtigt, og vi vil sørge for, at du har din vare i løbet af få dage. Du kan også benytte dig af vores Click & Collect service, hvor du bestiller din ønskede vare til afhentning hos din lokale BAUHAUS. Ellers er du selvfølgelig altid velkommen i din foretrukne butik til rådgivning af vores kompetente medarbejdere.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.