Indlæser

Vinkelnøgler

(36)
Unbrakonøglen - eller umbraco nøglen som den også ofte bliver udtalt - er et praktisk stykke værktøj, som altid er fornuftigt at have i med i værktøjskassen. Vi har et bredt udvalg af unbrakonøgler. Vores produkter udbydes fra meget kendte og..

1-32 af 36 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 36 produkter

Umbraco nøgle 

Unbrakonøglen - eller umbraco nøglen som den også ofte bliver udtalt - er et praktisk stykke værktøj, som altid er fornuftigt at have i med i værktøjskassen.

Vi har et bredt udvalg af unbrakonøgler. Vores produkter udbydes fra meget kendte og anerkendte mærker som Bahco, Wera, Wisent og Matador. Alle er professionelle leverandører og fremstiller værktøj i en super høj kvalitet. Det betyder, at du undgår ødelæggelser i kærv og skruehoved.

Vores unbrakonøglesæt fås naturligvis i forskellige størrelser, ligesom der er forskel på, hvor mange dele de forskellige sæt består af. Tag et kig på siden, og find den unbrakonøgle, som du står og mangler. Se også vores samlede udvalg af håndværktøj.

Hvad kan du bruge en umbraco nøgle til?

Unbrakoskruen er en indvendig L-formet skruenøgle, der har seks sider, og som i årtier har været et populært skruevalg, når der blandt andet skal samles møbler. Mon ikke du før har haft en unbrakonøgle i hånden, når et skab, en seng eller en kommode skulle samles. Unbrakonøglen kan også bruges til flere andre formål ud over at samle møbler.

Du har også brug for en unbrakonøgle, hvis du skal reparere din cykel. Her er det en god idé at anvende en unbrakonøgle med et kuglehoved. Det vil nemlig gøre det lettere for dig at få boltene ud, og du kan nemmere komme til steder, hvor det ellers er besværligt.

Vælg gerne en umbraconøgle med et godt håndtag

Det kan være besværligt at få ordentligt fat, når du enten skal løsne eller stramme bolte, hvis du skal samle et nyt møbel. Derfor kan det en god idé at investere i en umbraco nøgle, der gør dette arbejde meget nemmere at løsne og stramme de ønskede elementer.

Det kan dermed være fordelagtigt at vælge en nøgle med et ergonomisk håndtag. Dette gør det mere behageligt at arbejde med umbraconøglen - især, hvis du skal i gang med et større projekt, hvor den skal bruges ofte.

Umbraconøglen er også oplagt at bruge til din cykel, og her kan du anvende en med kuglehoved, som gør det nemmere at få bolte ud.

Skal du have enkeltnøgler eller et fuldendt umbraconøglesæt?

I vores udvalg kan du finde umbraco nøgler i mange forskellige størrelser og varianter. Størrelsen på en umbraconøgle kan variere helt ned til to millimeter i diameteren og op til ti.

Når du skal i gang med at samle dine møbler, så er det ikke altid lige til at vide, hvilken nøjagtig størrelse nøgle du skal bruge. Dog kan du vælge at købe et samlet umbraconøglesæt, hvor du så er sikret, at du altid har en umbraconøgle, der passer til den opgave, du skal udføre.

Umbraconøglen er ofte formet som et L, men du kan også få en umbraconøgle formet som et T. Med et T-greb kan du få et meget bedre fat om nøglen og dermed stramme boltene ekstra godt.

Hedder det unbrako, unbraco eller umbraco?

Unbrakonøglerne har fået flere forskellige navne over tiden. Lad os slå fast, at den korrekte stavemåde er ”unkrako”. Det stammer nemlig fra det engelske ord ”unbrake”, hvilket kan oversættes til ”at løsne en bremse”.

Selve navnet ”Unbrako” er et varemærke tilhørende det amerikanske firma - Standard Pressed Steel Company - der i 1920’erne udviklede præcisionsskruer og -bolte til anvendelse i bilindustrien.

Men på trods af at Unbrako har været i gang i mere end 100 år, så er der stadig mange, der kalder det umbrako - med M i stedet for N. Ligeledes er der mange, der staver det med C i stedet for K. Uanset om du hører un- eller umbrako/umbraco, så er der tale om det samme produkt.

Køb dine umbraconøgler online hos BAUHAUS

Når du har fundet den rette umbraco nøgle, så er det nemt og enkelt at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig sikre dig, at du altid har en umbraconøgle i værktøjskassen. Vi kan levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect service. Du bestemmer selv, hvad der er nemmest for dig.

Du har også mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af umbraco nøgler. Her vil vores dygtige medarbejdere svare på dine spørgsmål og give dig yderligere information. På den måde kan du være sikker på at få den rette umbraco nøgle med hjem.


FAQ:

  1. Hvad er en umbraco nøgle?
    Umbraconøglen er ofte formet som et L, men du kan også få en umbraconøgle formet som et T. Med et T-greb kan du få et meget bedre fat om nøglen og dermed stramme boltene ekstra godt. Umbraconøglen har i årtier været et populært skruevalg, når der blandt andet skal samles møbler.
  2. Hvad bruger man en unbrakonøgle til?
    Du kan bruge en unbrakonøgle til flere forskellige formål. Først og fremmest er den et godt redskab, hvis du skal samle diverse møbler derhjemme. Uanset om du skal samle en seng, en kommode eller et skab så er unbrakonøglen typisk et nødvendigt værktøj. Dertil bliver den også ofte anvendt til reparation af cykler.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.