Indlæser

Filtrer efter:

Filtrér
 1. IRWIN FIBERKÆBER TIL SKRUESTIK T. BLØDE METALLER
  IRWIN FIBERKÆBER TIL SKRUESTIK T. BLØDE METALLER
  Fra 11995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
Sorter faldende

Skruestik

Skruestikken er et klassisk element på værkstedet. Både professionelle og gør-det-selv-entusiaster vil have gavn af en solid, sikker skruestik, når for eksempel brædder skal holdes på plads og skæres præcist ud. En skruestik er også meget nyttig i arbejdet med elværktøj som søjleboremaskiner, hvor det er afgørende, at arbejdsemnet ikke rykker sig. Her handler det ikke blot om præcision og et godt arbejdsresultat, men også om din sikkerhed.

Der findes mange forskellige slags skruestikker, og hos BAUHAUS finder du let en, der møder lige præcis dine behov. Nogle kan klare en ekstra høj belastning, andre er små og lette, og andre igen er særligt velegnede til brug med elværktøj. Hvis dit behov for fastspænding af materialer ikke passer helt til en skruestik, så har vi også et stort udvalg af spændetvinger og andet til fastspænding, som du måske også kan få gavn af i stedet.

Klik dig rundt her på BAUHAUS.dk og kig forbi dit lokale varehus, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig med at finde din nye skruestik, spændetvinge eller det, du ellers kunne have behov for.