Luk

Fein MultiMaster FMM 350 Q multiværktøj

MultiMaster Top FMM 350Q er et effektivt universalsystem af høj kvalitet, der blandt andet benyttes til renovering og ombygning. MultiMaster Top FMM 350Q kommer med et bredt udvalg af tilbehør, hvilket gør dette værktøj til et usædvanligt fleksibelt arbejdsredskab.

Motoren i MultiMaster FMM 350Q er særdeles effektiv og med sine 350 watt højtydende ud over normen. Det sikrer dig maksimal arbejds- og skærehastighed.

Hastighedsreguleringen af omdrejningstallene med tachogenerator i FMM 350Q er elektronisk, hvilket giver et stabilt omrejningstal - også ved belastning. Maskinen er desuden utroligt stabil på grund af sit gearhoved i metal og det faktum, at der gennemgående er anvendt nåle-/kuglelejer.

Fein Multimaster FMM 350Q er ikke blot en solid og effektiv arbejdspartner for dig i forhold til en lang række opgaver, den tager også hensyn til din komfort i arbejdsituationen. Derfor er maskinen udstyret med en værktøjsholder, der er integreret, og hvor systemtilbehøret kan monteres samt et komfortablt QuickIN-hurtigspændesystem. Derudover giver Softgrip-zonen optimal håndtering.

Maskinen kommer med et stort tilbehørsprogram, som klarer alle typer af opgaver.

Produktinformation:

  • Spænding: 230 V

  • Effekt: 350 W

  • Antal svingninger: 10000-19500/min.

  • Vægt: 1,4 kg

  • Kabel m. stik: 5 m

  • Værktøjsholder: QuickIN

  • 11 medfølgende dele samt en transportkasse

Mere information
Varenummer 1160859A
Produkttype Multiværktøj
Varemærke Fein
Serie FMM 350Q
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.