Indlæser
By Venø LP Test

Danskproducerede akustikpaneler i høj kvalitet


Har du udfordringer med rungende lyd i dit hjem, eller søger du en dekorativ løsning – så kan svaret være akustikpaneler fra BY VENØ. Med vores akustikpaneler kan du ikke blot skabe en elegant udsmykning i dit hjem, men også et markant roligere indeklima i forhold til akustik.


Med vores paneler forbedres lyden i dit hjem eller din arbejdsplads,

samtidig med at du får et stringent udtryk med smukke ensartede linjer i eksklusive træsorter. Det æstetiske og arkitektoniske udtryk passer perfekt til den moderne bolig eller kontorindretning.


BY VENØ er lig med det gode håndværk, detaljen og produkter af høj kvalitet.
FOG & VENØ A/S som står bag BY VENØ-brandet er en dansk familieejet virksomhed, grundlagt af Karl Frank Venø Nielsen og Ove Fog Jørgensen i 2019. Med tilsammen over 100 års erfaring i

 

Danskproducerede akustikpaneler i høj kvalitet

Alle BY VENØ´s akustikpaneler er meget mere end blot et visuelt produkt. Du får et produkt der gør akustikken og rumklangen i rummet betydeligt bedre!
Vores danskproducerede akustikpaneler bryder lyden og absorberer lydbølgen, så den dør ud, når den rammer panelerne. Det betyder, at lydbølgen bliver elimineret og efterklangstiden bliver forkortet, hvilket vil forbedre indeklimaet og følelsen af velvære i rummet, uanset om det er privat, erhverv eller offentlige byggerier vi taler om.

Linoleum paneler fra By VenøLinoleum paneler fra By Venø

Med linoleum paneler fra BY VENØ får du virkelig mulighed for at sætte dit helt unikke touch på din indretning. Med 20 forskellige farvetoner er det nemt at matche eller måske endda skabe en kontrast til din øvrige indretning. Linoleum er et holdbart og eksklusivt materiale og et stærkt alternativ, hvis du ønsker et andet look end de gængse træsorter.
De akustiske egenskaber er de samme som vores øvrige akustikpaneler. Vores danskproducerede akustikpaneler bryder lyden og absorberer lydbølgen, så den dør ud, når den rammer panelerne.

Vores filtbaggrunde består af minimum 50% genbrugsplast, og lever derfor op til vores ønske om at reducere brugen af plastik. Men vores udviklingsteam har taget endnu et skridt i den bæredygtige retning og skabt nye filtbaggrunde der består af hele 65% genbrugsplast.
Kilden er udslidte kunstgræsbaner. Disse baner har en levetid på 10 år, hvorefter de skal bortskaffes - denne proces udleder normalt 300 ton CO2.
Men via en super miljøvenlig teknologi kan vi adskille banerne i deres grundfragmenter og bruge græsfibrene til udvikling af nye filtbaggrunde.
Vores TURF filt indgår i vores øvrige sortiment af filt og kan sammensættes med vores forskellige paneler.