Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Brændeovne - ADURO

(19)
Vinderen af EU’s miljøpris for bæredygtige produkter og service i 2018 var den danske virksomhed Aduro. For Aduro designer nemlig innovative og bæredygtige produkter i et moderne, dansk design, og så er de altid produceret i højeste kvalitet...

Viser 19 produkter

Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect

Viser 19 produkter

Brændeovne fra Aduro

Vinderen af EU’s miljøpris for bæredygtige produkter og service i 2018 var den danske virksomhed Aduro. For Aduro designer nemlig innovative og bæredygtige produkter i et moderne, dansk design, og så er de altid produceret i højeste kvalitet.

Aduros brændeovne er udviklet ud fra de mest moderne og avancerede forbrændingsprincipper af danske arkitekter, så de både er energivenlige, funktionelle og ikke mindst æstetisk flotte. Aduros brændeovne gør det desuden nemmere for dig at fyre rigtigt, så du sparer på brændet og slipper for unødvendig røg.

BAUHAUS tilbyder et stort sortiment af tilbehør fra Aduro, som du har brug for til din brændeovn.

Få en god varmefordeling med en konvektionsbrændeovn

Du kan finde to typer af brændeovne, nemlig konvektionsovne og strålevarmeovne. Og det er ikke helt ligegyldigt, hvilken type du vælger, da fordelingen af varme er anderledes.

Konvektionsbrændeovne er den nye generation, der fordeler varmen ligeligt i rummet via luftcirkulation. Dette sker på to måder - enten gennem de indbyggede luftrør eller via en udvendig kappe, der er monteret omkring brændeovnen. Det betyder for dig, at du får en jævn varme i rummet, og du kan tilmed opvarme flere rum ad gangen. Du kan også installere en blæser, der gør fordelingen af varme endnu mere effektiv.

Strålevarmeovne er den type brændeovn, som de fleste nok forbinder med en brændeovn, hvor jo længere væk du er fra brændeovnen, jo køligere er det i rummet. Denne type har nemlig ikke den samme luftcirkulation som konvektionsbrændeovnen. Desuden er strålevarmeovne bygget af et enkelt lag, så den bliver meget varm, og derfor er det nødvendigt med en vis sikkerhedsafstand.

Alle brændeovne fra Aduro er konvektionsbrændeovne. Derfor får du alle de gode fordele, der er ved en konvektionsbrændeovn, når du vælger en brændeovn fra Aduro. Så kan du tilmed placere brandbare materialer tættere på en konvektionsbrændeovn end ved en strålevarmeovn. De specifikke afstandskrav er beskrevet i brugsvejledningen.

Fyr på en miljøvenlig måde med Aduro brændeovne

Vælger du en brændeovn fra Aduro, så vælger du faktisk en brændeovn, der er effektiv og miljøvenlig, og som brænder rent - når den betjenes korrekt. Aduro har gjort det nemt og ligetil. Det eneste du skal gøre er blot at lægge dit træ i brændeovnen, tænde op og så aktivere den smarte automatik, der hedder Aduro-tronic.

Aduro-tronic er en automatik, der gør, at reguleringen af den primære lufttilførsel sker helt automatisk, så du undgår at regulere forbrændingen selv. Det betyder mindre arbejde for dig, et lavere forbrug af brænde og en bedre forbrænding, der udleder færre partikler.

En Aduro 1, der har et åbent primærspjæld, bruger 40% mere træ end den samme brændeovn med Aduro-tronic. Som standard er samtlige brændeovne fra Aduro udstyret med Aduro-tronic.

For en endnu mere effektiv forbrænding kan du bruge Aduro Smart Response, som er en enhed med to sensorer, der følger forbrændingen i din brændeovn. Dette sker trådløst med en app, som du downloader til din tablet eller smartphone. På den måde kan appen guide dig til, hvornår du bør lægge nyt brænde på, hvor varm brændeovnen er, og hvorvidt din brændeovn har den optimale temperatur.

Så får du den helt optimale fyring i din brændeovn samtidig med, at du kan koncentrere dig om andre gøremål i hjemmet.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du tænder op i din brændeovn på den rigtige måde, så kan du læse vores guide her.

Køb din Aduro brændeovn online hos BAUHAUS

Når du har fundet den rigtige brændeovn fra Aduro til din bolig, så er det tilmed nemt at bestille den direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig hurtigt få din bolig varmet op på en miljøvenlig måde. Vi leverer både til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig via vores Click & Collect. Det er naturligvis op til dig, hvad der er nemmest.

Du har også altid mulighed for at komme og besøge os i et af vores mange BAUHAUS byggevarehuse, hvis du foretrækker at se nærmere på vores udvalg af Aduro brændeovne. Så kan vores dygtige medarbejdere svare på dine spørgsmål og give dig yderligere information og vejledning, så du får den helt rigtige brændeovn hjem til dig.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.