Indlæser

Filtrer efter:

Filtrér
 1. Arne Jacobsen dørgreb C30/97
  Arne Jacobsen dørgreb C30/97
  1 19500
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 2. Arne Jacobsen dørgreb C30/111
  Arne Jacobsen dørgreb C30/111
  1 49500
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
Sorter faldende

Dørgreb fra Arne Jacobsen – design i verdensklasse

Et dørgreb fra Arne Jacobsen er udarbejdet med øje for detaljen. Her er et dørgreb til den kræsne forbruger, som ikke vil gå på kompromis med hverken design, funktionalitet eller æstetik. Det eksklusive og stilrene design er et gennemgående element i alle Arne Jacobsens værker, uanset om det drejer sig om møbler, konstruktioner eller i dette tilfælde dørgreb. Den verdensberømte danske designer og arkitekt er den dag i dag fortsat kendt for sin unikke klassiske og skandinaviske designstil, som dørgrebene her i udvalget også er karakteriseret af.

Men ud over det flotte og iøjnefaldende design, så har dørgrebene også en meget stor praktisk og funktionel værdi i sig. Grebene passer til en meget bred vifte af dørtykkelser i et generelt interval fra 35-65 mm. Med til dørgrebene fra Arne Jacobsen følger også alle de nødvendige skruer til montering, så du kan komme i gang med selve installationen det samme. Du vil naturligvis kunne læse meget mere om de enkelte produkters specifikationer, hvis du klikker ind på dem her i sortimentet.

Gør hoveddøren ekstra præsentabel

Dørgrebene er beregnet til udvendige døre, og de bliver derfor oftest anvendt til hoveddøren. Hoveddøren vil altid være et af de første kendetegn, man lægger mærke til, når man besøger et nyt sted. Derfor er det også vigtigt for mange at give et så godt førstehåndsindtryk som muligt, når nu man har mulighed for selv at præge det. De klassiske dørgreb fra Arne Jacobsen er udført i rustfrit stål, som giver en flot og ensartet overflade, og det giver desuden en meget stor modstandsdygtighed overfor de omskiftelige danske vind- og vejrforhold. Netop den gode bestandighed er en væsentlig kvalitet, når dørgrebet skal anvendes til hoveddøren, hvor det vil blive udsat for en stor del slitage og forskellige vejrforhold året rundt.

Bestil dit Arne Jacobsen-dørgreb allerede i dag

Husk, at du kan bestille dit nye dørgreb fra Arne Jacobsen online her på siden eller ved at besøge et af vores mange varehuse over hele landet. Du kan også vælge at benytte dig af en kombination af de to. Kombinationen mellem online køb og et besøg i dit lokale BAUHAUS-varehus kalder vi for Click & Collect. Det fungerer i alt sin simpelhed ved, at du bestiller produktet online, hvorefter du kan betale og afhente det hos dit lokale varehus. På den måde sikrer du, at det pågældende produkt er klar til dig, så du ikke skal køre forgæves. Samtidig sparer du ventetiden på fragtmanden, da din Click & Collect-bestilling vil være klar til dig allerede inden for 3 timer af varehusets åbningstid. Når din bestilling er klar til afhentning, vil du modtage en SMS eller en e-mail fra varehuset, og så har du 48 timer til at hente din ordre.