Indlæser

Filtrer efter:

Filtrér
 1. ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 10
  ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 10
  4995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 2. ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 8
  ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 8
  4995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 3. ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 7
  ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 7
  4995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 4. ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 11
  ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 11
  4995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 5. ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 9
  ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 9
  4995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 6. ATG havehandsker Maxiflex Active str. 7
  ATG havehandsker Maxiflex Active str. 7
  4995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
  Denne vare er kun tilgængelig i butikken.
 7. ATG havehandsker Maxiflex Active str. 8
  ATG havehandsker Maxiflex Active str. 8
  4995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
  Denne vare er kun tilgængelig i butikken.
 8. ATG havehandsker Maxiflex Active str. 9
  ATG havehandsker Maxiflex Active str. 9
  4995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
  Denne vare er kun tilgængelig i butikken.
Sorter faldende

ATG – arbejdshandsker til enhver situation

Virksomheden ATG producerer arbejdshandsker i en meget høj kvalitet. De er dermatologisk testet, så du kan være sikker på, at dine hænder kan holde til at have dem på i lang tid. Derudover er de skabt til forskellige former for arbejdssituationer, så du kan finde nogle, der passer til din. Du kan få handskerne i forskellige størrelser, så rul op på siden og find nemt de rette ATG handsker til dig!

ATG producerer arbejdshandsker med ét bestemt formål, nemlig at forbedre dit mest naturlige arbejdsredskab; dine hænder. For uden hænderne kommer du ikke langt. Derfor har ATG udviklet en række innovative kvalitetshandsker, så dit havearbejde kan blive både lettere, hurtigere og mere komfortabelt.   

ATG har desuden en række kerneværdier og holder fast i, at deres arbejdshandsker skal være af den bedste kvalitet og overholde alle sundhedskrav. Derfor opfylder de anvendte materialer alle REACH-direktivet, så handskerne ikke indeholder skadelige stoffer for hverken dig eller naturen.  

Virksomheden har ikke fokus på at udvikle en masse forskellige typer af forskellige handsker. De tror på, at det enkle ofte er det, der fungerer bedst. Derfor har de kun fire forskellige former for handsker i deres varesortiment. De fire handsker er dog netop med til at gøre, at du er dækket ind, stort set lige meget hvilken form for arbejde du udfører.

Tre fordele ved handsker fra ATG:

 • Forskellige typer af handsker gør det nemt at finde en til dit arbejde
 • Dermatologisk akkrediteret af the Skin Health Alliance
 • Ingen outsourcing betyder, at ATG har styr på kvaliteten hele vejen igennem

Fire typer af handsker er nok til de fleste arbejdsopgaver

Hos ATG går de op i at holde tingene simple. De prøver derfor ikke hele tiden at udvikle en masse nye handsker. I stedet fokuserer de på at forbedre de fire forskellige typer af handsker, som de har. Det betyder dog ikke, at du vil komme til at mangle et par. Du kan nemlig gøre brug af deres handsker i langt de fleste situationer.

De fire handsker er:

 • MaxiFlex, der giver dine hænder den rette beskyttelse i tørre miljøer, samtidig med at den er behagelig at have på.
 • MaxiDry er olieafvisende, hvilket gør det muligt for dig at bevare et godt greb om genstande, selvom de er smurt ind i olie. Derudover er dine hænder selvfølgelig også beskyttet mod olien, så du ikke skal bruge lang tid på at få olien af dem efterfølgende.
 • MaxiChem er skabt til dig, der arbejder med kemikalier. De giver dig et godt greb, selvom genstanden er våd eller klæbrig. Samtidig bliver dine hænder beskyttet mod de skadelige kemikalier.
 • MaxCut beskytter dine hænder mod snit, samtidig med at du stadig har en stor fleksibilitet til at bevæge fingrene, hvilket er med til at sikre dig et godt greb.  

Stor hudorganisation står inde for handskerne

Når du arbejder med hænderne enten i fritiden eller på arbejdspladsen, har du typisk handskerne på i mange timer af gangen. Derfor er det vigtigt, at de er skabt af nogle produkter, der ikke generer din hud. Det, kan du være sikker på, er tilfældet, når du vælger handsker fra ATG.

Virksomheden får alle deres handsker testet af hudorganisationen the Skin Health Alliance. De tester en lang række forskellige former for produkter for at sikre, at de er sikre at have mod huden. Det er førende dermatologer og hudspecialister, der sætter standarderne hos the Skin Health Alliance, dermed er du sikker på, at handskerne lever op til nogle meget strenge krav, når de har godkendt dem. 

ATG har styr på produktionen hele vejen igennem

Der er mange i branchen, der vælger at outsource deres produktion. Det gælder dog ikke for ATG, der holder hele produktionen hjemme. Dermed kan de følge den hele vejen og være sikre på, at den lever op til den høje kvalitet, som de forlanger.

ATG går hele tiden efter at kunne forbedre deres handsker, så du har de bedst mulige handsker at tage på derhjemme og på arbejdet. Dine hænder er meget vigtige for praktisk arbejde, og det er derfor vigtigt, at du passer godt på dem.

Udover dine hænder bør du dog selvfølgelig også beskytte resten af kroppen, hvis der er brug for det. Det kan for eksempel være med en arbejdsdragt, beskyttelsesbriller og et høreværn.

Nemt at finde det rette produkt fra ATG

Når der kun er fire forskellige produkter at vælge imellem, bliver det meget nemt for dig at finde det rette til din form for arbejde. Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken form for arbejde du skal udføre, når du skal bruge handskerne.

Derefter skal du selvfølgelig finde ud af, hvilken størrelse handsker du bruger. Det er vigtigt, at handskerne slutter tæt til dine fingre og din hånd. Dermed kan du bruge dine hænder mest optimalt. Hvis handskerne flapper, kan de komme til at sidde i klemme, lige som de også kan give vabler eller genere dine hænder, hvis de sidder og skurrer mod dem under arbejdet.

Med de rette handsker bliver arbejdet nemmere

Det er ikke rart for dig, at du skal bekymre dig om dine hænder, når du står og udfører praktisk arbejde. Det er med til at tage noget af dit fokus fra det arbejde, som du rent faktisk er ved at udføre. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at have nogle gode og tætsluttende handsker, der passer til dit arbejde.

Når du har fundet frem til den rette form for handsker fra ATG, kan du bestille dem her hos BAUHAUS. Du kan bestille dem med levering til din adresse eller vælge selv at hente dem nede i et af vores varehuse. Når du bruger vores Click and Collect løsning, er du sikker på, at du ikke kommer til at køre forgæves efter handskerne: Bare tre timer efter, at du har bestilt dem, ligger de og venter på dig i kundeservice.

Rul op på siden og find nemt den form for handsker fra ATG, som du skal bruge!