Indlæser

Filtrer efter:

Filtrér
 1. ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 10
  ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 10
  4995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 2. ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 8
  ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 8
  4995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 3. ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 7
  ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 7
  4995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 4. ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 11
  ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 11
  4995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 5. ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 9
  ATG havehandsker Maxiflex Ultimate str. 9
  4995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 6. ATG havehandsker Maxiflex Active str. 7
  ATG havehandsker Maxiflex Active str. 7
  3995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
  Denne vare er kun tilgængelig i butikken.
 7. ATG havehandsker Maxiflex Active str. 8
  ATG havehandsker Maxiflex Active str. 8
  3995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
  Denne vare er kun tilgængelig i butikken.
 8. ATG havehandsker Maxiflex Active str. 9
  ATG havehandsker Maxiflex Active str. 9
  3995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
  Denne vare er kun tilgængelig i butikken.
Sorter faldende

ATG – intelligente handskeløsninger

Virksomheden bag ATG-handskerne, ATG Glove Solutions, blev grundlagt i 1992, og har siden da stået bag nogle af verdens allermest populære handsker til arbejdsbrug. ATG er især kendt for deres Maxiflex-handsker, som grundet den gennemgående kvalitet og gode pasform gør dem ideelle til mange forskellige slags brug. Handskerne er fremstillet af meget slidstærke materialer, så du ikke behøver kassere dem efter et par gange, som det til tider kan være tilfældet med almindelige havehandsker i ringere kvalitet. Maxiflex fra ATG er desuden åndbare, så du ikke får våde fingre, som man risikerer med f.eks. silikone- eller plastikhandsker.

Perfekt pasform giver øget fleksibilitet

Maxiflex er en form for strikhandske uden silikone, som opnår sit beskyttende lag i form af den såkaldte nitrilbelægning i håndfladerne og på fingrene. Denne belægning gør handskerne vandtætte, hvilket er en meget stor fordel, når man bruger ATG-handskerne Maxiflex til eksempelvis havearbejde, hvor det ekstra lag har en både beskyttende og vandafvisende effekt. Ud over de populære og velkendte Maxiflex-handsker, fremstiller ATG også en lang række forskellige handsker til andre specialformål, herunder til håndtering af kemi, olie, skarpe genstande og meget mere, hvor ATG i alle tilfælde har formået at levere veludførte og yderst behændige handsker til alle formål.

Det er den unikke pasform hos Maxiflex, der har gjort netop denne type handske fra ATG så populær. Pasformen er meget tætsiddende, hvilket giver brugeren perfekte betingelser for at håndtere mindre objekter eller i situationer, hvor fleksibiliteten har en stor rolle. Den forøgede fleksibilitet er et af ATG’s største kendetegn, og det er noget, der går igen ved samtlige produkter.

Køb dine nye ATG Maxiflex-handsker hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS forhandler vi naturligvis ATG Maxiflex-handsker i mange forskellige størrelser, så du med sikkerhed også vil kunne finde et par, som passer til dig. Du kan naturligvis altid komme forbi dit lokale BAUHAUS-varehus, hvis du er i tvivl om hvilken størrelse handske, der lige præcis passer dig. Her vil du også kunne få hjælp og rådgivning af vores dygtige, faglærte personale, som med glæde vejleder dig godt igennem dit køb.

Husk, at du kan tilmelde dig BAUHAUS-nyhedsbrevet, hvis du vil holdes løbende opdateret med aktuelle slagtilbud, gode råd til hus og have, inspiration til indretning og byggeprojektet samt invitationer til arrangementer i et varehus nær dig. Du kan altid se ugen bedste tilbud i vores tilbudsavis, som du også finder online her på siden. Ønsker du at modtage BAUHAUS-avisen i din postkasse, så har du desuden mulighed for at tilmelde dig, hvis bare du indtaster dine kontaktinformationer og accepterer de gældende betingelser på området. Så vil du kunne følge med i vores altid spændende produkter til superskarpe priser!

Find dine nye Maxiflex-handsker fra ATG her på siden, så du kan komme i gang med havearbejdet, renoveringsprojektet, cykelturen eller noget helt andet.