Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Hytter - BAU-CABIN

Tænker du ofte på, at det kunne være rart med lidt ekstra plads? Måske vil du gerne have et sted, som du kan bruge til gæsterum, når du får besøg. Eller måske synes du, at det kunne være meget rart med dit eget sted, hvor du kan sætte dig hen,..
Vi kan ikke finde produkter der matcher din søgning

Træhytter 

Tænker du ofte på, at det kunne være rart med lidt ekstra plads? Måske vil du gerne have et sted, som du kan bruge til gæsterum, når du får besøg. Eller måske synes du, at det kunne være meget rart med dit eget sted, hvor du kan sætte dig hen, når du lige har brug for lidt ro - enten bare til afslapning eller uforstyrret arbejde. Eller måske har du også behov for at opmagasinere ting om vinteren. Uanset hvad så kan en træhytte være et godt valg for dig.

Med en træhytte får du nemlig god mulighed for at få lidt ekstra plads derhjemme. En træhytte giver dig mulighed for at have overnattende gæster. Du kan placere træhytten nærmest hvor som helst på din grund. Dog giver det typisk bedst mening, at hytten ikke står for tæt på hverken dit eget hus eller naboskel. Dermed generer hytten mindst muligt samtidig med, at du får mere ro i træhytten. Du kan se mere af vores BAU-CABIN her, der dækker over både hytter og terrasser.

Træhytter giver dig masser af frihed

En god træhytte på matriklen giver dig mange muligheder. Ofte er det nemlig den manglende plads, der kan volde problemer for mange familier. Træhytten giver dig både mulighed for at få bedre plads samtidig med, at du får plads til afslapning. Dertil behøver en god træhytte faktisk ikke at være dyrere, end at mange husejere kan få råd til denne investering. Alligevel kan det være besværligt at vurdere, hvilken træhytte, der passer til netop dine behov.

Måske er du i tvivl om, hvorvidt du egentlig vil komme til at bruge træhytten. Men hos BAUHAUS er vi ikke i tvivl. Vi er overbeviste om, at du nok skal blive glad for din træhytte, og at du også i høj grad kommer til at gøre brug af den. Her får du nogle gode grunde til, at du skal investere i en solid træhytte:

 • Det er billigere end en tilbygning.
 • Du kan få ro og masser af afslapning.
 • Det er et godt samlingspunkt for både familie og venner.
 • Du kan få ekstra plads til opmagasinering.

Du kan læse meget mere om træhytter, havehuse og annekser her.

Sådan vælger du den rette træhytte

Når du skal vælge den træhytte, som vil passe bedst hjem til dig og din families behov, så kan det være fornuftigt at lave en liste over de punkter, som I gerne vil have, at træhytten opfylder. Dermed kan I allesammen bedre finde frem til de ønsker og behov, som I hver især har til træhytten. Dette kan nemlig have betydning for valget af træhytte, men det kan også i høj grad gøre valget lettere. Her er nogle overvejelser, som du skal gøre dig, inden du vælger din træhytte:

 • Hvor stor skal træhytten være? Dette skal hænge sammen med, hvor stor din grund er. Hvis du har en stor grund, kan du sagtens have plads til en af de større træhytter, mens er bedre med en mindre træhytte på en lille grund. Køber du en træhytte med henblik på at bruge den som et lille sommerhus, så stiller det naturligvis også krav til størrelsen. Hvis træhytten derimod skal bruges til hobbyprojekter eller blot et ekstra uderum, så kræver det ikke helt de samme kvadratmeter.
 • Indretningen af din træhytte: Har du nogle specifikke ønsker til indretningen af træhytten? Når du kigger på de forskellige typer hytter i vores sortiment, så vil du hurtigt lægge mærke til, at der kan være stor forskel på de enkelte modeller. Nogle træhytter har en traditionel firkantet eller rektangulær form, mens andre er mere vinkelformet. Skal du bruge ét stort rum, eller foretrækker du, at der er flere rum i hytten? Vælg den type træhytte med den indretning, der passer bedst til hele familiens behov.

Køb din træhytte online hos BAUHAUS

Har du fundet en træhytte, der passer hjem til dig? Så er det nemt og hurtigt at bestille den direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig få mere plads til både afslapning og opbevaring derhjemme. Vi leverer til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus i nærheden af dig via vores Click & Collect.

Ellers kan du også altid besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvor du kan se nærmere på vores sortiment af træhytter. Vores medarbejdere kan give dig yderligere information, og de kan svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på, at du vælger den rette træhytte.

 


FAQ:

 1. Skal man have byggetilladelse til træhytter?
  Ved opførelsen af en træhytte eller et anneks til beboelse, så kræver det, at du har en byggetilladelse, før du kan gå i gang med byggeriet. Det er en god idé, at du inden planlægningen og opførelsen af din træhytte sikrer dig, at du holder dig inden for den tilladte bebyggelsesprocent.
 2. Hvordan vedligeholder man en træhytte?
  Det er nødvendigt, at du vedligeholder dit træhytte med enten olie, maling eller en anden træbeskyttelse hver tredje eller fjerde år. Hvor ofte du skal vedligeholde din træhytte afhænger i høj grad af, hvor udsat træværket er. Det har derfor betydning for, hvorvidt træhytten står i skygge, sol eller nær vand.
 3. Hvordan monterer man en træhytte?
  Du kan finde mange forskellige samlesæt med træhytter. De enkelte modeller afgører, hvordan du skal montere hytten. Her kommer både materialer og størrelsen også ind i billedet. Alle træhytter kommer som et komplet samlesæt med alle komponenter. Uanset hvilken model du vælger, så er det vigtigt, at du giver din nye træhytte den rette overfladebehandling med enten olie, maling eller anden træbeskyttelse.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.