Indlæser

Filtrer efter:

Filtrér
 1. BMC gipsplade MK-godkendt
  BMC gipsplade MK-godkendt
  Fra 6195
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 2. BMC gipsplade vådrum MK-godkendt
  BMC gipsplade vådrum MK-godkendt
  Fra 10295
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 3. BMC hjørneforstærker
  BMC hjørneforstærker
  Fra 3195
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 4. BMC lægte rdbx m/klik 70
  BMC lægte rdbx m/klik 70
  Fra 3695
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 5. BMC lægte rdbx m/klik 95
  BMC lægte rdbx m/klik 95
  Fra 4295
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 6. BMC lægte rex m/klik 45
  BMC lægte rex m/klik 45
  Fra 3695
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 7. BMC skotrendefod sort med 2 hjørneklip
  BMC skotrendefod sort med 2 hjørneklip
  5095 /meter
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 8. BMC tagbrønd stål Ø75 mm
  BMC tagbrønd stål Ø75 mm
  30995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 9. BMC SCG Smartboard natur 6 x 1220 x 2440 mm
  BMC SCG Smartboard natur 6 x 1220 x 2440 mm
  27995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 10. BMC kamsøm med skive 100 stk. 2,6x25 mm
  BMC kamsøm med skive 100 stk. 2,6x25 mm
  11495
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 11. BMC dræningskanal Scan Drain Lite 100 cm
  BMC dræningskanal Scan Drain Lite 100 cm
  13395
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
  Denne vare er kun tilgængelig i butikken.
 12. BMC bundafløb til Scan Drain Lite
  BMC bundafløb til Scan Drain Lite
  3595
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 13. BMC sideudløb til Scan Drain Lite
  BMC sideudløb til Scan Drain Lite
  4095
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 14. BMC SCG Smartboard natur 2440x1220x8 mm
  BMC SCG Smartboard natur 2440x1220x8 mm
  24495
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 15. Reparationstape 25 m grøn
  Reparationstape 25 m grøn
  26995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 16. BMC skotrendefod alu med 2 hjørneklip
  BMC skotrendefod alu med 2 hjørneklip
  2495 /meter
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
Sorter faldende

BMC

Produkterne fra BMC har en meget høj kvalitet og kan bruges til en lang række forskellige former for byggeopgaver i hjemmet. Rul op på siden og find de produkter, der passer til dine behov.

BMC A/S (Building Material Corporation) er en af de betydeligste leverandører på det skandinaviske byggevaremarked. Vi kan med stolthed sige, at det siden 1987, hvor virksomheden for første gang så dagens lys, er gået over stok og sten. Den lille aalborgensiske leverandør er blomstret op til en indsigtsfuld og anerkendt virksomhed med speciale i salg af byggevarer til store dele af både Danmark og Norge.

Med tiden har BMC A/S formået at vokse med opgaven, dygtiggøre os og opbygge solide og stærke samarbejdsbånd til førsteklassesbyggevareproducenter fra hele Europa. Samarbejdet er en vigtig grundsten i deres drift, og producenterne er med til hver eneste dag at gøre deres kunders drømme til virkelighed ved at udtænke og producere byggevarer i verdensklasse.

BMC A/S er en engageret, passioneret og hårdtarbejdende virksomhed, og der er mange ting, deres hjerte banker for. Først og fremmest kunderne. De er en evig inspirationskilde, motivation og drivkraft for dem, og kun det bedste er godt nok til dem.

Derfor går de hos BMC A/S aldrig på kompromis med kvaliteten og funktionaliteten af deres byggevarer eller deres medarbejderes og samarbejdspartneres dygtighed, faglighed og ekspertise. Det gør, at vi hos BAUHAUS kan tilbyde alle vores kunder byggevarer i topklasse fra BMC!

Tre fordele ved produkter fra BMC:

 • Skabt til det skandinaviske marked
 • Høj kvalitet og tilpasset særlige behov
 • Nemt at arbejde med som gør-det-selv person

Skabt til det skandinaviske marked

BMC er først og fremmest en dansk virksomhed, hvilket gør, at deres produkter er skabt til at kunne klare det klima, som vi har her og i resten af Skandinavien. Det giver nogle meget holdbare produkter, som du kan bruge til at bygge med en lang række forskellige steder.

Det skandinaviske islæt ses også i forhold til, at produkterne lever op til de krav om ventilation, afløb og lignende, som vi stiller til vores boliger. Dermed bliver det nemt for dig at skabe en bolig, der både lever op til dine og myndighedernes krav, når du bruger byggematerialer fra BMC.

Høj kvalitet af produkter, der er tilpasset særlige behov

Det danske islæt i BMC’s produkter ses selvfølgelig også i forhold til, at de har en høj kvalitet. Det er produkter, der er skabt til at kunne holde i et byggeri i rigtig mange år fremover. Derfor er de også skabt i en meget holdbar kvalitet.

Alle produkterne er tilpasset til lige præcis det behov, som det skal opfylde. Du kan derfor for eksempel både finde almindelige gipsplader og gipsplader til vådrum blandt vores sortiment fra BMC. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den form for gipsplade, som du skal bruge. Når du skal sætte vægge og lofter op i et vådrum, skal du selvfølgelig bruge de gipsplader, der er skabt særligt til det.

Har du også brug for andre byggematerialer til badeværelset, for eksempel fliser og hvidevarer, kan du også finde det her hos BAUHAUS.

BMC-produkter er nemme at arbejde med som gør-det-selv person

Hvis du holder af at gøre arbejdet selv, er BMC’s produkter perfekte for dig. De er meget nemme at gå til, og i mange tilfælde giver det fuldstændig sig selv, hvordan de skal monteres. Det er for eksempel tilfældet med de hjørneforstærkere fra BMC, som vi forhandler. De har huller i, så du tydeligt kan se, hvor det er muligt at skrue dem fast til væggene.

Før du kaster dig ud i et gør-det-selv projekt, er det dog selvfølgelig altid vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad du må og ikke må udføre af arbejde. Hvis du vil have et nyt badeværelse, er det særligt vigtigt, da det hele skal vådrumssikres forsvarligt. Er du i tvivl, om du kan gøre det ordentligt selv, skal du selvfølgelig få en professionel til det, men du vil helt sikkert blive overrasket over, hvor mange gør-det-selv opgaver, som du selv kan løse.

Sådan vælger du det rigtige produkt fra BMC

Hvilket produkt fra BMC, du skal vælge, kommer selvfølgelig helt an på, hvad du skal bruge det til. Som nævnt fører vi forskellige former for gipsplader fra mærket, som du kan bruge til at skabe vægge med. Nogle plader er skabt til helt almindelig brug i hjemmet, mens andre er skabt til vådrum. Skal du sætte en ekstra væg op i badeværelset, er det derfor selvfølgelig afgørende, at du vælger den sidstnævnte.

Det samme gælder for de øvrige produkter fra BMC: Hvilke du skal vælge, kommer selvfølgelig helt an på, hvilken form for arbejde du skal udføre. Er du i tvivl om, hvilke produkter fra BMC du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du både gøre på chatten her på siden og ved at komme ned i butikken og tale med en af vores medarbejdere.

Med de rette produkter fra BMC bliver byggeriet nemt og holdbart

Når du har fået valgt de rette produkter fra BMC, bliver det nemt for dig selv at bygge med dem, hvis du ønsker det. Ellers kan du selv købe dem og derefter få en håndværker til at sætte dem op. Det er som regel med til at spare dig for mange penge, når du selv har indkøbt materialerne.

Når produkterne fra BMC er blevet monteret, får du et resultat, der både er pænt, og som, du kan være sikker på, holder i mange år fremover.

Du kan købe alle produkterne fra BMC her hos BAUHAUS. Du kan vælge at få dem leveret direkte til din adresse eller selv at hente dem nede i et af vores varehuse. Når der er tale om mange byggematerialer, er det typisk nemmest for dig, at du får dem leveret, men har du selv mulighed for at hente dem, er der selvfølgelig nogle penge at spare på det.

Rul op på siden og find de produkter fra BMC, der passer til dit byggeprojekt!