Indlæser

BORUP

Borups historie er en historie ikke ulig H.C. Andersens ”Den Grimme Ælling.” Hvad der i 1908 startede ud som en beskeden virksomhed, hvis fornemste ekspertise i mange år var at sælge og købe tomme glasflasker, udviklede sig til at blive Danmarks største producent af flydende produkter til husholdningsbrug i hele landet.

Som virksomhed har Borup Kemi igennem de mere end 100 år, den har eksisteret, formået at skabe sig en solid plads på det danske marked. Både som anerkendt aftapningsvirksomhed af husholdningsprodukter og som producent af en lang række øvrige gør-det-selv produkter. Udover at være en gigant indenfor den danske producentverden, distribuerer Borup også produkter fra andre virksomheder og brands. Udenlandske såvel som danske.

Det betyder, at Borup Kemi er i stand til at tilbyde sine kunder et varieret og mangefacetteret sortiment af pleje- og rengøringsprodukter, samt af holdbare gør-det-selv varer. Sammenlagt sniger sortimentet sig op på over 3.000 forskellige produkttyper. Så sandsynligheden for at Borup Kemis kunder skulle risikere at gå hjem med uforrettet sag er lille. Et tydeligt evidens på det er, at der i gennemsnit står intet mindre end tre Borup-produkter i hvert eneste hjem i Danmark. Det er et faktum, der taler for sig selv.

Ingen produkter matcher dit søgeord