Indlæser

Filtrer efter:

Filtrér
 1. BWT blødgøringsanlæg AQA Life
  BWT blødgøringsanlæg AQA Life
  13 99900 13 89800
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 2. BWT blødgøringsanlæg AQA Basic
  BWT blødgøringsanlæg AQA Basic
  8 89800 8 69800
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 3. BWT salttabletter til blødgøringsanlæg Sanitabs 8 kg
  BWT salttabletter til blødgøringsanlæg Sanitabs 8 kg
  11995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 4. BWT installationssæt til AQA Basic og Life
  BWT installationssæt til AQA Basic og Life
  59995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 5. BWT salt til blødgøringsanlæg 25 kg
  BWT salt til blødgøringsanlæg 25 kg
  29995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
Sorter faldende

BWT er det førende brand inden for blødgøringsanlæg og vandbehandlingssystemer og har siden 1975 produceret anlæg, der leverer kalkfrit vand til hjem, restauranter og industri.

Kalk i vandet er den største årsag til reparationer på vaske- og opvaskemaskiner, vandhaner og toiletter. Med kalkfrit vand vil du opleve langt færre reparationer – og det er blot én af flere fordele ved kalkfrit vand.

Hos BAUHAUS kan du finde BWTs blødgøringsanlæg AQA Basic og AQA Life, som begge fungerer perfekt til hjemmet. Med disse blødgøringsanlæg slipper du én gang for alle for kalk på varmelegemer i elkedel, kaffe- og vaskemaskine samt kalk i vandvarmere og varmeanlæg – det betyder, at du kommer til at spare penge på dine varme- og elregninger. Når blødgøringsanlægget først er installeret, passer det sig selv og kalder kun, når det skal påfyldes salttabletter, som du også kan købe hos BAUHAUS.

BWT giver dig kalkfrit vand, så du altid har en pæn og ren elkedel og kaffemaskine, og derudover kan du halvere dit forbrug af vaskepulver og helt undlade skyllemiddel, når du vasker. Fordelene ved at få installeret et BWT blødgøringsindlæg i hjemmet er mange, og hos BAUHAUS mener vi, at det er det helt rigtige valg både økonomisk og miljømæssigt.