Indlæser

CHAMPOST

Champost er Danmarks førende leverandør inden for kvalitetsprodukter ud i jordforbedring, muld, naturgødning og andre jordprodukter, der hjælper plantevæksten på vej og giver flottere farver og større udbytte. Champost er et naturgødet jordprodukt, der består af varmebehandlet, komposteret hestemøg – det bedste, du kan byde dine planter i bed, krukker eller potter. Når du gøder med Champost, får dine planter et naturligt næringstilskud, der gør dem sundere og mere resistente over for sygdomme, skadedyr og ukrudt, mens produkter som Jordforbedring og Højbedsmuld højner jordkvaliteten og gør den langt bedre egnet til beplantning.

Navnet Champost kommer af ordene champignon og kompost. Selskabet startede oprindeligt inden for svampeproduktion, hvor det pasteuriserede hestemøg blev anvendt som grobund for sunde, stærke champignoner. I februar 2006 stoppede man svampeproduktionen, men da Champost allerede havde vist sig at være et fremragende produkt for planter, fortsatte man gødningsproduktionen efter præcis samme opskrift.

Det, der gør Champost helt særligt, er, at det komposterede hestemøget varmebehandles i hele 10 timer ved 70 grader. Det gør, at Champost er 100 % frit for skadedyr, snegle og bakterier samt ukrudtsfrø! Samtidigt er Champost et helt igennem naturligt og organisk produkt, der ikke gør skade på miljøet eller forgifter planterne med farlige tilsætningsstoffer.

Hos Champost er man fuldkomment bevidst om de enkelte planters vækstpotentiale og næringsbehov. Derfor har man udviklet en lang række specialprodukter som Jordforbedring, Surbund og Planteskolejord, der bl.a. indeholder spagnum og lergranulat, som sikrer en god og porøs struktur i det beplantede jordlag. Når jorden er løs og luftig, er den ikke blot lettere at arbejde med: Den er også langt bedre til at absorbere og holde på næringsstoffer og vand, som den så gradvist kan afgive til plantens rødder – helt i plantens eget tempo! Samtidigt giver en sund jordstruktur de bedst tænkelige levevilkår for gavnlige mikroorganismer og smådyr, der komposterer dødt organisk materiale og opretholder en god og sund jordstruktur, der er et paradis for både prydplanter og nytteplanter.

Så hvis du vil have den bedste gavn af dine planter i haven, på terrassen eller på altanen, er det Champost, du skal vælge! På siden her finder du et bredt sortiment af Champost-produkter, der kan dække ethvert behov. God arbejdslyst!

Ingen produkter matcher dit søgeord

TeksChampost er et firma, der producerer jordforbedringsmaterialer. Firmanavnet er en sammentrækning af champignon og kompost. Det hele startede i 1962 med champignonproduktion, men da det ikke var rentabelt at producere champignon længere her i landet længere, kom andre jordforbedringsprodukter til. For det er ikke kun champignoner, der har brug for en god jordbund, for at gro optimalt. I dag fører Champost en stor produktportefølje til jordforbedring, der alle har fokus på at bestå af naturlige, bæredygtige og grønne materialer.