Indlæser

CHARCOAL COMPANION

The Companion Group blev grundlagt i 1984. Siden er virksomheden vokset, og i dag er de blandt de førende inden for udvikling af grillværktøjer og tilbehør. Sortimentet rækker vidt og indeholder alt fra grillkul og stegetermometre til brødkurve og riste. Hos The Companion Group er kerneværdien ”sjov”. En værdi der ligger til grund for alt firmaet gør.

For dig betyder det et bredt sortiment af grilltilbehør, der opfylder enhver grillmasters ønsker og et team af ansatte, der har lagt kærlighed i arbejdet og udformningen, så du altid er garanteret høj kvalitet og innovativt værktøj og tilbehør til din grill. Hos the Companion Group har de ansatte altid hjertet med, i det de laver. Om det er produktudvikling, salg eller kundeservice, er du garanteret top kvalitet og høj moral.

Med en lang række af innovative værktøjer har The Companion Group bekræftet, at de er blandt de bedste på markedet. En titel der også kommer med et ansvar, og derfor arbejder The Companion Group hele tiden på at imødekomme ønsker fra udendørskokke verden over. Med produkter fra The Companion Group står du aldrig og mangler noget, når der skal tændes op under grillen.

Ingen produkter matcher dit søgeord