Indlæser

EGGER

Med mere end 50 års erfaring har Egger formået at etablere sig blandt de førende inden for gulve og gulvbelægning. Ved løbende at investere i moderne teknologi og med et team af kompetente medarbejdere sørger Egger for altid at levere produkter af højeste kvalitet og holdbarhed.

Med Eggers store udvalg af laminatgulve er der aldrig svære beslutninger, der skal træffes, når gulvet skal lægges om. Det brede sortiment sikrer, at der er noget for enhver smag, og du kan derfor kaste dig over projektet uden bekymringer. Eggers laminatgulve er også nemme at pleje og robuste, så du ikke skal tænke over holdbarheden.

Alle Egger produkter opfylder de højeste standarder for produktsikkerhed og miljøvenlighed, og Egger, der også er gået ind i kampen for miljøet, har derfor valgt kun at bruge træ fra bæredygtige skovbrug. Derfor er du altid sikret det miljørigtige valg, når du vælger gulve fra Egger. Med værdier som dynamik, loyalitet, ansvar og tillid viderefører den nuværende ledelse hos Egger arven fra familien Egger, der i 1961 grundlagde firmaet. Egger leverer altid innovative og miljøbevidste løsninger og er stolte af, at være et familieselskab med tradition for kvalitetsgulve.

Ingen produkter matcher dit søgeord