Indlæser

FREUND

Filtrer efter:

Filtrér
 1. Freund priklestav 28 cm
  Freund priklestav 28 cm
  7995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 2. Freund hakke til højbed bred 2 tænder
  Freund hakke til højbed bred 2 tænder
  16995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 3. Freund hakke til højbed bred og smal
  Freund hakke til højbed bred og smal
  16995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 4. Freund hakke til højbed smedet
  Freund hakke til højbed smedet
  16995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 5. Freund priklestav 39 cm
  Freund priklestav 39 cm
  7995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
Sorter faldende

FREUND

Freund er en førende producent indenfor nogen af verdens fineste håndlavede værktøjer. I over 160 år har virksomheden specialiseret sig i at producere på en gang innovative og traditionelle redskaber i høj kvalitet. Vores produktsortiment er med tiden blevet både stort og varieret. Det indeholder tusinder af værktøjer i alle størrelser og designs. Heriblandt hamre, ambolte, hakker, økser, manuelle sakse og specialværktøj til tage og vægge. For nu blot at nævne nogle stykker. 

Vi producerer særligt håndlavede værktøjer til håndværkere, der arbejder indenfor tagdækning-, VVS- og tømmerindustrien. Vores hovedmål og vision er, at håndværkerne i de nævnte brancher får mulighed for at arbejde med ergonomiske (?) kvalitetsværktøjer, der kan spare dem både tid og penge i deres daglige virke. Og ordet lyder på, at flere og flere håndværkere har tilsluttet sig Freunds koncept. 

Freund er en virksomhed, hvor vi sætter en stor ære i at tilfredsstille vores kunders krav og ønsker. Og vi er ikke bange for at tage fat og blive udfordret. Derfor er vi også klar til at møde enhver udfordring en kunde måtte stille os, hvad angår personlige krav til vores produkter, og forhåbentlig klare udfordringen med vores innovative, nytænkende løsninger.