Indlæser

Filtrer efter:

Filtrér
 1. Grundfos pumpe Alpha2 25-40 180 mm
  Grundfos pumpe Alpha2 25-40 180 mm
  1 74500
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 2. Grundfos Pumpe Up 15-14B PM
  Grundfos Pumpe Up 15-14B PM
  1 34500
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 3. Grundfos pumpe Alpha2 25-60 130 mm
  Grundfos pumpe Alpha2 25-60 130 mm
  1 99500
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 4. Grundfos pumpe Alpha2 25-40 130 mm
  Grundfos pumpe Alpha2 25-40 130 mm
  1 74500
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 5. Grundfos pumpe Alpha2 25-60 180 mm
  Grundfos pumpe Alpha2 25-60 180 mm
  2 09500
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
Sorter faldende

Grundfos

Som verdens største producent af pumper og med en global markedsandel på mere end 50% har Grundfos opbygget et verdensomspændende erhvervseventyr siden den spæde begyndelse for over 70 år siden.  Grundfos har med sine tekniske løsninger inden for især cirkulationspumper formået at nå ud til alle afkroge i verden, fordi produkterne er yderst gennemførte, effektive og på forkant med teknologien.

Hos BAUHAUS forhandler vi bl.a. de populære cirkulationspumper fra Grundfos, som er beregnet til brug i private hjem. Disse pumper fungerer ved, at der sendes varmt vand rundt i radiatorerne eller i slangerne til gulvvarmen, så huset bliver opvarmet. Pumpen sidder typisk installeret ved selve varmeanlægget eller i forbindelse med gulvvarmen.

Udskift din gamle cirkulationspumpe og spar penge

Rigtig mange danske husejere har en forældet cirkulationspumpe installeret, og det kan være en meget dyr fornøjelse sammenlignet med en nyere model. De smarte, nye cirkulationspumper bruger langt mindre strøm, fordi de kan tilpasse sig boligens eget svingende behov for opvarmning, og bruger derfor kun ca. 200 kr. årligt. Til sammenligning bruger de ældre pumper ofte helt op til 900 kr. årligt, fordi de i modsætning til nye cirkulationspumper kører med fuld kraft hele tiden. Energistyrelsen anbefaler derfor, at man som boligejer sikrer, at husets cirkulationspumper ikke er forældede. Den store besparelse der kan opnås, betyder også, at en helt ny cirkulationspumpe vil kunne have tjent sig selv hjem på under 3 år i form af reduceret energiforbrug.

Trænger du til at få skiftet din gamle cirkulationspumpe ud med en ny, så se vores solide udvalg fra Grundfos lige her på siden. Du vil bl.a. kunne se den højeffektive Grundfos-pumpe Alpha2 15-40 130 mm, som udmærker sig ved et imponerende lavt energiforbrug, som har givet udslag i markedets bedste energieffektivitetsindeks. Den høje energieffektivitet skyldes blandt andet funktioner som automatisk natsænkning, elektronisk tilpasning af ydelsen samt trinløs hastighedsstyring af cirkulationen. Med de smarte cirkulationspumper fra Grundfos kan man desuden finde frem til det optimale sætpunkt med AutoAdapt-funktionen, som helt automatisk finder frem til det selv.

Den bedste service får du hos BAUHAUS

Er du i tvivl om noget i forbindelse med dit køb, så står vi altid klar til at hjælpe dig godt videre. Vores dygtige medarbejdere i kundesupporten assisterer dig gerne igennem købet, og de sørger naturligvis for, at du får den absolut bedste rådgivning og vejledning med på vejen. Ønsker du at vide mere om de specifikke muligheder fra Grundfos, eller vil du gerne se de fysiske produkter, inden du beslutter dig endeligt, så kan du selvfølgelig altid besøge et af vores mange varehuse rundt omkring i landet.

En stor del af pumperne fra Grundfos kan desuden bestilles online som Click & Collect-løsning. Det betyder, at du reserverer produktet hos dit lokale BAUHAUS-varehus, hvorefter du kan betale og afhente dine varer, når du inden for 3 timer af varehusets åbningstid har modtaget en SMS eller e-mail angående ordren. Derefter vil dine varer være reserveret i 48 timer, så du har de bedste betingelser for at kunne passe afhentningen ind i din kalender. Du kan selvfølgelig også bestille pumperne fra Grundfos med levering til din adresse, så du selv slipper for at skulle ned i et af de fysiske varehuse. Visse produkter i denne kategori er bestillingsvarer, hvilket betyder, at der oftest vil gå 2-5 dage, inden din ordre vil blive afsendt.