Indlæser

HANSGROHE

Filtrer efter:

Filtrér
 1. Hansgrohe håndklædestang Axor Starck svingbar krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Starck svingbar krom
  2 04900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 2. Hansgrohe håndklædestang Axor Carlton krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Carlton krom
  2 09900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 3. Hansgrohe håndklædestang Axor Carlton krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Carlton krom
  2 39900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 4. Hansgrohe håndklædestang Axor Uno krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Uno krom
  1 14900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 5. Hansgrohe håndklædestang Axor Starck 730 mm krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Starck 730 mm krom
  2 59900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 6. Hansgrohe håndklædestang Axor Starck 930 mm krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Starck 930 mm krom
  2 74900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 7. Hansgrohe håndklædestang Axor Uno krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Uno krom
  1 69900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 8. Hansgrohe håndklædestang Axor Uno krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Uno krom
  1 49900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 9. Hansgrohe håndklædestang Axor Citterio 654 mm krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Citterio 654 mm krom
  1 39900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 10. Hansgrohe håndklædestang Axor Citterio 854 mm krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Citterio 854 mm krom
  1 64900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 11. Hansgrohe håndklædestang Axor Montreuxkrom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Montreuxkrom
  1 09900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 12. Hansgrohe håndklædestang Axor Montreux 783 mm krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Montreux 783 mm krom
  1 59900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 13. Hansgrohe håndklædestang Axor Montreux 783 mm børstet nikkel
  Hansgrohe håndklædestang Axor Montreux 783 mm børstet nikkel
  2 24900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 14. Hansgrohe håndklædestang Axor Montreux krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Montreux krom
  1 64900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 15. Hansgrohe håndklædeholder/stumtjener Axor Massaud krom
  Hansgrohe håndklædeholder/stumtjener Axor Massaud krom
  13 44900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 16. Hansgrohe håndklædestang Axor Massaud 712 mm krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Massaud 712 mm krom
  2 74900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 17. Hansgrohe håndklædestang Axor Massaud krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Massaud krom
  2 74900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 18. Hansgrohe håndklædestang Axor Urquiola 640 mm krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Urquiola 640 mm krom
  3 04900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 19. Hansgrohe håndklædestang Axor Urquiola 840 mm krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Urquiola 840 mm krom
  3 24900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 20. Hansgrohe håndklædestang Axor Bouroullec krom
  Hansgrohe håndklædestang Axor Bouroullec krom
  2 34900
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
Sorter faldende

Hansgrohe-armaturer til både håndvask og bruser

Der er ingen tvivl om, at Hansgrohe-mærket er mest kendt for sine armaturer, der da også fylder godt i udvalget ovenfor. Det er primært armaturer til badmiljøet til håndvasken og bruseren, men de senere år er sortimentet også udvidet til køkkenarmaturer. Det er godt nyt for dig, der gerne vil have en rød tråd i indretningen overalt i huset.

Fælles for alle armaturerne er, at de er udviklet med høj grad af ny teknologi med fokus på eksempelvis vandbesparelse, bekvem betjening og stor holdbarhed. I sortimentet finder du også diverse reservedele, pakninger og tilbehør. Det er relevant, fordi produkterne er designede til at kunne bruges og holde i mange år.

Håndbruseren blev også opfundet af Hans Grohe

De færreste er klar over, at det faktisk var Hans Grohe, der i 1920’erne fandt på ideen med håndbruseren, som i dag er standardudstyr på badeværelser overalt i verden. Før den tid var det kun den stationære hovedbruser, der var installeret hos de bedre bemidlede. Den innovative tysker var også dengang på forkant med udviklingen, for badekarret var dengang det mest almindelige – for de få, der havde råd. Hans Grohe havde dog en ide om, at det var både mere praktisk og ikke mindst vandbesparende med en håndbruser, men i dag ved vi, at ideen var intet mindre end genial.

I udvalget hos BAUHAUS finder du da også et stort udvalg af Hansgrohe-brusehoveder, -bruseslanger og komplette brusesæt med både bruser, slange og bruserstang. Selve bruserstangen tager de fleste som en selvfølge, men vi skal faktisk kun få generationer tilbage, før det var en ukendt størrelse. Den dag i dag sidder der stadig mange fastmonterede bruseholdere på badeværelser af ældre dato, som kun tillader håndbruseren at være placeret i en fast højde.

Det var såmænd også Hans Grohe, der, i en alder af 82 år, blev træt af den konstellation og derfor i 1953 opfandt bruserstangen med mulighed for trinløs højdejustering af håndbruseren, så den passer til både store og små.

Lækkert design over hele linjen

Vælger du armaturer og tilbehør fra Hans Grohe, er du sikker på, at tingene passer sammen rent designmæssigt. Produkterne kommer i en lang række designlinjer, og holder du dig til en specifik linje, får du en ”rød tråd”, der binder det hele sammen. Og det handler ikke kun om armaturer og brusere. Sortimentet omfatter i dag en bred vifte af tilbehør til badet, lige fra spejle, hylder og kurve til håndklædekroge, sæbedispensere og meget andet. Mange forbinder nok Hansgrohe-produkterne med moderne design, men der er faktisk produktserier for enhver smag.

Er du mest til det klassiske design, kan du eksempelvis se på Axor Carlton-serien med elegant historisk design. Her kan du blandt andet få et håndvaskarmatur med gammeldags togrebs-betjening, hvor de stjerneformede greb skruer op og ned for henholdsvis det varme og det kolde vand. Skindet bedrager dog, for indvendigt er der anvendt de nyeste teknologier med blandt andet Ecosmart vandbesparelse på op til 60 % i forhold til almindelige armaturer samt airpower-funktion, der effektivt opblander vandet med luft og gør vandstrålen ”blødere”.

Det er dog også muligt at gå den helt modsatte vej med eksempelvis Axor Starck-serien, der med et banebrydende moderne og næsten futuristisk design sætter helt nye standarder for, hvordan tingene kan se ud og fungere.

Lidt historiske og økonomiske facts om Hansgrohe

Hans Grohe blev født i 1871 i Luckenwalde tæt på Berlin. Her voksede han op og blev udlært i tekstilbranchen som væver. I 1899 flyttede han dog til den lille by Schiltach i Scwarzwald, og det blev starten på en helt ny karriere. Kort tid efter vendte han nemlig tekstilerne ryggen og grundlagde i stedet et håndværkerværksted med speciale i presset metal.

Hans Grohe interesserede sig især for VVS-relaterede anvendelser af metalprodukterne, og det viste sig ret hurtigt, at han var dygtig til at finde på. Timingen var perfekt, for det var netop i disse år, at det blev mere almindeligt for private at have badeværelse indendørs som erstatning for ”dasset” i gården. En håndbruser i blik var et af de første resultater af eksperimenterne, og det skulle senere vise sig at blive det produkt, der løftede det lille værksted til helt nye højder.

Efter mere end 115 år og flere generationsskifter ligger Hansgrohes produktion stadig i Scwarzwald. Det startede med 3 medarbejdere, men i dag beskæftiger virksomheden mere end 4.800 ansatte, hvoraf godt halvdelen arbejder i Tyskland. Det er i øvrigt også her, hovedparten (80 %) af produktionen stadig foregår.

Virksomheden er i dag fordelt over 34 selskaber og 21 salgskontorer, hvorigennem armaturer og øvrige produkter distribueres til 140 lande verden over. I 2016 rundede virksomheden en milliard euro i omsætning. Siden virksomhedens spæde start har innovation været et bærende element i succesen, og sådan er det også fortsat i dag. Eksempelvis investeres der årligt i omegnen af 50 millioner euro i udvikling og forskning. Og der er tydeligvis tale om investeringer, der omsættes til brugbare løsninger. Virksomheden er i dag indehaver af mere end 17.000 patenter, og produkterne er i tidens løb blevet præmieret med mere end 500 awards.

Ifølge virksomheden selv byder fremtiden blandt andet på store satsninger i retning af Axor-produkterne, der blandt andet indbefatter berøringsfrie, hygiejniske armaturer med fokus på vandbesparelse og komfort. Også fremover vil det være armaturer til bad og køkken, der kommer til at være spydspids for det kendte mærke.