Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Toiletter og hængeskåle - Ifö

(32)
Et toilet er en nødvendighed på badeværelset, og for det meste er det i forvejen at finde i den bolig, du flytter ind i. Det kan dog ske, at dit toilet bliver slidt og går i stykker, eller at du i forbindelse med en renovering af hele badeværel..

Viser 32 produkter

Levering
Click & Collect
Montageservice
Special Price 1.298,00 kr. Regular Price 1.499,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Montageservice
4.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Montageservice
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect

Viser 32 produkter

Toiletter og hængeskåle fra Ifö

Et toilet er en nødvendighed på badeværelset, og for det meste er det i forvejen at finde i den bolig, du flytter ind i. Det kan dog ske, at dit toilet bliver slidt og går i stykker, eller at du i forbindelse med en renovering af hele badeværelset også vælger at udskifte toilettet med en nyere og mere funktionel variant.

Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af de funktionelle toiletter og hængeskåle fra Ifö samt tilbehør dertil. De mange varianter findes i et væld af designs, og uanset hvilke produkter du vælger fra Ifö, er du sikkert på at få en vare i topkvalitet.   

Hvad er Ifö?

Ifö er et svensk brand, som begyndte at beskæftige sig med badeværelser for over 80 år siden. I dag er det et af de mest anerkendte brands på danskernes badeværelser og står bag et bredt sortiment af toiletter, håndvaske, bruseløsninger og meget mere. Alle produkter opfylder de ypperste krav inden for håndværk og bliver gennemtjekket af erfarne fagfolk, inden de bliver solgt. 

Ifö formår at overføre nordisk design til badeværelsesartikler, hvor hovedelementerne er naturlige materialer, neutrale farver og simple silhuetter. Et af kernepunkterne hos Ifö er, at hvert enkelt produkt skal være nemt at rengøre. Virksomheden forsøger at udtænke produkterne, så der er færrest mulige steder, hvor der kan samle sig støv. 

Ifö stræber efter at producere så bæredygtigt som muligt. Med andre ord vil de hellere sælge kvalitetsprodukter frem for en billig masseproduktion. Det bidrager til produkter med en lang levetid, som dermed også bidrager til det bæredygtige valg. 

Det finder du her på siden 

Som du kan se på siden her, har vi et stort udvalg af flere forskellige toiletter og hængeskåle - samt andet tilbehør fra Ifö. Et toilet er ikke blot et toilet, der findes mange små detaljer, der skal være i orden, før det hele kan fungere. I vores sortiment finder du blandt andet:

  • Gulvstående toiletter i forskellige designs, som monteres på gulvet. 
  • Hængeskåle i forskellige designs, som monteres på væggen. 
  • Betjeningsplader i forskellige designs til at skylle ud. 
  • Toiletsæder som let kan aftages i forbindelse med rengøring. 
  • Indbygningscisterner til installation af toilettet.
  • Ventiler og tilbehør, både til indløb og udløb. 
  • Trykknapsæt til montering på toilettet, så der kan skylles ud. 

Som du kan se, finder du alt, hvad du skal bruge i forbindelse med montering af toilettet. Når du vælger produkter fra Ifö, er du sikker på at opnå den bedste kvalitet samt et pænt design i gode materialer. 

Væghængt eller gulvstående toilet? 

Står du overfor en renovering af badeværelset, hvor et nyt toilet også er på dagsordenen, så kan der være flere punkter at tage stilling til. Det er selvfølgelig i din bedste interesse at vælge det rette toilet til dine behov, og i det tilfælde skal du overveje, hvilket udtryk du ønsker og hvor rengøringsvenligt toilettet skal være. 

Ifö Cera er et bud på et moderne sortiment af toiletter. Serien indeholder både gulvstående og væghængte varianter - som både er stilfulde og meget nemme at rengøre. Indenfor de seneste år, er det blevet mere og mere populært at vælge et væghængt toilet - og mange vælger især et væghængt toilet i forbindelse med en renovering. Alle elementer til monteringen er elegant skjult bag selve toilettet, og det giver et fint og let udtryk, at toilettet er hævet over jorden.

Det er især en god løsning, hvis du har et mindre badeværelse, som du ønsker at få til at syne større. Til gengæld kan det være særligt besværligt at udskifte et gulvstående toilet med et væghængt. Det kræver en fagperson, da der er en masse installationer, der skal udføres. 

Vælg den rette skylleknap 

Når du vælger væghængt eller gulvstående toilet, kommer det samtidig helt af sig selv, om du skal have en skylleknap eller et vippeknapsæt. En skylleknap monteres på væggen, og er derfor tiltænkt væghængte toiletter - hvorimod et vippeknapsæt monteres på selve toilettet. 

Du finder et utal af forskellige skylleknapper fra Ifö både i hvid og mat krom. Her kan du tænke over, hvad der passer bedst sammen med dine resterende badeværelsesmøbler eller dine badeværelses-klinker. Skylleknapperne findes i flere forskellige former, men indeholder alle sammen både stort og lille skyl. I bund og grund har de alle den samme funktion - det er i virkeligheden bare en smagssag, hvilken variant du vælger at gå med. 

Indret dit badeværelse 

Det rette toilet er første skridt, når du skal renovere dit badeværelse. Når du har styr på alle de faktorer, der skal monteres af fagfolk, kan du gå i gang med alle de mindre detaljer. Det er nemlig de detaljer, der giver badeværelset personlighed samt sætter det største præg på indretningen.

Du kan med fordel tage et kig på vores sortiment af badeværelsestilbehør, hvor du finder et stort udvalg af alt lige fra badeforhæng og bademåtter til pedalspande og toiletbørster. Det brede sortiment her hos BAUHAUS giver dig muligheden for at mikse og matche de forskellige produkter, så du kan tage de helt rette beslutninger. 

Hvis du ikke er nået til alle småtingene endnu, finder du også et stort udvalg af badeværelsesmøbler, som helt sikkert kan pynte og skabe nyt liv i dit hjem. 

Køb toiletter eller hængeskåle hos BAUHAUS! 

Har du taget valget om et væghængt eller gulvstående toilet, og er du blevet klogere på valget af skylleknap - så er næste skridt blot at bestille varerne hjem her fra siden. Hvis du vælger Click & Collect, har du muligheden for selv at afhente dine varer hos din lokale BAUHAUS - når det passer dig. Ellers er du også altid velkommen til at besøge dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvor du kan se nærmere på produkterne og få en kompetent vejledning. Vær dog opmærksom på, at enkelte Ifö-produkter kun er tilgængelige på webshoppen. 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.