Indlæser

IROBOT

Med en robotstøvsuger fra iRobot får du en af de absolut mest effektive, der findes på markedet. Det er med til at gøre, at du kan få overstået rengøringen, når du ikke er hjemme. Du kan vælge mellem en støvsuger, der udelukkende kan støvsuge,..
Vi kan ikke finde produkter der matcher din søgning

iRobot

Med en robotstøvsuger fra iRobot får du en af de absolut mest effektive, der findes på markedet. Det er med til at gøre, at du kan få overstået rengøringen, når du ikke er hjemme. Du kan vælge mellem en støvsuger, der udelukkende kan støvsuge, og en, der kombinerer støvsuger og gulvmoppe. Rul op på siden og find den form for robotstøvsuger, der passer til dit behov.

En robotstøvsuger kan ordne rengøringen for dig, hvilket giver dig tid til alt det andet i livet, der er vigtigt for dig. Du kan sætte den til at gøre rent, mens du ikke er hjemme og dermed komme hjem til en rengjort bolig. Det er virkelig en rar fornemmelse for dig.

Det amerikanske firma iRobot er et af de firmaer, der sælger absolut flest robotstøvsugere på verdensplan. Firmaet blevet startet i 1990 af robotforskere fra Massachusetts Institute of Technology, der også er kendt som MIT. Visionen bag firmaet var og er at skabe robotter, der kan hjælpe med til at gøre kundernes hverdag nemmere. Og det må siges at være lykkedes. I dag er iRobot nogle førende forhandlere af robotstøvsugere.

Du kan vælge mellem flere forskellige typer af robotstøvsugere fra iRobot. Dels er der selvfølgelig den klassiske støvsuger, der kan fjerne støv, snavs og andet skidt nemt og effektivt. Dels er der en robot, der kombinerer støvsuger og gulvmoppe. Det betyder, at du også kan få klaret gulvvasken af en robot og dermed slippe for endnu en irriterende del af rengøringen.

Tre fordele ved produkterne fra iRobot:

  • Omfattende rengøring med både støvsugning og gulvmoppe
  • Giver mere tid i hverdagen
  • Forrest i den teknologiske udvikling på området

Støvsuger og gulvmoppe i en og samme maskine

De såkaldte robotstøvsugere er ved at blive mere og mere almindelige herhjemme. Hvad der stadig ikke er helt så almindeligt, er kombinationen af en robotstøvsuger og en robotgulvmoppe. Den finder du dog blandt de smarte produkter fra iRobot.

Med en støvsuger og en gulvmoppe i en og samme maskine kan du få en effektiv rengøring af din bolig, uden at du selv behøver at gøre noget. Du skal bare vælge, hvilken af de to funktioner som maskinen skal køre – og sørge for, at der er vand på maskinen, hvis den skal vaske gulv.

Brug tiden på andet end rengøring

For mange af os er rengøring en sur pligt, der skal overstås hurtigst muligt, så vi har tid til det, der virkelig betyder noget for os. Har du det sådan, er produkterne fra iRobot netop værd for dig at overveje. Når støvsugning og gulvvask nemt og effektivt bliver klaret for dig af en maskine, kan du bruge din tid på noget andet.

Robotstøvsugerne og robotgulvmopperne fra iRobot kan køre helt uden, at du holder øje med dem. Derfor er det oplagt, at du sætter dem til at gøre rent, mens du er væk. Dermed kan du komme hjem til en bolig, der er ren og behagelig at opholde sig i.

Altid nyeste teknologi i produkterne fra iRobot

Virksomheden iRobot har i mange år været førende på området inden for robotstøvsugere. Derfor finder du også altid den nyeste teknologi i deres produkter. Det er med til at gøre, at du kan være sikker på, at du får et driftssikkert produkt, der er nemt for dig at bruge.

Selvom produkterne fra iRobot er smarte, er der dog stadig en række rengøringsopgaver i hjemmet, som de ikke kan løse. Det er for eksempel vinduespudsning.

Sådan vælger du det rigtige produkt fra iRobot

Når du vil købe et produkt fra iRobot, kan du vælge mellem to forskellige slags. En, der fungerer udelukkende som støvsuger, og en, der fungerer både som støvsuger og gulvmoppe. Det er med til at give dig en fleksibilitet i forhold til, hvilken form for maskine du ønsker, og hvad den skal kunne.

Udover de to overordnede funktioner er det også værd for dig at være opmærksom på, hvor stort et areal maskinen kan dække, og hvor lang tid den kan køre, før den skal lade op. Det er to vigtige faktorer i forhold til, hvor meget af dit hjem maskinen når at gøre rent, inden du kommer hjem.

Slip for rengøring og brug tid på det, der er vigtigt for dig

Prøv at forestille dig, hvor fantastisk det ville være, hvis du hver dag kunne komme hjem til en ren og lækker bolig. Et sted, hvor du ikke efter en lang dag, skulle tage dig sammen til at svinge støvsugeren eller have fundet gulvmoppen frem fra skabet.

Det er lige præcis muligt for dig, når du har en robotstøvsuger eller en kombineret robotstøvsuger og -gulvmoppe fra iRobot. Med den kan du sørge for, at rengøringen er klaret, til du kommer hjem. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om den.

Når du ikke længere behøver at støvsuge og vaske gulv, får du pludselig tid til en lang række andre aktiviteter. Det kan være mere tid med familien, dyrke motion, være sammen med dine venner, dyrke en hobby og meget andet. Dermed får robotstøvsugeren ikke bare indflydelse på, at du får et rent hjem, men også, at du får meget mere overskud.

Bestil nemt produkter fra iRobot hos BAUHAUS

Her hos BAUHAUS kan du nemt bestille de former for produkter fra iRobot, som du har bestemt dig for. Du kan vælge at få dem leveret direkte til din adresse eller at hente dem nede i vores varehus. Med den første løsning skal du altså bare vente på, at din nye robotstøvsuger dukker op.

Den anden løsning kalder vi Click and Collect. Den giver dig mulighed for at bestille støvsugeren på nettet og så vælge, hvilket varehus du vil hente den i. Vi lægger den klar til afhentning i varehuset max tre timer efter, at du har bestilt den. Dermed bliver din tur i varehuset langt hurtigere, samtidig med at du sparer nogle penge på levering.

Rul op på siden og find den form for robotstøvsuger fra iRobot, der passer til dine behov.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.