Indlæser

LEATHERMAN

Filtrer

13 produkter

Shopping Options
Kategori
 1. Save, knive & sakse 13
Pris
-
price link
Produkttype
 1. Knive 13
Varemærke
 1. Leatherman 13
Farve
 1. Sort/sølv 1
Materiale
 1. Rustfri stål 9
Længde (mm)
 1. 97 1
 2. 100 2
 3. 115 1

Alle produkter

Leatherman

Et Leatherman multiværktøj kan bruges til en lang række forskellige formål. Det kompakte værktøj er nemt at have i lommen eller i bæltet og gør, at du altid kan have et værktøj lige ved hånden. Det kan både være smart, når du er på arbejde som for eksempel elektriker, og når du er på vandretur. Rul op på siden og find det rette Leatherman multiværktøj til dig.

Leatherman er eksperter i udviklingen af multitools, hvor kvalitet, æstetik og funktionalitet smelter sammen til produkter i høj klasse. Med et multiværktøj fra Leatherman undgår du situationer, hvor du pludselig har brug for et værktøj, men ikke har et i nærheden.

Grundlagt i 1983 har kvalitetsmærket Leatherman lang og bred erfaring med udviklingen af kompakte multiværktøjer. Udvalget, som vi fører i BAUHAUS, består af alt fra foldeknive til multiværktøjer med mere end 20 forskellige funktioner. Et Leatherman multiværktøj er så let og kompakt, at du kan have det med i lommen. Opbevar et multitool i bilen eller på båden og vær på den måde sikret, hvis uheldet er ude.

Med Leatherman får du flotte og funktionelle multitools i høj kvalitet. Se nærmere på vores udvalg her på BAUHAUS.dk eller besøg dit lokale varehus og oplev produkterne.

Tre fordele ved Leatherman:

 • Få mange værktøjer med på en gang
 • Kompakt og let at opbevare
 • Holdbar kvalitet, der gør det muligt f.eks. at bruge den på byggepladsen og på vandreturen

Mange værktøjer samlet i ét

Den klart største fordel ved de smarte multiværktøjer fra Leatherman er selvfølgelig, at du har mange værktøjer samlet i et. Det er med til at gøre, at du nærmest kan have en hel værktøjskasse i lommen. Det er virkelig smart, når du er på farten, men gerne vil kunne have nogle værktøjer på dig. For eksempel er multiværktøjerne oplagte at have i bilen, på båden, i campingvognen og i vandretasken.

Er du håndværker, bør du dog også have et Leatherman multiværktøj. Du bliver sikkert bedt om at løse både større og mindre opgaver, og i det tilfælde er det vigtigt for dig, at du har noget værktøj lige ved hånden. Der er mange opgaver, der kan løses med de små værktøjer i multiværktøjet, hvilket gør, at du sparer meget tid i forhold til at skulle finde din værktøjskasse frem.

Kompakt og nemt at have i lommen eller bæltet

For virkelig at kunne have glæde af et multiværktøj er det selvfølgelig vigtigt, at de er nemme for dig at have med rundt. Det er dem fra Leatherman. Dels er de skabt i et kompakt design, der gør, at du nemt kan have dem i lommen, og at de ikke vejer så meget.

Dels er de skabt med karabinhager, clips og lignende, så du nemt kan sætte dem fast i bæltet, bukselinningen, en bæltestrop eller lignende. Dermed har du altid værktøjet ved hånden og kan samtidig være sikker på, at det bliver siddende.

Slidstærkt og kan bruges både i byggebranchen og på vandreturen

Det stiller krav til dig, når du skal købe værktøj enten til byggebranchen eller til campingferien eller vandreturen. Det er noget, der slider meget på værktøjet. Det er derfor vigtigt, at det har en slidstærk kvalitet, så det kan holde i mange år.

Leathermans multiværktøj er netop skabt i en meget slidstærk kvalitet, så du kan bruge det både på byggepladsen, til håndværkeropgaven og på vandreturen og campingferien. Dels er materialet meget slidstærkt, dels er værktøjet skabt, så det kan låses fast. Det gør dit arbejde nemmere og giver dig en øget sikkerhed.

Sådan vælger du det rette Leatherman multiværktøj

Når du skal vælge Leatherman multiværktøj, er det afgørende, at du ser på, hvilke værktøjer du har brug for. Det kan jo være vidt forskelligt alt efter, hvor du vil bruge værktøjet henne. Er det på en overlevelsestur, stiller det jo nogle helt andre krav, end hvis du skal bruge den til at løse mindre opgaver i hjemmet.

Det mest simple af Leathermans værktøjer, som vi fører, er en foldekniv, der kan være smart at have i en lang række forskellige situationer. Det mest avancerede har hele 21 forskellige former for værktøj, blandt andet bidetang, afisoleringsværktøj, kniv, syl, saks, sav, lineal og dåseåbner.

Det kan være fristende for dig bare at købe det største værktøj, da du jo i det tilfælde selvfølgelig burde være helgarderet. Det største værktøj er dog selvfølgelig også det dyreste, og hvis du ikke skal bruge alle former for værktøj, kan der derfor være nogle penge at spare ved at vælge et mindre værktøj.

Der er dog selvfølgelig også nogle situationer, hvor du har brug for værktøj i normal størrelse for at kunne udføre arbejdet mest effektivt. I det tilfælde bør du selvfølgelig vælge det.

Nemt at løse opgaver med Leatherman multiværktøj lige ved hånden

Der er mange opgaver, som du gerne lige vil fikse, men hvor du ikke gider at finde værktøjet frem. Dem er Leatherman multiværktøj perfekte til. Når du har det liggende i lommen eller i en skuffe, er det nemt for dig at komme til det, og du kan derfor hurtigt få løst store og små opgaver.

Derudover er det perfekt at have liggende et sted, hvor du ikke lige har en værktøjskasse. Det kan være i rygsækken, når du skal på vandretur. Det kan være i campingvognen, så du selv kan fikse mindre problemer med den, og det kan være på båden, så du hurtigt kan få ordnet mindre opgaver.

Køb nemt dit multiværktøj hos BAUHAUS

Har du bestemt dig for, hvilken form for Leatherman multiværktøj, du gerne vil have, kan du bestille det her hos BAUHAUS. Med vores store udvalg bliver det nemt for dig at finde den type, der passer til dit behov.

Du kan bestille værktøjet med levering direkte til din adresse eller vælge vores Click and Collect løsning, hvor du selv henter det i et af vores varehuse. Det kan du gøre inden for vores åbningstid bare tre timer efter, at du har bestilt det på nettet. Dermed er du sikker på, at vi har det værktøj, som du gerne vil have, og at det ikke kommer til at tage særlig lang tid for dig at hente det.

Så rul op på siden, og find det Leatherman multiværktøj, der passer til dine behov.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.