Indlæser

Vinkelslibere - MAKITA

(8)
Enhver gør-det-selv type sætter pris på et godt stykke værktøj af den bedste kvalitet. Det gør i sandhed projektet til en langt større fornøjelse, når maskinerne og værktøjet fungerer, som det skal. Vælger du værktøj fra MAKITA, er du sikker p..

Viser 8 produkter

5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Kun webshop
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Kun webshop
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect

Viser 8 produkter

Vinkelsliber fra MAKITA

Enhver gør-det-selv type sætter pris på et godt stykke værktøj af den bedste kvalitet. Det gør i sandhed projektet til en langt større fornøjelse, når maskinerne og værktøjet fungerer, som det skal. Vælger du værktøj fra MAKITA, er du sikker på at få produkter af høj kvalitet med den bedste ydeevne. 

Hos BAUHAUS finder du et stærkt udvalg af vinkelslibere fra MAKITA. Her er du sikker på at få en variant, der kan holde til alle dine projekter. 

 

Hvad er MAKITA?

MAKITA er en virksomhed, der har produceret el-værktøj i mere end 100 år. Deres erfaring gennem de mange år har medført, at virksomheden er meget anerkendt for deres yderst høje kvalitet. 

MAKITA er et japansk mærke, men virksomheden har produktion over hele verden, dermed også i Danmark. De producerer el-værktøj, tilbehør og relaterede serviceydelser til både private og erhvervskunder. 

Mange af MAKITA’s kunder er professionelle brugere, da el-værktøjet lever op til de professionelle krav og dermed kan bruges i byggeerhverv. Så hvis du ønsker en vinkelsliber, som er en af de førende på markedet, er MAKITA det helt rigtige mærke at kigge efter. 

 

Hvilke opgaver kan jeg bruge en vinkelsliber til?

En vinkelsliber er et værktøj med utroligt meget kraft, som kan skære igennem hårde materialer som metal eller sten. Hvis du vælger en vinkelsliber fra MAKITA, er du velforberedt til en bred vifte af forskellige opgaver inden for at skære, slibe eller polere. Herunder har du et bud på flere opgaver, hvor du kan bruge din MAKITA vinkelsliber:

 • Skære i sten, fliser eller metal. Her er vinkelsliberen et genialt stykke værktøj, som hurtigt kan skære igennem hårde materialer. 
 • Slibe beton eller metal. Her får du brug for en slibekop til din vinkelsliber.
 • Fræs fuger. Til dette skal du bruge en fræseforsats, så du kan komme dine ødelagte fuger til livs. 
 • Polere billak. 

Hvad skal jeg overveje, når du vælger min vinkelsliber?

Det er vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser, inden du foretager dit køb. På den måde er du sikker på, at du får den helt rigtige vinkelsliber, som opfylder dine krav. Her er et par ting, som du bør undersøge:

 • Klingeskift. Det er forskelligt fra maskine til maskine, hvordan du skifter klinge. Ved nogle maskiner behøver du værktøj til dette. 
 • Beskyttelsesskærm. Den skal kunne flyttes, så du altid er i sikkerhed for gnister og støv. 
 • Støttegreb. Det skal helst kunne flyttes, så du kan ændre stilling. Samtidig er det et plus, hvis det er behagelig at holde på. 

En vinkelsliber kan indeholde mange forskellige funktioner. Hvis du er mere nysgerrig på dette, kan du også undersøge: 

 • Beskyttelse mod selvstart
 • Forskellige hastigheder
 • Snaplås
 • Vibrationsdæmpet konstruktion

Fjern aldrig din beskyttelsesskærm

Det kan godt være, at vinkelsliberens beskyttelsesskærm virker til at være mere i vejen, end den gør gavn, når du er godt i gang med arbejdet. Selvom det er tilfældet, må du aldrig fjerne den, når du ikke kan komme ordentligt til. Beskyttelsesskærmen beskytter mod mange flere ting, end du lægger mærke til. Den leder gnisterne væk fra dig og beskytter din hånd, hvis noget går galt. 

 

El eller batteri?

Du kan få vinkelsliberne fra MAKITA som el- eller batteridrevne. Der er fordele og ulemper ved begge ting, og derfor er det vigtigt at undersøge, inden du foretager dit valg. 

En eldrevet vinkelsliber er både et forholdsvist miljøvenligt valg og et valg, hvor du får maksimal ydelse for det betalte. En vinkelsliber på el kan oftest klare lidt kraftigere opgaver end en vinkelsliber på batteri, til gengæld skal du være i nærheden af en stikkontakt og er låst fast af en ledning, når du bruger den. 

En batteridrevet vinkelsliber er ligeså et miljøvenligt valg, som dog ikke har den samme kraft som en eldrevet vinkelsliber. Til gengæld får du fri bevægelighed, hvis du vælger batteri, da du dermed ikke er afhængig af en ledning eller stikkontakt. MAKITA batterier holder længe og aflades stort set ikke, når du opbevarer dem. 

 

Tilbehør til din MAKITA vinkelsliber

Der er selvfølgelig en masse tilbehør, som du får brug for, når du har anskaffet dig en vinkelsliber. Det forskellige tilbehør kommer an på, hvilke opgaver du skal i gang med. Hos BAUHAUS forhandler vi en lang række af dette tilbehør, du finder blandt andet: 

 • Metalskæreskiver. Velegnede til for eksempel rustfrit stål.
 • Diamantskiver. Velegnede til at skære i sten. 
 • Slidebørster. Velegnede til rensning af for eksempel grill. 

Din sikkerhed er alfa og omega

En vinkelsliber er et skarpt og kraftigt værktøj. Derfor kan det også gå grueligt galt, hvis du ikke passer på dig selv og tager de rette forbehold. Det handler om at holde rigtig godt fast i værktøjet, for det kan altså nemt komme ud af din kontrol. Derudover skal du huske dette sikkerhedsudstyr:

 • Handsker. Du kan ikke beskytte dine hænder komplet, men det er vigtigt at beskytte dem, så godt du kan. 
 • Briller, som beskytter dine øjne mod støv og gnister.  
 • Høreværn. En vinkelsliber larmer meget, og hvis du skal bruge den meget, kan det især skade dine øre på sigt. 
 • Støvmaske, så du undgår støv i luftveje. Det skaber de rareste arbejdsforhold.  

 

Køb din MAKITA vinkelsliber hos BAUHAUS

Har du fundet den rette vinkelsliber fra MAKITA, så mangler du bare at bestille din vare hjem fra hjemmesiden. Vil du kigge på mere el-værktøj og redskaber fra MAKITA, har vi hele udvalget samlet her, hvor du kan finde alt fra borehammere til støvsugere.

Når du bestiller hos BAUHAUS, sørger vi for, at du har varen i løbet af få dage. Du kan også benytte dig af Click & Collect, hvor du afhenter dine varer i dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus.  

Trænger du til mere vejledning, inden du træffer en beslutning, er du altid velkommen i din lokale BAUHAUS. Her kan du få hjælp af en af vores dygtige medarbejdere.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.