Indlæser

MCCULLOCH

(39)
Det amerikanske firma McCulloch producerer havemaskiner, reservedele og beskyttelsesudstyr i en høj kvalitet. Det hele er fremstillet i en kvalitet, så professionelle kan bruge det, men er så simpelt, at almindelige haveejere nemt kan betjene..

1-32 af 39 produkter

Kun webshop
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 39 produkter

McCulloch

Det amerikanske firma McCulloch producerer havemaskiner, reservedele og beskyttelsesudstyr i en høj kvalitet. Det hele er fremstillet i en kvalitet, så professionelle kan bruge det, men er så simpelt, at almindelige haveejere nemt kan betjene det. Rul op på siden og gå på jagt efter produkter fra McCulloch. 

McCulloch har gennem hele sin historie været banebrydende og nyskabende inden for produkter, som du kan bruge i haven. Det gælder ikke mindst i forhold til kædesave. De var de første til at skabe en kædesav, der kunne betjenes af en enkelt mand. Det gjorde de allerede i 1949. 

I 1968 sendte de verdens indtil da letteste kædesav på markedet. Med klinge og fuld tank vejede den kun omkring 3,8 kilo. Den var derfor meget let at stå at arbejde med den i længere tid af gangen. 

I dag er det ikke kun kædesave, som McCulloch producerer. Det er også plæneklippere, sneryddere, græstrimmere, hækkeklippere og meget mere. Du finder en stor del af deres produkter og reservedele til dem i vores udvalg her på siden. 

Tre fordele ved produkter fra McCulloch: 

  • Kraftige og holdbare maskiner 
  • Enkle og lette for dig at betjene 
  • Nemme for dig selv at reparere 

Kraftige maskiner hjælper dig med at udføre arbejdet 

Der er ikke noget værre end at skulle stå og arbejde med en halvsløv maskine. Det får havearbejdet til at tage meget længere tid og gør det langt mindre tilfredsstillende for dig at være i haven. Derfor har McCulloch netop udformet deres maskiner, så de er kraftige og har en høj ydeevne. Dermed kan du i løbet af kort tid få arbejdet i haven klaret. 

For McCulloch er det altid vigtigt, at deres produkter som minimum lever op til de forventninger, som du har til dem. De prøver dog altid på at gøre produkterne endnu bedre, så de kan overgå dine forventninger gang på gang. 

Nemt for dig selv at betjene maskinerne 

I starten havde McCulloch fokus på produkter til professionelle, men siden 1970'erne har deres varesortiment også henvendt sig til helt almindelige haveejere. Det betyder, at du får nogle maskiner, der er meget nemme at gå til for dig. 

Du styrer selv, hvor nemt det skal være. Vil du udføre så lidt arbejde som muligt, kan du vælge en robotplæneklipper, mens du får lidt mere arbejde med en motorplæneklipper, som du skal gå bagved. Har du en meget stor have, kan du også overveje en havetraktor. 

Enkelt for dig at reparere McCullochs maskiner 

Det er ikke kun McCullochs maskiner, du kan finde her hos BAUHAUS. Du kan også finde en række reservedele, der hjælper dig til at reparere og vedligeholde maskinerne. Igen er der lagt fokus på, at det er noget, du som almindeligt menneske skal kunne klare. Derfor er det også enkelt for dig at gøre. 

Når du kan reparere dine maskiner nemt og enkelt, kan du også langt nemmere give dem en længere levetid. Det er med til at gøre, at du kan have glæde af maskinerne fra McCulloch i længere tid. Dermed kan du også vælge en dyrere maskine, når du ved, at du nemt selv kan reparere den. 

Sådan vælger du den rette maskine fra McCulloch

Hvilken maskine fra McCulloch, der er den rette for dig, kommer selvfølgelig helt an på, hvilken form for arbejde du skal udføre. En græsslåmaskine kan selvfølgelig ikke erstatte en hækkeklipper. Når det er sagt, er der dog forskel på de forskellige former maskiner, og det er derfor vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvilke former for maskiner der findes inden for den givne kategori. 

Skal du have en løvblæser, kan du for eksempel både vælge en, som du bærer i hånden, og en, som du bærer på ryggen. Skal du bruge løvblæseren i flere timer ad gangen, er det rart for dig, at du bærer den med ryggen og ikke med armen. Dermed kan du netop holde ud at bruge den i længere tid ad gangen. 

Udover den form for forskelle bør du også se på, om du vil have et apparat, der bruger el, eller et, der bruger benzin. Skal du bruge haveredskaberne i din kolonihave, hvor der ikke er indlagt el, er det for eksempel langt mere fleksibelt for dig, at du vælger produkter, der kører på benzin. Skal du bruge maskinen derhjemme, vil det dog i mange tilfælde ikke være et problem for dig, at du bruger et produkt, der bruger benzin. 

Havemaskiner i høj kvalitet gør arbejdet nemmere 

Uanset om du nyder arbejdet i haven, eller om du synes, at det er træls, er det vigtigt, at du har nogle gode maskiner. På den måde bliver arbejdet i haven nemmere for dig at udføre. 

Hvis du elsker at nusse i haven, vil du helt sikkert kunne finde mange projekter, som du kan kaste dig over efterfølgende. Hvis du ikke er så glad for at være i haven, kan du glæde dig over, at havearbejdet er nemt og hurtigt overstået, så du ikke behøver at tænke på det mere. 

Uanset hvordan du har det med havearbejde, er det vigtigt, at du beskytter dig ordentligt, så du ikke kommer til skade. McCulloch producerer også en række beskyttelsesudstyr som jakker, handsker og høreværn med visir. Kan du ikke finde det, som du skal bruge her på siden, har vi dog også mange andre former for arbejdstøj i vores sortiment. 

Nemt at købe maskiner fra McCulloch hos BAUHAUS 

Når du har fundet ud af, hvilken form for maskine fra McCulloch der er den rette for dig, bestiller du den nemt og hurtigt her på siden. Du kan vælge at få den leveret eller selv at hente den. Ved levering går der typisk en til fire dage. Det er selvfølgelig den nemmeste løsning, særligt hvis du har bestilt en stor havetraktor eller en lignende maskine, der kan være svær at transportere hjem. 

Med vores Click and Collect service kan du selv hente varerne i et af vores byggemarkeder efter dit valg. Vi lægger varerne klar til afhentning bare tre timer efter, at du har bestilt dem. 

Rul op på siden og bliv klogere på vores store udvalg af maskiner fra McCulloch.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.