Indlæser

ORAS

Finske Oras blev grundlagt i 1945 i den lille by Rauma og har siden været en af de væsentlige spillere på markedet, når det kommer til produktion og salg af køkken- og badeværelsesarmaturer. Med fokus på kvalitet, æstetik og funktionalitet har de gennem årene søgt at bidrage med deres ekspertise i udvikling af armaturer.

Allerede i 1990’erne introducerede Oras som de første på markedet det berøringsfri armatur. Et intuitivt armatur vi ser over hele verden i dag, og som også har været med til at sætte nye standarder inden for sanitetsindustrien. Med nytænkning og brugervenlighed for øje, bestræber Oras sig altid på at udmærke sig med deres produkter, og på den måde sætte deres præg hjemme i folks køkkener og bade.

Bag alle Oras produkter er der lagt tanke i såvel funktionalitet som design, så kunderne ikke blot kan prale af teknologien og brugervenligheden, men også af udseendet, der er designet i stilrene linjer. Med armaturer fra Oras får du alt i alt en løsning, der tilfører noget nyt og interessant til hjemmet, og som med sin langtidsholdbarhed vil tjene dig mange år ud i fremtiden.

Ingen produkter matcher dit søgeord

Oras

Finske Oras har du sikkert hørt om. Armaturerne sidder i mange danske hjem. Design, komfort samt energi- og vandbesparelse er i højsædet, når Oras udvikler produkter. Køber du et Oras blandingsbatteri eller en Oras vandhane, får du et produkt, der tilfører noget nyt og interessant til dit hjem både designmæssigt og teknologisk. Oras producerer intelligente produkter, som for eksempel berøringsfrie og elektroniske armaturer, der viser den ideelle længde af et bad. Hele tiden udnyttes teknologien til glæde for dig som kunde.