Luk
Fri fragt
Kun webshop

Palram drivhus Grand Gardener klar 7 m²

Få masser af plads til dine hobby havedrømme med dette premium drivhus.

Grand Gardeners er et ekstremt funktionel drivhus. Dens ladeformet design giver et flot udtryk i haven og et rummeligt arbejdsrum - også i højden. De praktiske dobbeltdøre kan åbnes helt op og giver derved nem adgang.

Med en forstærket aluminiumsramme og polycarbonat-ruder er drivhuset utroligt slidstærkt. Ruderne giver en ideel kombination af sollys, varmeisolering og beskyttelse af dine planter. Det funktionelle vindue giver forbedret ventilation, så du kan få glæde af hjemmedyrkede grøntsager og flotte planter i mange år.

Drivhuset er nemt og hurtigt at samle ved hjælp af et glidende panel-samlesystem, så du hurtigt kan komme igang med havearbejdet.

Aluminiumsrammen er modstandsdygtig overfor rust og giver en robust struktur, der modstår stærk vind og sne. Ruderne er næsten ubrydelige og giver over 90% lysoverførsel. Tagglasset er 4 mm TwinWall polycarbonatpanel med 100% UV-beskyttelse og hagl resistens.

Drivhuset leveres som et komplet saml-selv-sæt med alle dele til montering. For optimal holdbarhed og funktion skal drivhuset placeres på og fastgøres til en stabil og plan flade som et beton- eller træfundament.

Fundament medfølger ikke.

Produktinformation:

  • Mål: 267 x 264 x 237,5 cm (B x D x H)
  • Areal: 7 m²
  • Materiale: aluminium/polycarbonat
  • Farve: grøn ramme
  • Antal vinduer: 1 stk.
  • Antal døre: dobbelt dør

Bemærk: Det viste drivhus er med ekstratilbehør såsom hylde, planteholdere og arbejdsborde. Disse, samt fundament, medfølger ikke.

Valgte produkter
Mere information
Varenummer 6807898K
Produkttype Drivhuse
Varemærke Palram
Download yderligere info
Bredde 267 cm
Farve Grøn
Højde 237,5 cm
Materiale Aluminium
Størrelse 4,9-10,0 m²
Du anmelder:Palram drivhus Grand Gardener klar 7 m²

Andre købte også

Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.