Indlæser

REGALUX

Regalux er et firma med speciale i at designe og sælge lagerplads og lagerreoler. Det har vi gjort med engagement og entusiasme igennem de sidste 15 år. Vores virksomheds primus motor er et team af dygtige specialister. Deres opgave er at udvikle de bedste opbevaringsløsninger og forslag til vores kunder.

Igennem et tæt samarbejde mellem Regalux og industrielle matadorer, har vores virksomhed formået at virkeliggøre komplekse, nuancerede projekter og løbende udvikle lagerrum med optimeret plads og mulighed for at opfylde de behov, enhver kunde-virksomhed måtte have. Det er vores vigtigste job at hjælpe vores kunder ved at skabe ekstremt effektiver lagerpladser, der indeholder et væld af nye muligheder og perspektiver.

Vores virksomhed er professionel, når det kommer til planlægning af lagerplads. Dertil kommer, at vi også tilbyder en lang liste af produkter, der er med til at gøre lagerpladsen endnu mere effektiv og funktionel. Vores produktsortiment inkluderer blandt andet kvaliteslifte, opbevaringsløsninger, reoler, AutoID-system og transportbånd. Og alle vores produkter er gennemtestede af, og udviklet i overensstemmelse med, professionelle teknologispecialister.

Hos Regalux anser vi enhver opgave, vi får, som en ny og spændende udfordring. Hvert selskab har sit eget, individuelle behov, og vi brænder for at imødekomme de behov og løse de opgave, vi bliver stillet.

Ingen produkter matcher dit søgeord