Loading

Rodalon er blandt de mest effektive våben i rengøringen

Rodalon er et af de mest anerkendte og effektive desinfektionsmidler, og det kan anvendes til en bred vifte af formål. Hos BAUHAUS har vi flere forskellige produkter fra Rodalon til både indendørs og udendørs brug. Aktivstofferne i Rodalon fungerer på samme måde som almindelig køkkensalt med saltforbindelser, som gør virkningen specielt god overfor almindeligt forekommende bakterier og svampe. Derudover har Rodalon en række andre positive egenskaber, som betyder, at det er et meget anvendt rengøringsprodukt i mange danske husholdninger.

Rodalon til indendørs og udendørs brug

Rodalon til indendørs brug virker blandt andet antistatisk, og du kan derfor benytte det forebyggende forskellige tekstiler for at undgå statisk elektricitet ved gnidning. Se eksempelvis den smarte Rodalon spray til indendørs brug, der effektivt dræber bakterier og fjerner dårlig lugt. Denne spray er i særdeleshed populær til anvendelse i køkkenet, til køkkenredskaber og til desinfektion af badeværelset, fordi produktet hverken bleger eller lugter. Rodalon er samtidig en god løsning til at fjerne pletter, bakterier og dårlig lugt fra f.eks. bluser, skjorter, sokker, fugtige håndklæder og mange andre ting.

Husk, at du kan anvende Rodalon i vaskemaskinen uden sæbe, hvis du ønsker at fjerne lugt, skimmel og bakterier fra bl.a. jordslåede tekstiler. Skal du have renset gulvtæppet kan Rodalon ligeledes gøre en stor forskel med sin hurtige og skånsomme virkning, og er i særlig grad populært til dette formål, netop fordi midlet ikke bleger farveægte tekstiler.

Hos BAUHAUS forhandler vi også Rodalon til udendørs brug, hvor det i høj grad benyttes til rengøring af alle slags belægninger, såsom plast, fliser og husmure, havemøbler, markiser og drivhuse. På trods af midlets meget koncentrerede sammensætning af kemikalier, skader det ikke de materialer, det benyttes på. Rodalon Udendørs anvendes ved at lave en opløsning af beholderens indhold blandet med vand, hvorefter det kan påføres en let fugtet overflade. Skulle du være i tvivl om, hvorvidt dine tekstiler er farveægte, eller om Rodalon kan benyttes på en bestemt overflade, så er det en god idé at teste på et lille område, der er mindre synligt for at vurdere virkningen.

Få leveret til døren eller afhent i dit lokale varehus

Du kan selvfølgelig bestille de forskellige produkter fra Rodalon lige her på siden. Kig også ind forbi de mange andre produkter fra den velassorterede webshop, hvor du kan gå på opdagelse mellem utallige andre varenumre, som du nemt og bekvemt kan bestille hjemme fra sofaen og få leveret direkte til døren. Du kan også vælge at afhente varer bestilt online hos dit lokale BAUHAUS-varehus. Denne service kalder vi for Click & Collect, hvor du reserverer varen online, og derefter kan afhente og betale i varehuset. Vi arbejder altid på at udvide vores udvalg med spændende nyheder, som i øjeblikket omfatter mere end 120.000 forskellige produkter!