Indlæser

SCHNEIDER ELECTRIC

Filtrer efter:

Filtrér
 1. Schneider Electric flexrør 5/8" 50 m
  Schneider Electric flexrør 5/8" 50 m
  5995 5000
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 2. Schneider Electric plastledning flad 2x0,75 100 m
  Schneider Electric plastledning flad 2x0,75 100 m
  24800 20000
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 3. Schneider Electric afbryder 1-polet med korrespondance
  Schneider Electric afbryder 1-polet med korrespondance
  1695
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 4. Schneider Electric installationskabel armeret 3x1,5 mm² 50 m
  Schneider Electric installationskabel armeret 3x1,5 mm² 50 m
  89995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 5. Schneider Electric installationskabel armeret 5x1,5 mm² 50 m
  Schneider Electric installationskabel armeret 5x1,5 mm² 50 m
  99995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 6. Jo-El loftsdåse til pladeloft orange/hvid
  Jo-El loftsdåse til pladeloft orange/hvid
  2495
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 7. Schneider Electric U-profil 1 meter galvaniseret
  Schneider Electric U-profil 1 meter galvaniseret
  5995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
  Denne vare er kun tilgængelig i butikken.
Sorter faldende

Schneider Electric

Schneider Electric er en verdensomspændende virksomhed, der beskæftiger sig med alt inden for energi og elektricitet. Som global specialist i energioptimering og –styring bliver der udviklet en lang række anerkendte løsninger til både private og erhverv. Omdrejningspunktet og virksomhedens overordnede mål er at tilbyde et af markedets bedste og bredeste udbud af løsninger og produkter til optimering af energiforbruget. Det gør Schneider Electric blandt andet via produkter inden for belysning, lys- og kabelstyring, afbrydere, stikkontakter og så godt som alt, der har med strømstyring at gøre. Hos BAUHAUS forhandler vi en meget lang række af de populære produkter, og her på siden har vi lavet en oversigt over de mange muligheder.

Elartikler til den kvalitetsbevidste forbruger

Schneider Electric har et utal af spændende produkter, som kan være medvirkende til energioptimeringen af dit hus - herunder både strømstyring og elektriske apparater. Lysstyring kan i langt de fleste tilfælde hjælpe dig til at spare på strømmen via bl.a. lyssensorer, lysdæmpere samt tænd- og slukure, der minimerer forbruget af strøm, når apparaterne alligevel ikke benyttes. Det kan i sidste ende betyde en væsentligt lavere elregning - og samtidig har det en positiv indvirkning på miljøet i forhold til ældre og mindre energioptimerede løsninger. Schneider Electric har naturligvis også produkter som dørklokker, varmeblæsere og elradiatorer, som ligeledes er udarbejdet med et stort fokus på såvel funktionalitet som strømforbrug. Se også de populære røgalarmer med ekstralang batterilevetid og kompakte designs.

Schneider Electric arbejder hele tiden på at udvikle nye unikke løsninger, som kan gøre en forskel. Derfor får vi hos BAUHAUS løbende nye varer på hylderne, så der altid er en god grund til at kigge forbi. Når du bestiller dine varer fra webshoppen, kan du vælge at få dem leveret til adressen eller benytte dig af vores Click & Collect-system. Det fungerer ved at du bestiller varerne her på siden, og derefter får en SMS, når varerne er klar til afhentning hos din lokale afdeling. Click & Collect er selvfølgelig fragtfrit, og du betaler først for varerne, når du inden for 48 timer efter bestilling afhenter dem.

Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål til din ordre eller har brug for kompetente råd og vejledning. Vores medarbejdere er glade for at kunne hjælpe dig, så tøv ikke med at give os et kald eller sende en mail til kundesupporten. Du kan også altid henvende dig i dit lokale BAUHAUS-varehus, hvis du ønsker at se varerne med egne øjne, inden du beslutter dig for et køb. I varehusene står vores dygtige medarbejdere naturligvis også klar til at tage imod dig og besvare de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med dit køb.

Står du og mangler en bestemt elartikel eller skal husets strømstyring lægges helt om, så se dig omkring blandt vores udvalg af produkter fra Schneider Electric her i webshoppen. Vi garanterer selvfølgelig skarpe priser og et meget gennemført sortiment. 

lt.