Indlæser

STANLEY

Stanley er en anerkendt virksomhed, som specialiserer sig i at fremstille innovative, funktionelle værktøjer til brugere verden over. Vi har status som verdens bedste indenfor det, vi gør. Det er vigtigt for os, at vi i fremtiden forsat lever op til den position, og at vi formår at leve op til de forventninger, vores brugere har til et velrenommeret navn som Stanley.

Vi er en virksomhed, der er drevet af værdier som dedikation, innovation, grundighed og engagement. Vi står altid klar til at vejlede og hjælpe vores kunder. Uanset om du er en forhandler, der ønsker at finde førsteklasses produkter til dine kunder eller en rutineret værktøjsbruger, der leder efter de bedst tænkelig redskaber til din værktøjskasse.

Hos Stanley er vi stolte af vores ry og vores velfunderede ekspertise. Vi hviler aldrig på laurbærene eller går på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Derfor går vi meget op i, at samtlige af vores værktøjer bliver testet. På den måde sikrer vi os, at vores kunder til hver en tid får den høje kvalitet og funktionalitet, de efterspørger. Udover det, har vi stor fokus på løbende at designe, forbedre og nytænke vores værktøjer, så de hele tiden bliver bedre.
 1. STANLEY FUGTMÅLER
  STANLEY FUGTMÅLER
  49995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
 2. STANLEY TERMOKOP CLASSIC ONE-HAND BLÅ 0,35 L
  STANLEY TERMOKOP CLASSIC ONE-HAND BLÅ 0,35 L
  19995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
  Få besked, når varen igen er på lager. Klik her
 3. STANLEY TERMOKOP ADVENTURE TRAVEL MUG BLÅ 0,47 L
  STANLEY TERMOKOP ADVENTURE TRAVEL MUG BLÅ 0,47 L
  21995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
Sorter faldende