Indlæser

Arbejdstøj & sikkerhedsudstyr - STANLEY

(1)
Arbejdstøj og sikkerhedsudstyr i god kvalitet er vigtigt, når du skal udføre et stykke arbejde. Arbejdstøjet kan du trække i, når dit eget tøj ikke skal beskadiges af det hårde arbejde - som måske kan svine lidt engang imellem. Sikkerhedsudstyr..

1 stk.

1 stk.

STANLEY - Arbejdstøj og sikkerhedsudstyr

Arbejdstøj og sikkerhedsudstyr i god kvalitet er vigtigt, når du skal udføre et stykke arbejde. Arbejdstøjet kan du trække i, når dit eget tøj ikke skal beskadiges af det hårde arbejde - som måske kan svine lidt engang imellem. Sikkerhedsudstyret er en nødvendighed, så du ikke pådrager dig selv skader i forbindelse med det projekt, du er i gang med. 

Hos BAUHAUS forhandler vi mærket Stanley, som producerer arbejdstøj og sikkerhedsudstyr i topkvalitet. Hvis du kigger her på siden, kan du være sikker på at finde de rette varer med en stærk holdbarhed. 

STANLEY som virksomhed

STANLEY er en virksomhed med mange års erfaring bag sig - både inden for arbejdstøj og sikkerhedsudstyr, men også inden for værktøj. Virksomheden har defineret høj kvalitet siden 1843, og det er stadig nøgleordet i alt, hvad virksomheden foretager sig. 

Den høje erfaring har gjort STANLEY til et stærkt varemærke verden over, som ikke kan matches af nogle andre virksomheder. STANLEY er verdens største producent af værktøj - og leverer altid solide, innovative og effektive produkter, som gavner professionelle og gør-det-selv entusiaster.  

Vigtigheden af sikkerhed

Du skal ikke undervurdere vigtigheden af godt sikkerhedsudstyr, når du arbejder med diverse projekter. Arbejder du som håndværker, kommer det helt af sig selv, fordi der findes regler og krav for det på arbejdspladser. Selvom der ikke er nogen, der sætter krav til dig, når du arbejder på din egen grund, bør du dog stadigvæk passe på dig selv. 

Det kan nemlig gå grueligt galt, hvis du ikke har det rette sikkerhedsudstyr. Hvis du ifører dig arbejdstøj, er du klædt ordentligt på til et stykke arbejde, der normalt vil slide på tøjet. Arbejdstøj er nemlig designet således, at det er ekstra slidstærkt på de områder, hvor tøjet normalt slides mest, eller hvor der kan forekomme skader, hvis du ikke er beskyttet. 

Hvilket arbejdstøj og sikkerhedsudstyr har du brug for?

Der kan være stor forskel på, hvilket arbejdstøj og sikkerhedsudstyr der er nødvendigt for dig. Det afhænger af, hvilken form for arbejde du laver.

 Arbejder du med store maskiner - som for eksempel en motorsav, skal du blandt andet have både sikkerhedshandsker og visir på. Hvis du til gengæld blot arbejder med små projekter i hjemmet, er der også meget udstyr, som giver dig en fordel. Det kan for eksempel være i forbindelse med opbevaring af værktøjet.

I vores sortiment af STANLEY finder du blandt andet disse varianter:

  • Værktøjsvest
  • Værktøjslomme
  • Læderbælte
  • Værktøjsbælte
  • Værktøjslomme til bælte
  • Maskinholder
  • Hammerholder

Som du måske kan fornemme i udvalget, fokuserer vores sortiment af STANLEY meget på opbevaring af værktøj. Du finder et utal af forskellige muligheder, alt efter hvor meget værktøj du bærer rundt på - og hvad du selv synes er komfortabelt af vægt. 

Stanleys værktøjsbælter til let opbevaring

Et værktøjsbælte er utrolig nyttigt - især når du arbejder med flere forskellige redskaber på én gang. Med et værktøjsbælte har du muligheden for at få hænderne fri til arbejdet, samtidig med at du let kan få fat i det værktøj, du får brug for. 

Hvis du erhverver dig et værktøjsbælte, vil det lette dit arbejde og gøre det langt mere effektivt - fordi du har så hurtig adgang, når du ikke hele tiden skal hente dit værktøj i en værktøjskasse. Du kan få værktøjsbælter i mange forskellige designs, og du kan tilmed også designe dit eget. Det kan du gøre ved at vælge et separat bælte og derefter tilkøbe værktøjslommer - hvilket er en smart løsning, hvis du ikke har brug for lige så meget plads. 

Inden du vælger dit værktøjsbælte, skal du være opmærksom på inddelingen af rum. Alt efter hvilket erhverv eller arbejdsområde, du begår dig i, kan der nemlig være forskel på, hvilket design du har brug for. Er du for eksempel tømrer, eller arbejder meget med hammer og boremaskine, er det vigtigt, at du har et større rum, hvor der er plads til den størrelse værktøj. Hvis du omvendt er elektriker, kan du have brug for et værktøjsbælte med flere små rum - så der er plads til alle de små skruetrækkere og tænger, som du kan få brug for.

Er et bælte ikke den rette løsning for dig, kan du også få det som en vest. På den måde fjernes alt vægten fra dine hofter, og bliver lettere fordelt - samtidig kan en værktøjsvest giver et bedre overblik for nogen.  

Værktøj fra STANLEY

STANLEY er langt fra kun arbejdstøj og sikkerhedsudstyr - virksomheden er nemlig førende inden for al produktion af værktøj og tilbehør hertil. Er du på udkig efter en ny slagboremaskine, kan du med fordel tage et kig på STANLEYs udvalg. Her er du sikker på at få en maskine i topkvalitet, som har en meget lang holdbarhed - så der er lagt an til mange timers arbejde med en slagboremaskine fra STANLEY. 

Derudover producerer STANLEY et udvalg af håndværktøj i topklasse - og der er bare en tilfredsstillelse i at have en værktøjskasse, hvor hvert enkelt redskab kommer fra samme brand, og har samme høje kvalitet. I BAUHAUS sortiment finder du blandt andet save, skruetrækkere, tænger og meget andet - så du kan få værktøjskassen fyldt op med alle de gode sager. 

Køb dit Stanley sikkerhedsudstyr hos BAUHAUS!

Vi håber, at du har fået fyldt kurven op med det rette arbejdstøj og sikkerhedsudstyr - og måske endda endnu flere produkter fra STANLEY. I så fald skal du ikke tøve med at bestille dine ønskede varer hjem fra siden her. Vi sørger for at pakke dine varer samt levere dem til din adresse, så du har dem inden for få dage. 

Passer en hjemmelevering dig ikke så godt, kan du benytte dig af vores Click & Collect service. Her skal du fortsat bestille varen på vores hjemmeside, men du vælger i stedet at afhente dine varer hos dit lokale BAUHAUS byggevarehus - det er nemt og omkostningsfrit.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.