Loading

Unidrain er byggebranchens foretrukne afløbssystem

I 2003 var danske Unidrain de første i verden til at udvikle det karakteristiske linjeafløb, og siden da er der blevet installeret mere end 600.000 afløb. På de få år virksomheden har eksisteret, har Unidrain for alvor sat sit præg på markedet – og det er let at forstå hvorfor. Frem for den klassiske firkantede rist i brusenichen, har Unidrain revolutioneret måden at tænke afløb på med de smarte og nytænkende produkter. Afløbet er udviklet at skulle installeres langs væggen, og derved er det ikke længere nødvendigt at have den almindelige, halvirriterende rist midt i brusenichen, hvor man står. Det enkle design har siden opstarten vakt stor jubel blandt både private forbrugere, fagfolk og arkitekter, og der er bred enighed om Unidrains gavnlige løsninger og den gode, gennemgående kvalitet.

En elegant og funktionel løsning til brusenicher og vådrum

Udover de mange æstetiske fordele, åbner Unidrain op for muligheden for at lave en anderledes hældning på badeværelsesgulvet, men kan også benyttes på gulve, som allerede har en speciel hældning. Samtlige af Unidrains produkter er tiltænkt at skulle installeres væk fra brusenichens trædeflade, for at give en mere diskret placering, som er med til at skabe et mere harmonisk og gennemført udseende af brusenichen.

Den integrerede vægflange sikrer, at monteringen bliver fuldstændig tæt, så man ikke behøver at bekymre sig om hverken vedligehold eller utætheder. Det patentere system, som hele Unidrain-konceptet er bygget op omkring, er udarbejdet på baggrund af en lang udviklingsproces, der har resulteret i en yderst moderne og funktionel løsning. Unidrain passer selvfølgelig perfekt ind i alle konstruktioner, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering af det gamle badeværelse.

Hos BAUHAUS har du mulighed for at få præcis det look, du ønsker. Unidrain fås nemlig i flere forskellige udformninger, så du selv kan vælge hvilken type, der passer bedst hjem til dit badeværelse. Unidrain fås også som sampak-løsning, som indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at få det ønskede udseende i de rigtige mål. Sampak-løsningerne findes nemlig i flere forskellige mål, og indeholder bl.a. rist, ramme, trævlesi, afløbsarmatur og udløbshus. Se også den elegante Column sæbehylde fra Unidrain. Sæbehylden er produceret i børstet rustfrit stål, som enten kan placeres i hjørnet af den eksisterende bruseniche eller indmures i selve flisefugen. Du kan læse meget mere om de specifikke produktinformationer, hvis du klikker ind på de enkelte produkter her i webshoppen.

Få varerne leveret til din adresse

Her på siden kan du nemt og hurtigt få et overblik over de forskellige produkter, og her kan du til hver en tid bestille dine varer til levering hjemme hos dig selv. Ud fra hvert produkt i webshoppen kan du desuden se det forventede leveringstidspunkt. Når vi har afsendt dine varer, vil du modtage en e-mail med et Track & Trace-nummer, så du kan følge med i, hvor langt forsendelsen er nået. Ønsker at du at se de smarte løsninger fra Unidrain, inden du beslutter dig, så er du naturligvis altid velkommen til at besøge dit lokale BAUHAUS-varehus.

Se dig omkring i webshoppen, og lad dig inspirere af de mange flotte løsninger og designelementer til dit badeværelse.