Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Derfor er glasbyggesten populære på badeværelset

Glasbyggesten på badeværelset | Et populært valg | BAUHAUS.dk

Glasbyggesten har i mange år været utroligt populære, og det er ikke uden grund. De har nemlig mange anvendelsesmuligheder, og du finder dem både i farvede, matte og klare udgaver. Fælles for dem alle sammen er, at de er rigtigt gode til at trække lys ind i et rum, og de kan få dit badeværelse til at fremstå både større og lysere.

Glasbyggesten er fremragende til at trække lys ind i badeværelset – og så er de ekstremt solide.

 

Lad os dog først hurtigt afklare, hvad glasbyggesten egentligt er. I al sin enkelthed består glasbyggesten som oftest af to skaller i glas, som sammenholdt danner en klods. Disse kan du både stable oven på hinanden, mure op som mursten eller for den sags skyld mikse med andre typer mursten. De bruges typisk til afskærmning af brusenicher på badeværelser, men de har dog et væld af anvendelsesmuligheder.

 

Fordele ved at benytte glasbyggesten på badeværelset

Hvis du er træt af bruseforhæng eller en bruseniche, som er indrammet af fliser, kan du overveje at benytte et anderledes materiale nemlig glasbyggesten. Som nævnt indledningsvis er glasbyggesten gode til at trække lys ind i badeværelset, og samtidigt får de både bruseniche og badeværelse til at spille sammen, og dermed bliver hele badeværelset mere harmonisk i sit udtryk.

På trods af at der er tale om glas, skal du ikke bekymre dig for brud. Glasbyggesten er nemlig solide, og hvis du ydermere sørger for at få dem muret op korrekt og med armeringsjern både vandret og lodret, er du garanteret en solid mur. Derudover har glasbyggesten også en unik evne til at forhindre, at badeværelset bliver meget varmt om sommeren, og modsat udnytter glasbyggestenene til gengæld solindfaldet om vinteren og holder badeværelset lunt.

 

Vær kreativ med glasbyggesten på badeværelset

Du finder glasbyggesten i et væld af varianter. De kan både være klare, matte samt farvede og have mønstrede overflader. Du finder ovenikøbet også glasbyggesten i forskellige former, og derved er mulighederne altså mange. Du kan uden problemer mikse og matche glasbyggesten i farver for at skabe et unikt og særegent udtryk på dit badeværelse, eller du kan holde dig til de klassiske glasbyggesten, som er klare eller matte.

En af ulemperne ved brug af glasbyggesten er, at kalk samt andet skidt og snavs hurtigt ses på fliserne, hvis du ikke sørger for at svabre dem efter hvert bad. Dog kan de klare mange forskellige typer rengøringsmidler, og du kan derfor uden problemer fjerne alt fra genstridige kalkpletter til almindeligt snavs og skidt.

 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.