Indlæser

Camargue Nord badmøbelsæt 120 cm

0,00 kr

Fra 13 19500

Køb på webshop

Click & Collect

Produktbeskrivelse

Camargue Nord badmøbelsæt 120 cm

Nord-serien fra Camargue udstråler enkelt og stilrent, nordisk design. I funktionelle og robuste materialer er elementerne både praktiske og smukke. Serien findes i elegant, mat hvid og flot antracitgrå, og dette sæt har en bredde på 120 cm.

Sættet her indeholder to underskabe med enten to skuffer eller to døre - alle med soft close og god opbevaringsplads. Underskabene følger seriens stil og er både praktiske, funktionelle og i flot, enkelt design med rene linjer.

Den dobbelte vask er i porcælen og er ligeledes i enkelt design. Den har både et stort og rummeligt basin og god frasætningsplads.

Du kan vælge at fuldende dit badeværelsesmøblement med et højskab. Højskabet har to låger med soft close samt fire justerbare, børnesikre glashylder til rigeligt med ekstra opbevaringsplads.

Spejlskabet fra Nord-serien er ligeledes med soft close-døre og fire justerbare, børnesikre glashylder. Den indbyggede LED-lampe giver et behageligt lys, så her får du to funktioner i én. Du kan også tilvælge spejlet med integreret LED-lys og få en let, elegant og smart løsning.

Produktinformation:

 • Materiale: MDF (under-, høj- og spejlskab), porcelæn (vask)
 • Mål:
  • Underskab: 120,4 (2 x 60) x 46 x 55 cm (B x D x H)
  • Vask: 121 x 46,5 x 5 cm (B x D x H)
  • Højskab: 40 x 40 x 175 cm (B x D x H)
  • Spejlskab: 120,4 x 14 x 65 cm (B x D x H)
  • Spejl: 120 x 70 cm (B x H)

For at få et komplet Nord-badmøbelsæt skal du vælge følgende:

 1. Underskabe m. skuffer eller døre
 2. Vask
 3. Evt. højskab
 4. Evt. spejlskab eller spejl

Navn Camargue Nord badmøbelsæt 120 cm
Varenummer PC300317