Indlæser
Bath Deluxe har hovedkontor i den tjekkiske by Prag og blev grundlagt tilbage i 1992. Det bliver dog inde for de danske grænser, da grundlæggeren Finn Hansen er dansker, og idealerne skandinaviske. Idag er de kendt verden over for deres fantastiske kvalitet og trendsættende design.

Som kunde er man altid garanteret noget for pengene, når man vælger Bath Deluxe. Bath Deluxe tilbyder mange innovative løsninger til badeværelset, så det færdige resultat altid er en fornøjelse at tilbringe tid og slappe af i. Med produkter fra Bath Deluxe er man, ud over at være garanteret et mere end tilfredsstillende resultat, også altid garanteret en pris, der ikke efterlader kunden med tomme lommer.

Bath Deluxe tilbyder en lang række sanitetsprodukter, der alle lever op til den bedste standard. Bath Deluxe tilbyder blandt andet møblement til badeværelset, brusekabinetter, spabade, brusepaneler og keramik. Alle produkter er blevet testet flere gange og lever derfor op til de højeste krav på markedet. De vigtigste fokuspunkter er høj kvalitet, kompromisløs komfort, stilrent og smukt design, gode, fornuftige priser og fuldstændig pålidelighed. Bath Deluxes produkter lover dig det bedste resultat hver gang, og er alle moderne produkter du kan stole på.
 1. BATH DELUXE UNDERSKAB CAMDEN SORT 60 CM
  BATH DELUXE UNDERSKAB CAMDEN SORT 60 CM
  84995
  Se mere Køb
  Click & Collect
  WebShop
Sorter faldende

Bath Deluxe

Hos BAUHAUS fører vi et stort udvalg af badmøbler fra mærket Bath Deluxe. Bath Deluxe er kendt for god kvalitet, og produkterne har et moderne og tidssvarende design til overkommelig priser. Bath Deluxe er derfor mærket for dig, som sætter pris på et funktionelt design i god kvalitet til den rigtige pris. Find dine produkter fra Bath Deluxe her på siden. Du kan købe dem online, nemt og bekvemt, eller du kan besøge et at vores mange varehuse for personlig vejledning.