Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Badevægte

(17)
Hos BAUHAUS finder du et moderne og stilfuldt udvalg af badevægte i et væld af farver og designs fra de to populære mærker, Venus og Korona. En badevægt er en nødvendighed, hvis du gerne vil følge din kropsvægt, og blandt BAUHAUS’ sortiment v..

Viser 17 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect

Viser 17 produkter

Badevægte

Hos BAUHAUS finder du et moderne og stilfuldt udvalg af badevægte i et væld af farver og designs fra de to populære mærker, Venus og Korona.

En badevægt er en nødvendighed, hvis du gerne vil følge din kropsvægt, og blandt BAUHAUS’ sortiment vil du kunne finde vægte med et hav af funktioner, og som også vil klæde badeværelset. Du kan med fordel gå efter en badevægt, som stilmæssigt matcher resten af rummet, og uanset om du har en klassisk eller moderne stil, så kan du uden tvivl finde en badevægt, der går i ét med resten af badeværelset.

Venus er BAUHAUS’ eget varemærke indenfor badeværelsestilbehør, og udover badevægte kan du finde meget mere til badeværelset, eksempelvis badeforhæng, sæbedispensere og pedalspande. Det betyder, at du kan gå efter én bestemt serie fra Venus, som sikrer en rød tråd i badeværelsesindretningen.

Hvis du ender med at vælge en badevægt fra Venus, kan du altså passende få opdateret stilen på resten af badeværelset, så alt badeværelsestilbehør passer sammen.

Tag et kig på vores flotte badevægte online hos BAUHAUS, eller kom forbi dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvor du kan se hele udvalget med egne øjne. Vi har helt sikkert en badevægt samt andet badeværelsestilbehør, som matcher dine ønsker og behov.

Skal du vælge en digital eller mekanisk badevægt?

Når du er på udkig efter en badevægt, så skal du først og fremmest bestemme dig for, om du skal have en digital badevægt eller en mekanisk badevægt. Tidligere var den mekaniske badevægt den mest udbredte, men i dag er det den digitale version, der er mest populær. Den digitale badevægt er typisk også mere præcis end den mekaniske, og det er naturligvis en oplagt fordel.

Hvis du er interesseret i en badevægt, der kan mere end blot vise dig din vægt, så er det den digitale version, du skal have. Her kan du nemlig få flere specielle funktioner. Er du mere interesseret i en billigere badevægt, der udelukkende skal vise dig din vægt, så er den mekaniske version den rette for dig.

Få et indblik i din sundhed med en badevægt

Vil du gerne have en badevægt, der kan fortælle dig mere om din overordnede sundhed end bare din vægt, så kan du vælge en digital badevægt med kropsanalyse. Udover din vægt så kan den også måle din muskelmasse, din fedtprocent og din BMI.

Hvis du er begyndt på at styrketræne, så kan det være en fordel for dig i højere grad at kunne følge med i din fedtprocent og din muskelmasse i stedet for blot din vægt. Dermed får du nemlig et mere nuanceret indblik i din trænings progression, så du bedre kan vurdere, om du bevæger dig i den rette vej og på den måde nå dine mål.

Ønsker du at tabe dig, så er en badevægt med en fedtmåler også et oplagt valg for dig. Den kan endda vise dig, om du har fedt omkring organerne. Det kan du ikke nødvendigvis se på kroppen, så af den grund kan det være nyttigt at vide, om du skal ændre din livsstil.

Hold styr på dine data

Vælger du at købe en badevægt med kropsanalyse, så kan det tilmed være smart at holde styr på sin egen udvikling. Flere digitale badevægte giver dig faktisk mulighed for at indsamle dine data i en app på din smartphone. Det gør det let for dig at følge med i udviklingen af din vægt, fedtprocent eller muskelmasse i enten et trænings- eller vægttabsforløb. Du kan tilslutte din digitale badevægt til din smartphone via Bluetooth.

Hvis du ikke er interesseret i en badevægt med en app, så kan du også få badevægte med kropsanalyse indbygget i selve vægten. Begge modeller er gode til at følge med i din udvikling, så det er dine egne præferencer, der afgører, hvilken badevægt det skal være.

Køb din badevægt online hos BAUHAUS

Når du har fundet en badevægt, der passer til dine behov, så kan du nemt og hurtigt bestille den direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig få et indblik i din sundhed. Vi leverer til din egen adresse eller til et af vores BAUHAUS byggevarehuse i nærheden af dig via vores Click & Collect service.

Hvis du vil se nærmere på vores udvalg af badevægte, så kan du komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Her kan vores dygtige medarbejdere hjælpe dig med at bestemme, om du skal have en digital eller mekanisk badevægt. Så kan du nemlig være sikker på at få den helt rette badevægt med hjem.


Q&A:

 1. Kan en badevægt udregne ens BMI?
  Ja, en digital badevægt kan godt udregne dit BMI. Inden du vælger en badevægt, skal du sørge for at tjekke om den specifikke model kan udregne BMI. Flere af de digitale badevægte har nemlig forskellige funktioner. Udover BMI kan en digital badevægt også typisk måle kropsfedt, muskelmasse, vandindhold og knoglemasse.
 2. Kan badevægte lave en kropsanalyse?
  Det er ikke alle badevægte, der kan lave kropsanalyser. Det er udelukkende digitale, der kan lave kropsanalyser, men sørg for at tage et kig på den specifikke badevægt, da ikke alle digitale badevægte har de samme funktioner. Badevægten sender små elektriske impulser gennem kroppen og udregner dermed din fedtprocent, din muskelmasse og din BMI.
 3. Hvornår er det bedste tidspunkt at veje sig på?
  Du får det mest præcise mål, når du vejer dig om morgenen lige efter, at du har været på toilettet. Du kan også veje dig på andre tidspunkter af døgnet. Det er dog vigtigt, at du sørger for at veje dig på det samme tidspunkt hver dag. Ligeledes er det også vigtigt, at du bruger den samme badevægt ved hver vejning.
 4. Hvor mange kilo kan en badevægt holde til?
  Dette afhænger meget af den specifikke model og producenten. Du kan finde badevægte, der har en maks kapacitet på 130 kg og 150 kg, og så kan du finde andre badevægte, der kan holde til helt op til 200 kg og endda 270 kg. Du kan se maks kapaciteten ved at klikke på de enkelte badevægte her på siden.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.