Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Hylder & kurve (181)

Hos BAUHAUS finder du et bredt sortiment af badeværelseshylder og opbevaring til badet. Vi gør det nemt for dig at organisere din bruseniche med blandt andet en hjørnehylde eller en brusekurv. De er både praktiske til opbevaring af sæbe, ..

1-32 af 181 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 181 produkter

Badeværelseshylder 

Hos BAUHAUS finder du et bredt sortiment af badeværelseshylder og opbevaring til badet. Vi gør det nemt for dig at organisere din bruseniche med blandt andet en hjørnehylde eller en brusekurv. De er både praktiske til opbevaring af sæbe, shampoo og andre ting i din bruseniche. På den måde undgår du, at vandet samler sig omkring sæbebeholderne, når de står på gulvet. Dette kan nemlig give fugtpletter, kalk og en grim belægning.

Her på siden kan du finde hjørnehylder, som du kan montere med eller uden skruer. De fleste af vores hyldesystemer kan du let montere eller ophænge med enten kroge, sugekopper eller de kan sættes i spænd mellem loftet og gulvet.

BAUHAUS tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer hylder til badeværelset, så du har mulighed for at udnytte pladsen i brusenichen fuldt ud. Hvis du har et mindre badeværelse, er badeværelseshylder ganske enkelt et helt oplagt valg, så du kan få mere opbevaringsplads.

Med en af vores mange kurve eller opbevaringskasser, kan du let holde orden i dine toiletsager og samtidig holde badeværelset pænt og nydeligt uden toiletsager liggende fremme.

Har du allerede rigeligt med skabsplads, så kan du også stille dine daglige toiletsager frem, så alle de nødvendige toiletartikler lige er ved hånden. Du kan også se vores samlede udvalg af badeværelsestilbehør her.

Montering af badeværelseshylder

I sortimentet hos BAUHAUS finder du badeværelseshylder, som du kan montere på væggen - både med eller uden brug af skruer og dyvler. Du kan også få selvklæbende løsninger, hvor du blot fjerner papiret fra klæbepuden, hvorefter du kan sætte hylderne fast på væggen med sugekopper. Hvis du ikke vil bore huller i dine fliser, så kan du også sagtens finde andre muligheder, når du skal montere dine nye badeværelseshylder.

I vores udvalg kan du få hjørnehylder til brusekabinen, der passer til både store og små familier med enten en eller to kurve, hvor du kan opbevare sæber, shampoo, balsam og andet tilbehør, der er rart at have lige ved hånden, når du tager et brusebad.

Vi kan tilbyde badeværelseshylder i flere forskellige designs, der blandt andet passer godt til den nordiske boligindretning. Flere af hylderne har ekstra højde, så der er bedre plads til alle sæbe- og shampoobøtterne i kurven.

Mangler du ellers andet til badeværelset? Du kan også se vores udvalg af badeforhæng og bademåtter.

Badeværelseshylder hjælper med at holde orden

Med en badeværelseshylde bliver det meget lettere for dig at få fat i din sæbe, uden at du skal bukke dig ned til gulvet hver gang. Dertil kan en hylde også hjælpe dig med at holde orden på badeværelset, så du har et bedre overblik over dine produkter.

Har du eksempelvis flere forskellige produkter til håret og kroppen, som du bruger på daglig basis, så kan det være en fordel, at du anskaffer dig flere af den samme slags badeværelseshylde. Dermed passer hylderne sammen, og de giver mere ro for øjet.

Hvilken hylde til brusekabinen skal du vælge?

Der er forskel på badeværelser. Det gælder for både indretningen og størrelsen, men også i høj grad, hvad du må og ikke må. Dette er aktuelt, hvis du bor i en lejebolig. BAUHAUS hjælper dig med at finde frem til netop de badeværelseshylder, som passer til dit badeværelse. Det gælder fra hylder, der skal skrues fast, hylder med sugekopper, til hylder som hænges fast med lim. Du behøver derfor ikke at skulle bore i væggen eller fliserne, og dette gør både opsætningen samt nedtagningen meget nemmere.

Her på siden finder du mange badeværelseshylder, der er lavet af metal, og dermed kan de også sagtens tåle vand uden at tage skade. Vores sortiment dækker over forskellige designs, der kan give en unik stil til dit badeværelse. Afhængig af hvordan dit badeværelse er indrettet finder du nok et design, der kan inspirere dig. Gå bare på opdagelse her.

Køb din badeværelseshylde online hos BAUHAUS

Har du fundet nogle badeværelseshylder, der passer præcis til dit badeværelse? Så er det nemt og hurtigt at bestille dem direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig holde orden på dine toiletartikler på badeværelset. Vi leverer til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus i nærheden af dig via vores Click & Collect.

Ellers kan du også altid besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvor du kan se nærmere på vores sortiment af badeværelseshylder. Vores medarbejdere kan give dig yderligere information, og de kan svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få de helt rette badeværelseshylder med hjem.

 


FAQ:

  1. Hvordan monterer man badeværelseshylder?
    Dette afhænger i høj grad af, hvilken slags badeværelseshylde du vil have. Der er nemlig flere forskellige måder til at monterer badeværelseshylder på. Nogle modeller kræver, at du borer i væggen, mens du ved andre modeller blot kan bruge enten sugekopper eller lim til monteringen af hylderne. Du skal også være opmærksom på, hvad der kan lade sig gøre i netop din bolig.
  2. Hvor placeres badeværelseshylder optimalt i små badeværelser?
    Hvis du ikke har meget plads på badeværelset, så kan du med fordel vælge en mindre badeværelsehylde, så du stadig har sæbe og shampoo inden for rækkevidde. Du kan eventuelt vælge en lille hylde, der kan hænge under armaturet i brusenichen, men du kan også vælge en hjørnehylde. Du kan nemlig få hjørnehylder i forskellige størrelser.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.