Indlæser

Pedalspande

Filtrer

63 produkter

Shopping Options
Pris
-
price link
Varemærke
 1. Bin-Line 4
 2. Brabantia 14
 3. Pressalit 1
 4. Venus 13
 5. Wenko 12
Serie
 1. Aiko 3
 2. Brazil 2
 3. Kenzie 6
 4. Milano 2
 5. Moon 8
 6. newIcon 12
Farve
 1. Grå 6
 2. Hvid 20
 3. Lime 2
 4. Mat stål 3
 5. Rustfri stål 1
 6. Sort 10
 7. Stål 5
 8. Turkis 1
Materiale
 1. Plast 2
 2. Rustfri stål 20
 3. Stål 2
Beholdervolume
 1. 2 liter 1
 2. 3 liter 16
 3. 5 liter 15
 4. 6 liter 2
 5. 6,5 liter 2
 6. 8 liter 2
 7. 12 liter 9
 8. 24 liter 1
 9. 30 liter 4
 10. 42 liter 2
 11. 50 liter 1
 12. 80 liter 1

Alle produkter

 1. Pedalspand 3L rustfrit stål
  Pedalspand 3L rustfrit stål
  159,95 kr.
  Click & Collect Levering
 2. Venus pedalspand 3 l sort
  Venus pedalspand 3 l sort
  239,95 kr.
  Click & Collect Levering
 3. Venus pedalspand Venus 3L lime
  Venus pedalspand Venus 3L lime
  229,95 kr.
  Click & Collect Levering
 4. Venus pedalspand 3 l hvid
  Venus pedalspand 3 l hvid
  239,95 kr.
  Click & Collect Levering
 5. Moon pedalspand 5 L sort
  Moon pedalspand 5 L sort
  254,95 kr.
  Click & Collect Levering
 6. Moon pedalspand 12 L sort
  Moon pedalspand 12 L sort
  349,95 kr.
  Click & Collect Levering
 7. Pedalspand Moon hvid 12 liter
  Pedalspand Moon hvid 12 liter
  339,95 kr.
  Click & Collect Levering
 8. Moon pedalspand 5L hvid
  Moon pedalspand 5L hvid
  254,95 kr.
  Click & Collect Levering
 9. Affaldsspand m/sensor 24 L
  Affaldsspand m/sensor 24 L
  1.099,00 kr.
  Click & Collect Levering

63 produkter

Pedalspande

Pedalspande er utrolig praktiske og hygiejniske skraldespande, da dine hænder aldrig kommer i kontakt med dem. Spandene er også gode til at indkapsle skraldets lugt, hvilket giver et bedre indeklima. Rul op på siden og gå på jagt blandt vores store udvalg af pedalspande.

En pedalspand er en praktisk og hygiejnisk skraldespand, da du åbner låget ved at træde på en pedal eller holde hånden henover en sensor. Dermed kommer dine hænder aldrig i kontakt med selve låget, hvilket mindsker spredningen af bakterier.

Derudover er pedalspande typisk også lugtfrie – eller stort set i hvert fald. De holder lugten virkelig godt inde, og du kan derfor sagtens have dem stående frit fremme i køkkenet eller på badeværelset. Deres flotte design kalder netop også på, at det er det, du gør.

Tre fordele ved pedalspande:

 • Praktiske
 • Lugtfri
 • Hygejniske

Pedalspande er nemme at åbne – selvom du har hænderne fulde

En pedalspand er først og fremmest smart for dig at have stående på badeværelset, fordi den er så nem for dig at åbne. Med et enkelt tryk på pedalen med foden eller et vip hen mod sensoren åbner pedalspanden, så du nemt kan smide dit affald ud uden at røre ved den.

Det er en kæmpe fordel for dig, lige meget om du har spanden stående i køkkenet eller på badeværelset. Har du lige samlet kartoffelskræller op fra vasken i køkkenet, og har du begge hænder fulde, er det rart for dig, at du kan bruge foden til at vippe låget væk og hurtigt smide skraldet ud.

Lugtfrie pedalspande er perfekte i mange rum

En pedalspand er så godt som lugtfri, da dens låg effektivt holder eventuel odør fra indholdet forsvarligt inde. Det er også med til at gøre, at pedalspanden er en virkelig rar skraldespand for dig at have. For der er jo mange forskellige former for skrald, der nemt kan komme til at lugte, når det har stået noget tid.

Særligt praktisk er pedalspanden nok, når du har et blebarn. Spanden dæmper lugten fra juniors efterladenskaber så meget som muligt, så det er til at holde ud at have den stående i børneværelset eller på badeværelset.

Høj grad af hygiejne ved valg af pedalspand

En tredje vigtig fordel ved at vælge en pedalspand er, at den har en meget høj grad af hygiejne – hvilket jo ellers ikke er noget, som du forbinder med en skraldespand. Men med en pedal, som du kan styre med foden, og i nogle tilfælde endda en sensor, der styrer låget, kommer dine hænder slet ikke i kontakt med spanden.

Hænderne er netop nogle af steder, hvor vi har rigtig mange bakterier, fordi de er i kontakt med en række forskellige materialer i løbet af dagen. Blandt andet er der mange sygdomme, der kan smitte på den måde. Ved ikke at røre ved din skraldespand kan du altså for eksempel dæmme op for overførslen af bakterier.

Sådan vælger du den rigtige pedalspand

Når du skal vælge en pedalspand, bør du først og fremmest tænke over, hvor stor en spand du har brug for. Størrelsen bliver angivet i liter, og det er meget forskelligt, hvor mange den er på. Alt fra 3 liter og op til 50 liter kan du finde her hos BAUHAUS.

Højden på spanden kan også spille en rolle for, hvilken der er den rette for dig. Med en høj spand er det nemmere for dig at skifte den, da du ikke skal bukke dig så langt. Har du problemer med ryggen eller knæene, kan det altså være en fordel for dig at vælge en høj spand.

Du bør selvfølgelig også overveje, om du vil have en spand med pedal eller sensor. Pedalspanden er nem at åbne med fødderne, mens du åbner sensorspanden ved at vifte hånden henover sensoren i toppen. Sensoren bruger batteri, men det rækker til mellem 10.000 og 12.000 oplukninger. Det er derfor ikke ofte, at det skal skiftes.

Endelig spiller designet selvfølgelig også en rolle. Med en pedalspand har du mulighed for at få en virkelig flot skraldespand, som du vil have lyst til at stå fremme. Du kan for eksempel finde dem i forskellige opsigtsvækkende farver eller i en new yorker stil, hvor de ligner de skraldespande, du har set på amerikansk TV.

Den rette skraldespand gør det nemt for dig at skille dig af med dit skrald

Når du står med noget skrald i hånden, er det vigtigt, at du kan komme af med det hurtigst og nemmest muligt. Det er lige meget, om du står i køkkenet eller på badeværelset. Hvis du har en pedalspand, tager det ingen tid for dig, før du kan vippe låget til side og smide dit skrald ud.

Ønsker du en skraldespand, der er mindre synlig, kan du dog også sagtens finde det her hos BAUHAUS. Vi forhandler flere forskellige former for affaldsløsninger, hvilket gør, at du nemt kan finde den rette til dit behov. I køkkenet er det for eksempel oplagt at have skraldespanden i et skab, hvis du ikke vil have den stående fremme.

Køb nemt din pedalspand hos BAUHAUS

Er en pedalspand det rette for dig, kan du nemt købe den her hos BAUHAUS. Du kan bestille den med levering til den adresse, du ønsker. Det kan både være din hjemadresse, din virksomhed eller en tredje adresse, der passer dig. Vi leverer i løbet af 1-4 dage, alt efter hvornår på ugen du har bestilt.

Du kan dog også vælge at bestille spanden som Click & Collect. Det betyder, at du bestiller den her på nettet og derefter selv henter den nede i et af vores byggemarkeder. Fordelen ved det er, at du kan sidde derhjemme og overskue det store udvalg, finde frem til den rette og bestille den. Efter bare tre timer har vi sat den klar til afhentning i et af vores byggemarkeder, og du kan dermed tage den i brug samme dag.

Rul op på siden og find  den helt rette pedalspand til dit hjem.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.