Indlæser

Toiletrulleholdere

(115)
Toiletrulleholder Toiletrulleholderen er en lille, men vigtig del af dit badeværelse. Du har altid styr på, hvor rullen er, og har mulighed for at have ekstra ruller siddende på reserverulleholderen. Du kan finde toiletrulleholdere i en række st..

1-32 af 115 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 303,16 kr. Regular Price 378,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Special Price 138,95 kr. Regular Price 139,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 273,56 kr. Regular Price 341,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Special Price 300,76 kr. Regular Price 375,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 115 produkter

Toiletrulleholder

Toiletrulleholderen er en lille, men vigtig del af dit badeværelse. Du har altid styr på, hvor rullen er, og har mulighed for at have ekstra ruller siddende på reserverulleholderen. Du kan finde toiletrulleholdere i en række stilarter, hvilket giver det sidste lille finish til dit badeværelse. Rul op på siden, og gå på jagt blandt vores store udvalg af toiletrulleholdere i træ, metal og andre materialer.

Toiletrulleholderen kan virke ubetydelig, men har en vigtig funktion på badeværelset: At holde styr på toiletrullen. Du kan få dem i mange stilarter. Derfor er det altid muligt at finde en, der passer til stilen på dit badeværelse.

Udover selve holderen er det også en god ide, at du har en reserverulleholder. Der kan du have en ekstra rulle siddende, så du er sikker på, at du eller dine gæster ikke løber tør for toiletpapir på et kritisk tidspunkt.

Tre fordele ved toiletrulleholdere:

  • Du ved, hvor rullen er
  • Ekstra finish til badeværelset
  • Mere stilrent look

Toiletrulleholder i din stil

Når du skal vælge en ny toiletrulleholder til badeværelset, er det først og fremmest vigtigt, at du vælger én, der passer til badeværelsets stil. Rullen syner ikke af meget i sig selv, men den er med til at tilføje den ekstra finish til badeværelset, der gør, at det hele bare spiller godt sammen.

Her hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af toiletrulleholdere, og du kan derfor nemt finde den, der passer til dit badeværelse. Vi har et stort udvalg af toiletrulleholdere i metal i flere forskellige farver. Ønsker du en toiletrulleholder i træ, kan det blive sværere at finde. Men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige krav til udformningen af din toiletrulleholder.

Formen skal matche resten af badeværelset

Udover materialet og farven på toiletrulleholderen bør du også se på, hvilken form der vil passe ind på dit badeværelse. Nogle holdere har runde og organiske former, mens andre er mere kantede. Hvilken form, der passer bedst ind hjemme hos dig, afhænger selvfølgelig helt af, hvordan de andre former på inventaret er på dit badeværelse er.

Du kan med fordel se på, hvordan formen på håndtagene på skabe og skuffer er, og hvordan vandhanen er udformet. Er det runde og bløde former, eller er de mere industrielle og kantede? Når du har fundet ud af det, har du svaret på, hvilken form din toiletrulleholder bør have.

Toiletrulleholdere med ekstra funktioner

Udover at din toiletrulleholder selvfølgelig skal matche dit badeværelse, skal du også overveje, om den skal have andre funktioner end bare at kunne holde på toiletrullen. Nogle rulleholdere har et låg, der gør det nemmere for dig at rive papiret af, der hvor du gerne vil.

Andre holdere har en hylde eller en holder til en tablet. Har du brug for ekstra opbevaring på badeværelset, er det oplagt for dig, at du vælger en toiletrulleholder med en hylde. Der kan der lige være plads for eksempel nogle cremer, ekstra toiletpapir, en duftanordning eller nogle fine pyntegenstande.

En toiletrulleholder, hvor der kan sidde en tablet på, er selvfølgelig først og fremmest smart for dig, der gerne vil bruge tabletten, mens du sidder på toilettet. Den kan dog også være smart, når du skal udføre dit øvrige toilette. Den giver dig for eksempel mulighed for at høre radio eller en podcast på tabletten, mens du børster tænder, eller kan bruges til at vise børnene film, mens de er i bad. 

Kæledyrssikker toiletrulleholder

Har du kæledyr, måske særligt, hvis du har en kat, har du sikkert opdaget, at dit toilet og toiletpapiret er den rene legeplads for den. Det er fantastisk sjovt for en kat at sidde og hive alt toiletpapiret af en rulle – men knap så sjovt for den, der skal samle det op efterfølgende.

Når du køber en toiletpapirholder, er det derfor en god ide, at du tænker over, at det skal være en, hvor katten – og andre kæledyr – ikke kan få fat på toiletpapiret. I det tilfælde kan det derfor være en god ide for dig, at du vælger en rulleholder med låg. Den kan beskytte rullen noget mere.

Vær sikker på at have papir nok med en reserveholder

Har du ikke lyst til at have hele pakken med toiletpapir stående ved siden af toilettet, men har du samtidig heller ikke lyst til at løbe tør for papir, når du sidder på toilettet? Så er det en god ide for dig, at du har en reserverulleholder.

Du kan finde en række forskellige former for holdere. Det kan være nogle, du sætter fast på væggen, og nogle, der står på gulvet. Du kan også finde nogen, hvor der er plads til flere ruller, og nogle, hvor der kun er plads til en rulle.

Mange af reserverulleholderne er selvfølgelig skabt, så de passer til toiletrulleholderen. Har du en toiletrulleholder i sort metal, vil du altså kunne finde en matchende reserverulleholder og dermed skabe et langt mere stilrent look.

Find nemt din nye toiletrulleholder hos BAUHAUS

Med vores store udvalg af toiletpapirholdere hos BAUHAUS vil det være nemt for dig at finde den rette. Når du har gjort det, kan du enten bestille den med levering til din adresse eller bestille den som Click & Collect. Bestiller du med levering, får du den i løbet af en til fire dage, alt efter hvornår på ugen du bestiller.

Bestiller du toiletrulleholderen som Click & Collect, bestiller du den her på siden, men henter den så nede i et af vores byggevarehuse. Du vælger selv hvilket, og vi lægger den klar til afhentning senest tre timer efter, at du har bestilt. Dog selvfølgelig kun indenfor vores åbningstid.

Rul op på siden, og find nemt den rette toiletrulleholder til dit badeværelse.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.