Indlæser

Kogende vandhaner

Filtrer

12 produkter

Shopping Options
Pris
-
price link
Produkttype
 1. Beholdere 3
 2. Komplette pakker 7
 3. Køkkenarmaturer 2
 4. Stikdåser uden jord 1
 5. Tilbehør 5
 6. Vandhaner 8
Varemærke
 1. Grohe 2
 2. Quooker 10
Serie
 1. Fusion 7
 2. PRO 3
 3. Red Duo 2
Farve
 1. Rustfri stål 3
 2. Sort 1
 3. Krom 6
 4. Stål 3
Højde (mm)
 1. 418 1

Alle produkter

 1. Quooker energifordeler
  Quooker energifordeler
  699,95 kr.
  Click & Collect Levering

12 produkter

Kogende vandhaner

En kogende vandhane gør arbejdet i køkkenet lettere og hurtigere ved at lade dig tappe både koldt og kogende vand fra én og samme vandhane. Med en kogende vandhane behøver du aldrig igen vente på din elkedel, når du har lyst til en kop te eller kaffe. Med vandhanen bliver det også hurtigere at få vandet i en gryde til at koge, da du kan fylde gryden med varmt vand fra den kogende vandhane, før du sætter den på komfuret.

De kogende vandhaner er udstyret med sikkerhedsmekanismer, der for eksempel tydeligt signalerer, når det kogende vand er aktiveret. Med børnesikring bliver alle familiens medlemmer beskyttet, så du behøver altså ikke bekymre dig om risikoen for skoldning eller andre uheld. Læs mere under de forskellige produkter og se, hvad de enkelte vandhaner tilbyder af sikkerhedsfunktioner, så du får præcis det produkt, der passer til dig og din husstand.

Der findes mange forskellige kogende vandhaner, og hos BAUHAUS har vi et bredt udvalg af smukke designs og smarte funktioner fra blandt andet det kendte kvalitetsmærke Quooker, som er garant for praktiske produkter i stilrene designs. Klik dig rundt her på BAUHAUS.dk og find den helt rigtige kogende vandhane, og besøg også dit nærmeste varehus og se vandhanerne med egne øjne.

Husk også at se nærmere på tilbehør og udstyr til montering, som du naturligvis også finder hos BAUHAUS. Har du brug for gode råd og vejledning, står vi altid klar til at hjælpe.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.