Luk

Quooker vandhane kold/varm/kogende Fusion Round krom

Quooker Fusion en 3-i-1 hane, hvor du får med koldt, varmt og kogende vand. Du får derfor ikke brug for din el-kedel længere.

Quooker Fusion forener funktionalitet og design på smukkeste vis med sin runde tud og krom-look.

Fusion har dobbelt-tryk-drej greb for yderligere sikkerhed (alle andre Quooker haner har enkelt-tryk-drej greb). Desuden er grebet til koldt og varmt vand adskilt fra grebet til kogende vand.

Som en ekstra sikkerhed lyser en rød ring, når hanens greb berøres, så man ikke er i tvivl om, at det er det kogende vand, man er ved at åbne for. Den fræsede overflade på Quooker-hanens betjeningsgreb giver dig desuden et ekstra godt greb.

Fusion er energibesparende, vandbesparende, pladsbesparende og selvfølgelig tidsbesparende. Du skal ikke vente på det kogende vand, da Fusion skifter omgående fra koldt vand til kogende vand og omvendt.

Alt for ofte sker der grimme skoldningsulykker med el-kedler, men Fusion er børnesikret og fastmonteret i køkkenbordet eller vasken, og grebet til det kogende vand er adskilt fra koldt- og varmtvandsgrebet, så du kan roligt kassere din gamle el-kedel.

Fusion skifter omgående mellem koldt, varmt og kogende vand. Du skal altså ikke vente på det kogende vand, hvis du lige har brugt den kolde hane.

Produktinformation:

  • Materiale/farve: Krom
  • Fusion-hanen kan ikke justeres i højden
  • Dobbelt-tryk-drej greb

Bemærk: Beholder skal købes særskilt

Mere information
Varenummer 3244119A
Produkttype Vandhaner
Varemærke Quooker
Farve Krom
Serie Fusion
Du anmelder:Quooker vandhane kold/varm/kogende Fusion Round krom

Andre købte også

Andre kiggede også på disse produkter