Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Radiatorer & tilbehør

(61)
Har du brug for en radiator til din bolig? Hos BAUHAUS kan vi hjælpe dig. Her på siden har vi et bredt udvalg af radiatorer, som du kan vælge til din bolig. Du kan let klikke igennem de forskellige produkttyper for at finde lige præcis det, som..

1-32 af 61 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 61 produkter

Radiatorer og tilbehør

Har du brug for en radiator til din bolig? Hos BAUHAUS kan vi hjælpe dig. Her på siden har vi et bredt udvalg af radiatorer, som du kan vælge til din bolig. Du kan let klikke igennem de forskellige produkttyper for at finde lige præcis det, som du er ude efter.

Hos BAUHAUS har vi nemlig også masser af tilbehør til din radiator, som du også finder her på siden. Du kan f.eks. se vores udvalg af termostater, der registrerer temperaturen i din bolig. Uanset, hvad du vælger, så kan du være sikker på at kvaliteten er i top, når du handler hos BAUHAUS.

Hvilken type radiator skal jeg vælge?

Der findes overordnet to typer af radiatorer, som du kan vælge imellem. Den første type radiator er en vandbåren radiator, og det er også den mest udbredte. Der er varmt vand inde i den vandbårne radiator, og det er denne varme, der bliver afgivet til resten af din bolig. 

Det varme vand kan enten komme fra din boligs fyr eller fra dit fjernvarmeanlæg. Det betyder, at en vandbåren er en fast installation i din bolig, og alle rørene i radiatorene rundt omkring i boligen er forbundet med hinanden.

Den anden type er en elradiator, der har indbygget varmelegemer, der varmer din bolig op - dette gælder også selv om en elradiator kan være oliefyldt. En elradiator kan ofte blive flyttet rundt i hjemmet, og den kræver bare en strømforsyning. 

Du får typisk radiatorer i hvid, men faktisk kan de fås i mange forskellige farver - alternativt kan du også selv male din radiator. Det er tilmed muligt at få radiatorer i forskellige former, f.eks. vinklede og runde radiatorer. På den måde kan du garanteret finde en radiator, der passer til netop dit hjem.

Radiatorer er en effektiv måde at få varmet din bolig op på. Hvis du derimod er på udkig efter alternativer, så er gulvvarme måske en løsning for dig. Hos BAUHAUS har vi også alt, hvad du skal bruge til gulvvarme i din bolig. Se vores sortiment til gulvvarme her.

Hvor skal en radiator placeres i boligen?

Det er altid en god idé at placere radiatorene under vinduerne i de forskellige værelser i din bolig. Selv i et moderne byggeri og med moderne energiruder, så vil der næsten altid være en vis kuldenedfald fra vinduerne. Denne kolde luft falder nedad, mens den varme luft stiger opad, og det betyder, at når radiatorerne er placeret under vinduerne, så vil den kolde luft blive presset op mod loftet af den varme luft. Det giver en cirkulation af luften i værelset.

Når luften bliver cirkuleret i værelset, så giver det en mere ensartet varme, og du undgår dermed, at der f.eks. er fodkoldt i din bolig. Har du ikke plads til en radiator under vinduet, så er den næstbedste løsning at placere radiatoren ved siden af vinduet, da dette også giver en vis cirkulation af luften i værelset.

Bor du i en ældre bolig, så kan det være, at radiatorerne er placeret i midten af boligen. Derfor kan det være fornuftigt at flytte dem ud i nærheden af vinduerne, så du kan få mere komfort derhjemme. Du skal dog være opmærksom på, at dette vil kræve at rørene, der forbinder radiatorerne bliver omlagt. Du kan måske forvente en mindre varmeregning, da varmen i så fald vil blive udnyttet bedre.

Hvis du undrer dig over, hvorfor din radiator pludselig er begyndt at larme, så er der noget galt med den. En radiator, der virker normalt, skal nemlig ikke lave lyde på nogen måde. BAUHAUS har lavet en guide til, hvad du kan gøre, hvis du oplever lyde fra din radiator. Læs guiden her.

Køb dine radiatorer online hos BAUHAUS

Efter du har fundet de rette radiatorer til din bolig, så er det let og ligetil at bestille dem direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan varmen nemlig sprede sig i dit hjem igen. Vi kan både levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus i nærheden af dig med vores Click & Collect. Du bestemmer selv, hvad der er nemmest for dig.

Du kan naturligvis også altid komme og besøge os i et BAUHAUS byggevarehus tæt på dig, hvis du gerne vil se nærmere på vores sortiment af radiatorer og alt tilbehøret dertil. Her kan vores dygtige medarbejdere hjælpe dig med ekstra information og vejledning samt svare på dine spørgsmål. På den måde kan du nemlig få de rette radiatorer med hjem til din bolig.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.