Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Afløb & kloak (280)

Hos BAUHAUS har vi et stort sortiment af diverse produkter til afløb og kloak. Vores udvalg omfatter blandt meget andet afløbsrør, vandlåse, afløbsriste samt afløbsskåle. Hos os finder du både produkter af højeste kvalitet samt produkt..

1-32 af 280 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 280 produkter

PVC

Hos BAUHAUS har vi et stort sortiment af diverse produkter til afløb og kloak. Vores udvalg omfatter blandt meget andet afløbsrør, vandlåse, afløbsriste samt afløbsskåle. Hos os finder du både produkter af højeste kvalitet samt produkter til den prisbevidste forbruger.

Med andre ord fører BAUHAUS et udvalg, der matcher ethvert behov og enhver smag. Ved at klikke på en vare kan du læse om de forskellige egenskaber og specifikationer for hvert enkelt produkt.

 

Hvad er PVC plast?

PVC er et plastmateriale, der gør det muligt at fremstille en lang række af andre produkter. PVC er den tredje mest brugte type af plast på verdensplan. Faktisk bliver der årligt brugt omkring 50 millioner ton af PVC plast i verden.

PVC plast er en af de mest genanvendelige materialer. Der er blevet lavet flere forsøg, der viser, at PVC-rør kan knuses og blive genanvendt til nye rør i op til 10 gange. Og det er helt uden at miste sine tekniske egenskaber, og uden at der skal bruges nye råmaterialer. Med PVC plast er kvaliteten og holdbarheden dermed altid i top. 

Det er derudover blevet dokumenteret at PVC har en holdbarhed på langt over 50 år - i tilfælde endda helt op til 100 år. PVC plast har mange formål, og PVC-rør er typisk beregnet til at blive gravet ned, og du kan være sikker på at få den rette tæthed i samlinger, hvis du vælger PVC. Dertil får du også et materiale, der er modstandsdygtigt mod trykket i jorden.

Det er let at genkende kloakrør af PVC plast, de har nemlig denne karakteristiske orange farve, som du garanteret har set før. Dette står i modsætning til PP-rør, der har en grå farve, og typisk er disse rør beregnet andre funktioner som f.eks. til indmuring eller indstøbning i beton.

Hos BAUHAUS finder du PVC-rør i mange forskellige længder, så du kan finde de rette PVC-rør til dine behov. Du kan også se hele vores udvalg af VVS fittings hos BAUHAUS her. Du kan med god samvittighed vælge PVC til dit afløb derhjemme, for PVC er tilmed både en ressourcebesparende og et miljørigtig valg.

 

Det er vigtigt med den rette vedligeholdelse af kloakrør

Uanset, hvilke type rør du har i dit afløb og i dit kloaksystem, så er den rette vedligeholdelse altid en god idé. Det kan nemlig blive temmelig dyrt, hvis du ikke passer på dine kloakrør, der leder spildevandet væk fra din bolig. Men det behøver dog ikke at være en besværlig proces. Med nogle små ændringer i din hverdag er du allerede godt på vej. 

Som et generelt råd så er det altid fornuftigt at rense dine afløb regelmæssigt. Her kan du med fordel blot bruge kogende vand til at rense afløbsrørene i din bolig flere gange om måneden. Det kan du sagtens gøre i afløbet i toilettet, i brusekabinen, i badekaret og i håndvaskene. 

Kogende vand er en nem og effektiv måde at fjerne skidt, hår, mad og fedt, der har sat sig fast i afløbet. På den måde kan du undgå, at der ikke bliver dannet propper i dit afløb. Dertil hjælper kogende vand også mod bakterievæksten i afløbet.

BAUHAUS har lavet en guide til, hvordan du kan forlænge levetiden på dine kloakrør, som du kan læse her. Her kan du læse mere om den rette rengøring af afløbene i din bolig. Dette gælder også PVC-rør på trods af, at PVC generelt kræver meget lidt vedligeholdelse, og samtidig beholder PVC den høje funktionalitet.

 

Køb PVC-rør online hos BAUHAUS

Når du har fundet de rette PVC-rør for dig, så kan du nemt og hurtigt bestille dem direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Vi kan både levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus i nærheden af dig med vores Click & Collect. Du vælger selv, hvad der er nemmest for dig.

Ellers har du også altid mulighed for at komme og besøge os i et af vores BAUHAUS byggevarehuse tæt på dig, hvor du kan se nærmere på vores sortiment af PVC-rør. Her kan vores dygtige og erfarne medarbejdere hjælpe dig med yderligere information og vejledning og svare på dine spørgsmål. Så er nemlig sikker på at få de rette PVC-rør til dit afløb derhjemme.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.